בועז שרעבי

tsipi35

New member
בועז שרעבי../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

הזמר, היוצר הכי נחשב אם למישהו יש לינק שבו אוכל למצוא שרים בועז שרעבי להורדה - אתן לו
ו -

כשאת נוגעת בי

כשאת נועת בי אני מחתיל לראות אני מתחיל לחיות כשאת נגעת בי כשאת נוגעת בי אני מפסיק לחשוב אני מפסיק לחשוש כשאת נוגעת בי כשגופי בידך ננעל כשפי אל פיך נצמד אני מרגיש שזה יכול להימשך לעד....

דודו21

New member
ישן וענקקקקקקקק

את לי לילה מילים: בועז שרעבי לחן: בועז שרעבי, יואל גוב ארי רק אותך אוהב הלילה דימדומים ומנגינות והמתנה שלי הלילה בלי אותן האכזבות רק אותך רוצה הלילה אין לי כלום, גם לא מילים ואני חולם חושב עלייך את כמו מליון שירים כה זרה את לי ולמה הלכת עם מישהו אחר לפעמים אני חושב איך לאהוב אותך הלילה אין לי לילה אין לי יום אין לילה רק איתך אפרוט הלילה עם מיתר ונשמה רק אוהב אותך הלילה עם צלילים והדממה כה יפה את לי ולמה הלכת לי לעולם אחר לפעמים אני חושב מה לעשות לבד כל הלילה מה לי לילה מה לי יום מה לי לילה רק אותך אוהב הלילה דמדומים ומחשבות והמנגינה שלי הלילה כמו אותן האכזבות כה רכה את לי ולמה הפכת למשהו אחר לפעמים אני חושב איך לאהוב אותך כל הלילה את לי לילה את לי יום

tsipi35

New member
עשית לי צמרמורת אתה../images/Emo88.gif

השיר הזה מזכיר לי ימים יפים יפים

עוד אחד בשבילך ציפי

שיער ארוך שחור משחור מבט עינה כטל טהור עורה לבן והיא כולה תפילה אשר הלב צמא לה הו הו הו פמלה הו הו הו פמלה היתה עוברת בכל יום אותה שעה אותו מקום הוא לא ידע את שמה אבל היה ליבו הומה פמלה הו הו הו פמלה הו הו הו פמלה ויום אחד היא נעלמה מכל דמותה נותר לו שמה והוא תוהה האם אמת או רק חלום היתה פמלה....

כ ח ו ל ה

New member
אממממ...

יש לי במחשב ת´שירים שלו: הלוואי לתת את לי לילה כשאת נוגעת בי חודש בלעדייך אם תרצה אחד מהם, תגיד לי ואני אשלח לך..

tsipi35

New member
כחולה כנסי דחוף

אנא. שילחי לי את: 1. את לי לילה. 2. כשאת נוגעת בי מס´ אי סי קיו: 148256798 המון תודות

למעלה