בועז פולני ??!!

FreeLancer10

New member
בועז פולני ??!!

מוזר שפולני כל כך דואג מהמכון החדש. כנראה שהוא לא מחזיק מעצמו או שבאמת הרמה המקצועית שלו נמוכה. האם מישהו (שלא מתאמן אצלו) מכיר שם של אחד החניכים שלו שעלה למעלה - אני בטוח שלא. כנראה שבאמת חובת ההוכחה המקצועית, חלה על פולני. כפי שזכור לי ,לפולני יש בערך 90% הפסדים בכל התחרויות שהשתתף ובגלל זה הוא כנראה מודאג מהרמה המקצועית הגבוהה (או מהנמוכה שלו).מאמן טוב נותן אמון בחניכים שלו ולא משקיע את האנרגיה ב"ייקחו או לא ייקחו"- תעשה את הכי טוב שאתה יכול בהדרכה.מקום לא לוקח אף אחד ,למאמנים טובים באים תלמידים (לפעמים מהמאמנים הפחות טובים). בתור חניך הייתי מצפה מפולני להיות קצת יותר מקצועי ולא בכיין!!

ETZ301

New member
אני לא יודע איך קוראים לתופעה

בפורום הזה. (אני די חדש פה) אבל בפורומים שאני ותיק בהם קוראים לזה טרול. הבנתי שבועז הוא דמות מוכרת בענף. אני חושב שעם אתה כל כך כלי להשמיע ביקורת כלפיו. אולי גם תהיה כלי להזדהות?

BROWN BOMBER

New member
אל תשפוט לפי הרקורד...

גם קאס דמאטו וגם אנג'לו דאנדי - גדולי המאמנים בהיסטוריה מעולם לא היו מתאגרפים גדולים... כמו שיהודי חכם אחד אמר פעם: מי שלא יכול בעצמו - מלמד אחרים... בזה הוא צדק...

eladי

New member
../images/Emo31.gif מה קשור בדיוק ?

מה אתה מנסה להגיד ?

אני חושב שאתה טועה...../images/Emo4.gif

אני חושב שהיתה מעין אי הבנה, והוא קצת נדלק... אני קצת נדלקתי... הענף שלנו הוא ענף רגיש, והמאמנים מסתובבים עם הרבה אגו...., ניצוץ אחד יכול להדליק את כולם... את בועז אני אישית אוהב מאוד, הוא איש נהדר, נחמד, ומקצועי. צר לי שנגררתי לויכוח איתו. הוא איש שתורם מזמנו וממירצו גם לנו ב"זירה" בתור שופט ולעולם לא ביקש תמורה עבור זה. ותמיד מגיע מפרגן לרענן בחיוך ובאהבה. בואו כולם להרגיע את הרוחות. בסה"כ מדובר במאמן מכובד!! תנו לו את הכבוד שהוא ראוי לו!! יניב

polanib

New member
free Lancer או איך שקוראים לך...

תראה נכבדי, בדרך כלל אני לא נוהג להתנצח עם כינויים בצ'ט - יש לי העדפה מוזרה לענות רק לכאלה שלא כותבים ששמם הוא "הכי טוב" - לפחות כך אתה כתבת שזהו שמך אבל מאחר ותפסת אותי במצב רוח טוב אני אלך על זה - אז ככה, 1. אני מאושר שרענן ואלון פתחו מכון חדש כי בטח בתור מאמן פחות טוב (לדבריך) אני אוכל לקבל קצת חניכים מאלה שיפלטו מהמכון שלהם - וזה טוב לי לפרנסה... 2. אתה צודק בדבריך ותרשום את זה טוב לפניך _ נכון, אני לא מחזיק מעצמי - בדיוק כמו שכתבת ואני מכיר עוד כמה מאמנים מצויינים ש"לא מחזיקים מעצמם" ואם זה הופך אותי לפחות אטרקטיבי בעיניך - קח פנדל!!! 3. לגבי הסטטיסטיקה שלי - למי התכוונת מהחניכים שלי שמפסיד כל כך הרבה? למיכאל גילקרוב - ניצחון בנוק אאוט אצל שוקרון, ניצחון בניקוד (ונוק דאון) אצל רענן מול תומר כהן והפסד בניקוד מול אנטון של קובי כהן ענת עידן- 3 ניצחונות בנוק אאוט ואחד בנקודות בחודשיים האחרונים נועה יעקובוביץ... אבל אתה יודע מה - יש לי שאלה - איציק וולט שהיפסיד בנוק אאוט ושני עוזאני שהפסיד בנוק אאוט האם לדעתך הם הופכים את רענן טל (שהוא מאמן מצויין לפי דעתי) למאמן לא טוב??? ומעבר לכל זה - תנסה לעלות לזירה בעצמך ותגלה שמי שלא יודע להפסיד לא יודע לנצח - ובכל קרב יש אחד שמפסיד ואחד שמנצח וזה לא מחלק את המאמנים וגם לא את המתאגרפים לטובים וללא טובים. 4. אין קשר בין מקום שלוקח או לא לוקח חניכים אלא יש בעיני טעם לפגם כאשר אני מאמן קבוצה ומציע לחניכים של מישהו אחר מאותו ענף לבוא לטעום קצת מהי מקצוענות אמיתית - זה בהחלט מיותר. ותסלח לי יניב אתה יודע שאנחנו ידידים - אבל מותר לי להגיב על דבריך בלי שמיד יקפצו פה כל הסנגורים וישחירו אותי בלי לדעת על מה הם מדברים. 5. לסיכום אני רוצה להודות לך על הפירסום - אני מקווה שיגיעו עוד כמה חניכים חדשים בזכותך וכמובן שאני אנסה לבצע את ההמלצות שלך לגבי מקצועיות. בכבוד בעז פולני

RoyceGracie

New member
כל הכבוד בועז, כל מי שמכיר יודע מי

אתה ומה אתה... ומוכיר ומעריך אותך, אין טעם להתנצח עם חמשושים שחושבים שניצחון בקרבות הראשונים הם מדד למשהו. בכבוד והערכה, סוואדי קאפ.

eladי

New member
בעז... חבל על הזמן.

לא שווה התייחסות... תאמין.

FreeLancer10

New member
פולני-חלומות באספמיה

תמשיך לקשקש - ותמשיך להתכתב-כי את זה כנראה אתה עושה יותר טוב מאשר לאמן. אתה מבין המאמנים הבודדים שרוב הזמן שורצים בפורום הזה.ואם זה גם עושה לך פרסום אז אני מאושר לא רק שמח !!! ודרך אגב מפתיע שילד מצליח לגרום לך להוכיח מה אתה שווה ולהתחיל להצטדק ברשימת הנצחונות ...

FREELANCER,

אני רואה כי אתה חדש בפורום,אז ראשית,ברוך הבא,אני שמח כי הצטרפת לחברי הפורום המכובד הנ"ל והדגש הוא על "מכובד". על מנת שפורום זה ישמור על שמו הטוב,לא מקובל כי "נתנגח" במאמנים או במקביל נשמיצם,כל אדם וכל מאמן,כבודו במקומו מונח.נכון לפעמים מסיבה זו או אחרת,אנשים מתבטאים בצורה לא ספורטיבית,מתלהמת ומעליבה,אך אם דנים ויורדים לעומק ההתבטאות בצורה הוגנת,יפה,ומכובדת,ניתן לפתור את הנושא על הצד הטוב ביותר.מחיקת הודעות אינו דבר שנוהג אני לעשות,אני מאמין בדמוקרטיה ובחופש הדיבור וההתבטאות,אך יש להקפיד לנהוג עפ"י כללי הפורום אשר בגדול מטרתם אחת "ואהבת לרעך כמוך" זה כלל גדול בתורה וכן גם בחיים. לכן אבקשך מחד להמשיך ולהתבטא כאן בפורום ומאידך לא לעלוב ולפגוע בכבודם של אחרים. בוא ונשמור יחדיו על פורום זה כפורום מקצועי,אמין,מהימן,והגון כפי שהוא עד עתה. שלך בפורום, אורי צבי,

cronic1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo91.gif

אין כמוך אורי אדם משכמו ומעלה

garey

New member
FreeLancer10 לא מדברים למאמן כך

גם עם אתה חושב שמאמן לא ניראה לך ,כבד אותו ,לא ראיתי שהוא ירד עלייך , הוא טען את טענותיו בצורה מכובדת ביותר,והגיב בכבוד לכולם מה פסול בכך ,טענותיך שפולני שורץ בפורום ,ד"א פעם ראשונה או שניה שהוא כותב פה ,ואתה יודע מה ,חבל שמאמנים לא " שורצים פה " אבל אולי כניאה כפי תגובתך אין להם מה לחפש פה ,למעט אורי צבי שהוא מאמן אבל מנהל הפורום , קצת ריספקט לא יזיק ,לעניות דעתי מאמנים חיבים להיכנס ולשוחח ולהגיב לכולנו ,אבל עם תשובות כאלו הם לא יעשו זאת חבל. ג'רי מזרחי

toy s0ldier

New member
אם היינו ביפן העתיקה החניכים של

המאמן כבר היו מטפלים בך חחח לא סתם אבל כמה מילים של רצינות איפה הכבוד? כל כך הרבה זלזול בפורום כל כך הרבה מריבות אתם מתחילים להזכיר לי תעברייני מקלדת בפורומים וצ'אטים שמאיימים על אנשים מאחורי מסכים לדעתי כל מאמן ואף כל לוחם מקבל ממני כבוד ברמה המקצועית באותה שניה שאני מכיר אותו אם אני מכבד אותו בתור בן אדם או לא זה כלל לא משנה על העבודה הקשה שהוא עשה כדי להגיע לרמה שהוא נמצא בה היום ועל המעמד שלו הוא מקבל כבוד ממני הפורום מתחיל לאכזב אותי בזמן האחרון כל הפרסומים והמריבות והביקורות מי אתם בכלל שתתנו ביקורת אחד על השני? מקווה שלא יהיו יותר מריבות ושה"כבוד" הנ"ל יחזור שלכם בכבוד רב טל.

taltaltal28

New member
למחוק את כל השרשור הזה

איך מפרסמים הודעה של איזה ילד בן 15 שמזלזל ככה במאמן. דיונים כאלה בכלל לא צריכים להתקיים בפורום וזה בזיון שאנשים משמיצים מאמנים ומסתתרים תחת כינויים כמו "הכי טוב" ומפרסמים את הודעות ההשמצה שלהם.

דווקא אני חושב ש.........

הדיון הזה שירת את בועז פולני לטובה יותר מאשר את המשמיץ... זאת אומרת עשה הפוך על הפוך... ממה שהתכוון לעשות המשמיץ... אני הייתי משאיר..... זאת יכולה להיות דוגמה טובה מה לא לעשות!! זאת דעתי בכל אופן.... יניב

daskaliano

New member
ניהול פורום ניאטרלי ומפרגן לכוללם

מעניין מה היה אם היו אומרים דברי בלע כאלה על אנשי CMA ? מה נראה לכם ?

taltaltal28

New member
נראה לי שאם היו הודעות כאלה על

CMA הם היו נמחקות בשניה. דרך אגב אני התאמנתי אצל CMA ונהנתי מכל רגע. אבל עדיין פרסום של זילזול במאמן ועוד שזה מגיע מילד בן 15 זה פשוט בושה.

daskaliano

New member
אני מאוכזב מכלל הקולגות של בועז

שעוברים על סדר היום על דברי הבל ורעות רוח כאלה. חבל אבל אתם חייבים להיות ערבים אחד לשני.

Pyongwon

New member
לא לזלזל בבועז פולני.

רק מהמועדון שלי כבר יש 3 חגורות שחורות - והם הצליחו לעשות את זה עקב הפתיחות של בועז לעזור לנו להתאמן. לא לזלזל באנשים. זה לא תורם לאף אחד שום דבר. גם - איזה מועדון יכול להראות שיש 4 דתות שונות באותה קבוצה - וכולם מסתדרים נפלא? :) בועז הוא אחלה. ג'ס.

למעלה