בוס מתנכל

lili1484

New member
בוס מתנכל

אני עובדת באותו מקום למעלה מ15 שנה(מאז שהשתחררתי מהצבא)רוב השנים היינו במשרד רק אני והבוס שלי,היו ביננו יחסים מצויינים,היינו ידידים הכי טובים שיש,ובעיקר מצידי היה שיתוף מלא בכל הבעיות שלי,אם זה בתוך המשפחה או מחוצה לה,לא אחת הוא אמר שהוא אוהב אותי כמו אחותו ממש ויעשה בשבילי הכל. בשנים האחרונות דברים במבנה הארגוני השתנו אבל זה לא השפיע במיוחד על היחסים ביננו, לא אחת היו עליו סיפורים של "רודף שמלות"ו"בוגד" ואני בתמימותי הייתי קונה את כל ההכחשות שלו ואת זה שסתם מעלילים עליו,מה גם שהוא אדם מאמין וחובש כיפה(לצערי הקלישאה אומרת שאלה הכופרים הכי גדולים). כל זה נכון עד ללפני כמה חודשים,יש לנו מנהלת שווק חדשה וכל הזמן הם היו נראים קרובים מתמיד אך לא ייחסתי לזה חשיבות,לאחרונה גיליתי בוודאות שהם מנהלים רומן כבר מזמן ורק אני הייתי עוורת.הם דבוקים אחד לשני כמו אני לא יודעת מה,מלבד זה שאני מרגישה נבגדת וגיליתי שהבן אדם היה מציף אותי בשקרים כל הזמן כדי שאני לא יחשוד בו,כואב לי גם על אשתו שהיא אישה מקסימה והכי הכי כואב לי על זה שתמיד ראיתי בו מודל לחיקוי וקניתי את כל מה שהיה "מוכר" לי ועכשיו הכל התנפץ לי בפרצוף.בתחילת הגילוי זה כל כך כאב לי ששקלתי אפילו לעזוב את העבודה בגללו,עם הזמן התמתנתי ועשיו החלטתי להמשיך בעבודתי על הצד הטוב ביותר ולהמנע מכל מגע אישי איתו,פשוט לנתק עימו כל קשר מלבד בענייני עבודה, יש פה אבל בעיה רצינית שאני פשוט נגעלת ממנו,לא יכולה אפילו להסתכל לו בעיניים כשהוא מדבר איתי והוא משתגע מזה. הוא ממש מנסה לגרום לי לאבד את העשתונות ולהתפרץ עליו,ממש מנסה לגרור אותי למריבה כדי שאשפוך את ליבי ואשוחח עימו,ואני ממש ל-א רוצה! זה לא שלא ניסיתי לדבר איתו בעבר כשהכל התפוצץ והוא פשוט סתם לי את הפה ואמר"החיים הפרטיים שלי זה ענייני ועינייני בלבד" כאילו שמעולם לא ניהלנו שיחות ולא שתפנו אחד את השני בחיים הפרטיים(כמובן שמתברר שמצידו הוא שתף אותי רק במה שרצה ואיך שרצה))..מה לעשות?

היי ../images/Emo140.gif

אני מבינה לליבך. קשה מאוד וכואב מאוד לגלות את הפרצוף האמיתי של אדם שהיה קרוב אלייך, את עוד עובדת שלו, מה תגיד אישתו? מאיפה לך לדעת שאישתו לא יודעת? אולי היא יודעת, אך מעלימה עין? אולי גם היא בוגדת בו? את הרי עובדת איתו 15 שנה ולא ידעת את זה עד לא מזמן? אולי את לא יודעת עוד דברים על חייו הפרטיים?י אני מיעצת לך לא להיכנס לחייו הפרטיים. וגם לא להיכנס איתו לעימותים אם את רוצה להמשיך לעבוד אצלו. אם המצב ימשיך להיות כך, סביר להניח שהוא יפטר אותך כי הוא יחשוש ממך, וגם ימאס לו מההתנהגות שלך כלפיו. אם העבודה שלך חשובה לך. תתנהגי אליו יפה.

lili1484

New member
בוס חדש מקום ישן

באופן מפתיע(למרות שחפשו קונה פוטנציאלי המון זמן)החברה שלנו נמכרה בשעה טובה למשקיע חדש וסוף סוף נפטרנו מבעל הבית הקודם של החברה שלא עשה דבר בשביל העובדים והיה ממש עלוקה בצוואר. המעסיק החדש הוא בחור צעיר ונראה ממש נחמד ועם ראש על הכתפיים וכמובן הרבה תוכניות וחזיונות איך לקדם את העסק ואת העובדים. אני שעובדת במקום כבר המון שנים ומנהלת את המשרד שמחה מצד אחד מאוד לקראת השינוי החדש,אך הבעיה היא שהעניין עדיין בחיתוליו והשינוי הוא ממש טרי והמנהל הישיר שלי+מנהלת השווק(שגם ספרתי פה על הרומן שבינהם)לא עוזבים אותו לשנייה וכל הזמן מנסים להיות צמודים אליו"וללמד אותו מנסיונם"בניסיון מובהק לקדם את האינטרס האישי שלהם,ואילו אני ושאר העובדים נשארים מאחור,אני מרגישה שאת כל הקרדיט לתפקוד המקום שאמור להנתן לי ולאחרים הוא(המנהל)יקח לעצמו ומצבנו בחברה לא ישתפר בלי שהוא יהיה אחראי ישיר לכך.מה לעשות?

lili1484

New member
עם מי?

את יכולה להיות יותר ספציפית?אני מניחה שהתכוונת לבוס החדש?ומה לומר לו?האם זה לא יכול לפעול לרעתי שאגש אליו בלי ידיעת המנהל שלי?אשמח לתשובה יותר מפורטת,ומ דעתך,האם אני צודקת בהשקפתי?

את

בהחלט צודקת. תיזמי פגישה עם הבוס החדש. תבקשי ממנו לשמור בדיסקרטיות את מה שנאמר בפגישה. תאמרי לו שאת ככה וככה שנים במקום העבודה הזה. תספרי לו על הניסיון שלך. מה השגת במהלך השנים. חוזקות שלך וכו'. אני מאמינה שהכל יסתדר.

למעלה