בועז הנה תמונה לגלרייה

יריב71

New member
זה מדהים:כוכב יאיר בגובה 100-150 מ´

באותו בוקר דווח גם על פתיתי שלג באזור כפר סבא. האם ירד שלג בכוכב יאיר גם בינואר-פברואר 1992 ?

כוכב יאיר

גם מגיעה לגובה של 60 מטר...וגם שם ירד שלג. בשנת 92 היה שלג אבל לא רציני, אומנם ירד ברד כבד ובגלל טמפ´ נמוכות מאוד הברד העבה נשאר במשך יומיים על הכבישים והבתים, זה היה נראה מאוד כמו שלג... אבל הרי השפלה מסביב היו לבנים לגמרי משלג, אבל כמו שאמרתי קיבלנו את התחליף - ברד בגובה של כחצי מטר! ואף יותר... דניאל....

יריב71

New member
בעצם זה האירוע היחיד מאז פבר´ 1950

בו ירד שלג אמיתי ואפילו נתפס על הקרקע בשפלה.

תלוי על איזה קרקע אתה מדבר...

אני מנחש שעל כבישים... אבל הלכתי לחורשות שמסביב לישוב באותו יום והיה הרבה שלג על הקרקע והרבה קרח על העצים - אבל על הכביש לא היה שלג, רק בצידי המדרכה... המכוניות (ברזל) היו מלאות קרח ושלג... דניאל....

ליריב - מאיפה התמונה המדהימה...

שבכרטיס האישי שלך? ושאלה נוספת, שלא קשורה במזג-אוויר: ראיתי שגם אתה פסטמן. כיוון שהשם נדיר יחסית (בירושלים הורי בעלי הם היחידים), וגם בעלי חובב מזג-אוויר מושבע - אולי יש פה קירבה גנטית?...:) (כל משפחתו של אביו אבדה בשואה.) אשלח לך עוד פרטים במסר.

ברד בגובה חצי מטר!!

חבל שאין לך תמונות של זה. באופן אישי לא ראיתי יותר מהצטברות של כ-5 ס"מ ברד.

טל - ממה שאני זוכר

הוציאו אותי מהגן על מנת ללכת הביתה, ולא הצלחתי ללכת, נפלתי כל הזמן והברד הגיע לי עד הבטן ובמקומות מסויימים עד הכתפיים, אבל ההורים שלי בזמנו מדדו את הגובה ואמרו לי... דניאל....

למעלה