בוס קמצן חסכן שלא סופר ממטר

ronenr123456

New member
בוס קמצן חסכן שלא סופר ממטר../images/Emo187.gif

רק לפני 3 חודשים הבוס שלי הבטיח לי לעלות את השכר אחרי שנה ויותר פתאום השבוע התחיל לברבר שצריך לראות מה המצב הכספי של החברה כמובן שלא מצא חן בעיני ואמרתי על ליבי הוא עשה פרצוף חמוץ כמו לימון. פתאום בישיבות אומר לנו לחסוך בחשמל בקייץ מה רוצה שנתעלף מחום. אבל הכי הכי מעצבן שאחת למספר שבועות יש לו משפט אינפטילי שאני מרוויח משכורת ושזה בונוס לקח מנהלת שיווק וכל היום מקרקר סביבה אפילו נתן לה חופש אחרי חודש ויש אחת אצלנו כולה מנהלת פרסום מתנהגת כאילו היא מלכה והבוס אומר בכל הזדמנות שהיא המחליפה שלו כשהוא לא בנמצא והוא איננו ושהוא אוהב אותה אני מרגיש שלמעשה הוא מזלזל בי כאילו לא ממש אכפת לו אם אלך או אמצא מקום טוב יותר מה דעתכם על כך??

Nathalie moon

New member
יש פה כמה סוגיות

הראשונה - האם הבוס באמת קמצן/ חסכן או שהוא נמצא בקשיים שאתה, כעובד, לא מודע להם. קשה מאוד להסיק ממה שכתבת במה מדובר. אני מציעה שיחה ישירה עם הבוס - בנעימות, תוך מתן כבוד לבן אדם, להסביר שהובטחה העלאה שאתה בנית עליה ושאם אתה לא עומד לקבל אותה - אתה מעוניין להבין ממה זה נובע על מנת להחליט על הצעדים הבאים שלך. חשוב מאוד שלא תציג את זה כאולטימאטום או איום - אלא כדיאלוג כנה, רצון אמיתי להבין ממה נובעת הפרת ההבטחה. אם תיגש לזה בגישה הנכונה - סבירות גבוהה יותר שתקבל תשובות רציניות. אחרי השיחה תצטרך כמובן להחליט מה אתה רוצה לעשות. בנוגע למנהלות השיוווק והפרסום שמקבלות התייחסות ו/או תנאים אחרים ממך - אני לא יודעת מה תפקידך ומצבך בחברה כי לא פרטת - אבל לא כדאי להסתכל על אנשים אחרים. לכל אחד יש את החוזה שלו ואת התנאים שלו ולא בטוח שהיית רוצה שיסתכלו עליך. למשל - האם למנהלת השיווק שקבלה את החופש יש אותן שעות עבודה כשלך בדיוק? האם נדרשים ממנה אותם דברים? האם הניסיון וההשכלה שלכם זהים? ואולי הבוס מתקשר אליה בשעות הערב לדסקס איתה ארוכות אסטרטגיה ואתה לא יודע? אתה מבין למה אני מתכוונת? בנוגע למנהלת הפרסום שהבוס אומר שהיא המחליפה שלו - נראה לי שזאת זכותו הלגיטימית לחלוטין של הבוס שלך, להחליט מי יד ימינו ומי מחליפה אותו כשהוא לא שם. לא נראה לך? בדיוק כפי שזאת זכותך הלגיטימית לגמרי להחליט שלא מתאים לך לעבוד שם אם הוא לא הופך אותך ליד ימינו.

למעלה