בועז לאחר סבב היכרויות ראשוני

levinerez

New member
בועז לאחר סבב היכרויות ראשוני

אני חושב שהגיע הזמן לעשות את הדבר העיקרי שעושים רוכבי אופני כביש. לנסות למצוא רמות רכיבה. כל אחד מוזמן לתת את רמת הרכיבה שלו הכוללת כמה שעות ומתי הוא רוכב/מטייל/מתאמן ואיפה! גם מסלולי הרכיבה המועדפים עלינו לפי תאור דרך(צמתי)- מרחק מצטבר-גובה מצטבר-מהירות ממוצעת וזמן כולל - אהה כן אם יש עצירות קפה בדרך. ככה נוכל להתגבש יותר ולמצוא לנו בני זוג משותפים לרכיבות ולא "ישעממם לנו התחת". אני כרגע יוצא ל- 125 קמ של ת"א בנימינה וחזרה רכיבת נפח -שריפת שומן ללא אוכל קצב ממוצע 30 קמש אין עצירות! ארז

מסובך ../images/Emo13.gif

אני כרגע לא רוכב... (טריאתלט. מתמקד בענף החלש שלי - שחייה, לקצת זמן) הרמה? אפס מינוס. 16.1 ק"מ מישור ב28 דקות (דראפטינג עם עוד אחד סה"כ) בדר"כ שאני רוכב זה משהו כמו 3-4 פעמים בשבוע. 2 על הטריינר 2 רגיל.. משהו כמו 400-500 ק"מ בחודש

ok .. סיבוב היכרות עיקרי

פרטים אישים בכרטיס. הרכיבה שלי היום נדחתה עקב השתתפות בלוויה. ובכן, סגנון הרכיבה שלי מוגדר באופן ברור, טיול ברחבי הארץ . לא תחרויות,לא מהירויות לא מדידת זמנים,לא פלוטונים שועטים ולא רוצה/מעוניין/שואף להשיג אף אחד. אני מטייל להנאתי...המרובה מאד. קצב? איך שבא ומתאים באותו רגע. עצירות? חובה. קפה,מסעדות,חומוסיות כנאפה..תמיד. מסלולים? אין מגבלות טווח. 400-500-600-700 קילומטר בכל תואי דרך וכל עליה תלולה היא ברכה. מכשירים שעונים ומודדים: לא מודד מרחקים,לא מודד גבהים, רוכב...רוכב..רוכב... מטולה אילת: עקב סיבות אישיות עדיין (זמני) נבצר ממני לערוך את המסלול באופן סדיר. המגמה היא כל חודש - מטולה אילת, כאשר המסלול הצפוני ישתנה בכל פעם. העדפות אישיות: טיולים לגליל ולגולן. סגנון הרכיבה : יוצא מהבית עם האופניים עושה סיבוב במדינה וחוזר ברכיבה. מסלולי טיול בלילה הם חלק בלתי נפרד (כמעט) מכל טיול. מוסיקה? אוהב מאד מאד מוסיקה ברכיבה {ושלא יתחיל עכשיו מחול הטפות כי זה מיותר} זהירות בכבישים: מקסימלית. לא לוקח זכויות בכביש,נזהר פי אלף בצמתים ולא מתבייש לרדת מהאופניים ולחצות נקודות רגישות ברגל. חברה: מעדיף לרכב בחברה הגיל אינו פרמטר,מוכן לרכב עם בני 15 ועם בני 70. על אף שאני נהנה מאד ומסתדר מצויין גם ברכיבה ללא שותפים. בקיצור,אוהב מאד לרכב והרבה.... מי שמעוניין להצטרף אלי לטיולים ,ימצא את הפרסומים שלי כאן. יורם

mosheby

New member
מצאתי חבר לחיים

יורם כאילו אני כתבתי את מה שאתה מבטא כל כך היטב. במגבלות זמן בגלל זוג צאצאים נפלאים.. אני זה אתה. גם אני יוצא לרכיבה לילית. כל הזמן מפחידים אותי אבל משום מה נראה לי שאם אתה מצוייד היטב רכיבה לילית היא הרבה יותר בטוחה מרכיבה ביום. ישר כוח אני איתך ואעקוב אחרי הפרסומים שלך.

רכיבות לילה

הרבה יותר בטוחות מאשר ביום ולטעמי יש בהם קסם רב,גם בתוך הערים. שלשום רכבתי לחיפה וחזרה,שוטטתי בעיר למעלה למטה כאן ושם.. ונהניתי לא פחות מטיול באיזורי טבע מרשימים. ישנם מקומות שלרכב אותם בלילה זה ממש בזבוז של טיול כך שבד"כ התכנון מסודר בצורה כזו שאת החלק הלילי מנתבים יותר לרכיבות של הגעה מנקודות די בנאליות ומשעממות עד לאיזור היותר מעניין שאז ההמשך נופל לתוך הזריחה והלאה. אני מניח שעוד נפגש.. פנסים טובים ונצנצים עושים את העבודה היטב.

gsprukt

New member
אז ככה

עקב אילוצים משפחתיים אני רוכב בעיקר בימי שישי בבוקר. זה בדרך כלל קורה במשולש אבל גם הכרמל והמדבר חביבים עלי מאוד. רוכב בשביל הכיף בקצב של 25-28 לרכיבה ממוצעת במשולש אבל לא בוחל ברכיבה מהירה עם פלוטון עצבני. בעיקר אוהב לטפס. בזה אני לא רע, ואני בדרך כלל מעדיף טיפוס קשה על רכיבת נפח. מאוד נהנה לעצור לקפה פעם אחת לפחות באמצע. רוכב בסביבות ה-150 קילומטר בשבוע: רכיבת אמצע שבוע ב"קריטריום רעננה" ורכיבת סופ"ש של כ-100 קילומטר. אופנים: קנונדייל. שלדת caad 5 2004,גלגלים של ג'יפיימי, מערכות 105 ואולטגרה. אשמח להכיר רוכבי יום שישי נוספים.

berkovich1

New member
רוכב כביש מתחיל (חודש בדיוק)

בנתיים החורף מכתיב לי את זמני הרכיבות... רוכב מרחובות לפלמחים, בכל יום שאין גשם. יוצא בסביבות השעה 6:00 6:15 בנתיים רוכב לבד על ה-pinarello surprise שקניתי מארז...
ולא מפסיק לחייך מאז...

דני כ

New member
הערכת מצב גריאטרית

בן: 50 מגורים: מושב צפרירים רוכב מזה 9 חודשים כלי רכב: "הפתעה" מבית "פין - יראה - לו" (ותסלחנה לי הנשים על האקסהיביציוניזם) תדירות שימוש: 5-7 פעמים בשבוע גבולות אזור רכיבה נוכחיים: בר בהר, מושב שקף, בית קמה, שדרות, מסמיה, נשר, אשתאול. נפח רכיבה: 800-900 ק"מ בחודש. ימי א' ב' ד' ה': כ- 30 ק"מ (בדרך כלל הקפה אחת של המסלול של בית גוברין או זכריה- רמת בית שמש- עמק האלה). אחד מהימים משמש כרכיבת שחרור קלילה. יום ג': רוכב שעה עם האשה ואחרי זה משלים ל- 50-60 ק"מ ימים ו' שבת: רכיבות של 80-120 ק"מ עם שאיפה ליותר. ימי ו' לעיתים רוכב עם האשה ואח"כ ממשיך. מהירות ממוצעת נטו ללא מנוחות: מישור 25 קמ"ש, גבעות: 20 קמ"ש, מסלול משולב גבעות-עליות: 17 קמ"ש. כל הנתונים שנמסרו נכונים להיום ומשתפרים מחודש לחודש. סגנון רכיבה: לא תחרותי. רואה ברכיבה טיול בשילוב של תחזוקת גוף ופיתוח כושר בסיסי. יוצא וחוזר מהבית על אופניים, אבל למטרות נעלות מוכן להסיע אותן ברכב או במטוס או בכלי שיט לאן שידרש. מבט לעתיד: שואף להגיע ליכולת לרכב רכיבות ארוכות של מעל 200 ק"מ. טיולים בחו"ל עם אופניים. מחפש: פרטנרים/יות לרכיבה מהנה.

למעלה