בועז, לשמור לך עותק מהמקומון שלנו? כי זה מה שמצאתי שם...
G Gspin New member 30/12/05 #3 בועז הרשה לי לגחך... תמי, גם את תאהבי את זה. http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/021/862.html
T Tami661 New member 30/12/05 #7 אז מה עכשיו?../images/Emo45.gif או ../images/Emo31.gif... שנצביע מכאן? אתה כנראה מכיר אותי טוב G אם ידעת ש"אוהב" את זה גם אם נוריד את כל הסילופים, העיוותים וה"המצאות" של... אני באמת לא יודעת מי Never mind כמו שאומרים העיקר החיוך והאופטימיות
אז מה עכשיו?../images/Emo45.gif או ../images/Emo31.gif... שנצביע מכאן? אתה כנראה מכיר אותי טוב G אם ידעת ש"אוהב" את זה גם אם נוריד את כל הסילופים, העיוותים וה"המצאות" של... אני באמת לא יודעת מי Never mind כמו שאומרים העיקר החיוך והאופטימיות
א אסף האנארובי New member 30/12/05 #6 מזכיר לי מדוע גוגול לפני יותר מ150 שנה, אמר שעיתונים הם הסכנה הגדולה ביותר העומדת לפני האנושות כרגע. והוא עוד לא שמע על עיתונאות אינטרנט. כמה אפשר לסלף ולקשקש בכתבה אחת?
מזכיר לי מדוע גוגול לפני יותר מ150 שנה, אמר שעיתונים הם הסכנה הגדולה ביותר העומדת לפני האנושות כרגע. והוא עוד לא שמע על עיתונאות אינטרנט. כמה אפשר לסלף ולקשקש בכתבה אחת?