בועז והמקיאההה

בועז והמקיאההה

בועז שיחקת אותה, חזרתי מארוע ודבר ראשון שעשיתי , להכנס לפורום. זה אומר שהתמכרתי??? ולמקיאההה תודה רבה על הרעיונות נשמע נחמד ,אני ינסה את זה בלייף ואני יעדכן אותך איך יצא. בקשר לטייפ הירוק בועז צודק אם את מחפשת הדבקה אז יש את האנקר טייפ ( זאת הגפה הירוקה הדקה) היא מאוד חזקה אבל מאוד יקרה ואם הזמן והנסיון מוצאים אופציות ואפשריות חיזוק בלעדיה.

בועז בר

New member
ככה מתחילות התמכרויות....

אגב, ושרון מכירה את השריטה שלי בנושא... האנקר טייפ הזה מיותר לגמרי. אין דבר שהוא עושה שצלוטייפ פשוט לא עושה טוב יותר וכמובן זול וזמין פי אלף. אגב הפורום הזה... אני מפנה את השאלה לשלושה וחצי המשתתפים
מי לדעתכם/ן קהל היעד שלנו? יש לכם כיוון של קהל שיוכל להרכיב קהילה מעניינת כאן?

לדעתי

קהל היעד הוא שוזרים מתחילים, אוהבי פרחים, מעצבי אירועים ואולי אפילו אנשים שעוסקים בעיצוב פנים ומשלבים פרחים בעבודתם.

בועז בר

New member
זו היתה גם דעתי, אבל אחרי שיחות עם כמה

מעצבים ושוזרים שאני מאוד מעריך מקצועית, הבנתי שהם חוששים להציג עבודות שלהם בפורום פתוח, במיוחד בפני קולגות שעלולים להיות גם מתחרים, בעיקר בגלל החשש (המוצדק לכשעצמו) מהעתקות וחיקויים. אחד מהם טען באזני השבוע כי יש לו סגנון וחומרים מיוחדים שהוא לא רוצה לחשוף ולגרום לכך שהם יהפכו שגרתיים, כי לאט לאט כולם יתחילו להשתמש בהם. אחד ממעצבי האירועים העסוקים יותר ממש כעס עלי שאני לוקח חלק בפורום "שמוציא את כל הסודות החוצה" והתריע שלא אכתוב אפילו על דברים מסויימים שהוא מעצב.

איש הטוב בעיניו יעשה...

בעידן האינטרנט והמצלמות הדיגיטליות, לא ברור לי החשש מפעילות בפורום (הלא מאוד פופולארי בלשון המעטה...). הרי כולם מצלמים תמונות בקלות, מעלים אותן למחשב ומכאן- הן חשופות לכולן. חוץ מזה, נגיד שהחשש מהעתקה מוצדק, עדיין לאינטרנט ולפורומים יתרונות רבים, ביניהם פרסום. כך שכל אחד יכול לעשות מה שהוא חושב... אני בכל אופן, אשמח לשתף בהמשך... וגם לא ממש ברור לי איך זה שפורומים "יצירתיים" אחרים (פיסול בבצק סוכר למשל) מאוד עמוסים. הרי גם בהם יש חשש מהעתקות לא?! אז אולי זו לא הסיבה לחולשת הפורום וצריך לחזק אותו בכל זאת.

בועז בר

New member
ישנן שתי סיבות עיקריות:

אחת היא שפיסולי בצק וכו' הם בעיקר תחביב. אנשי המקצוע בתחום שלנו מוכרים את העבודות שלהם בהרבה כסף, שחלק מהערך המוסף שלהם הוא הייחוד והמקוריות. אמנם לא כל אחד יכול לראות ולהעתיק... צריך גם כישרון, אבל העתקת רעיונות ושימוש באביזרים לא שיגרתיים, או בדברים שיגרתיים באופן מקורי, יכול לגרוע מהייחוד של היצירות, ביחוד בעיני הלקוחות שלא תמיד יבחינו בקו הדק של האיכות ויעדיפו את המחיר הזול, או ידרשו המצאות חדשות בטענה שהנוכחיות כבר נדושות ונפוצות. הסיבה השניה היא אופי של לא מעט אנשים מהתחום שבטוחים שהשמש בכבודה ובעצמה זורחת מעכוזם... מה שנקרא 'אגו-טריפ'.

למעלה