בועת הגנה

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
בועת הגנה

העלינו את הרעיון שהאנושות היא ניסוי בעצם יצרו אותנו כדי לבדוק משהו אז התחלתי לחשוב שזה ממש כיף לחשוב כאילו אנחנו אנשים יותר מדי חשובים לניסוי וששום דבר רע לא יקרה לנו אנחנו חלוצי המאטריקסיזם ובעלי המוח המשוגע והמעוות שלא מפסיק לחשוב באופן אי-רצוני אז תחיו את החיים בלי חששות אתם לא תיפגעו בתאונה, אתם חסינים לכדורים של פלסתינאים, שום מטוס לא ייפול עליכם. מישהו למעלה דואג לנו (אתם קולטים שאם אני הייתי חי לפני כל כך הרבה זמן, אני הייתי ממציא את הדת)

RedStorm

New member
הדרך אל האור

אתה יודע חשבתי פעם על החיים שלנו כקווסט כזה במטרה למצוא את האמת או משהו שבכלל אנחנו לא מבינים למצוא משהו שאנחנו בכלל לא יודעים מה הוא בכל מקרה אתה מת? אין GAME OVER אתה פשוט חוזר בגלגול אחר לעוד נסיון עד שתצליח... אבל יש לי משהו קטן לומר נכון יש המאמינים שאכן יש גלגול נשמות הם מאמינים שכשאתה מת הנשמה שלך מתגלגלת לגוף אחר ומתנחמים בזה שהם לא מתים לגמרי אבל תחשבו על זה מה בעצם יוצר אותכם אם אני אהיה בגוף אחר במקום אחר אני אהייה מישהו אחר עם שם אחר ובלי מושג שפעם הייתי מישהו אחר זאת אומרת אני לא אהיה אני אני אהיה מישהו אחר! מה גורם לך להיות אתה? הנשמה??לא נראה לי בקיצור אם אני אמות והנשמה שלי תתגלגל אני לא אהיה אני כמו שאני עכשיו אני אהיה מישהו אחר!!!!!! לא אני אז מה זה גלגול נשמות?? למי אכפת

IC4

New member
אולי גלגול נשמות זה בתת מודע :)

(סתם מעין פארודיה על כל מיני דברים שאיננו מודעים אליהם באופן מלא) באמת נראה לי שגלגול נשמות זה תירוץ עלוב למדי כלומר שיש בכלל נשמה ועוד מתגלגלת מופרך! מה היא עושה בין חיים לחיים הפסקת תה עם אלוהים? שיעורי בית מה הסקנו "הפעם"

"אני הייתי ממציא את הדת"

נהניתי מזה
בקשר לגלגול נשמות - 1) אם הנשמה שלך בגוף אחר ואתה מישהו אחר זה לא אומר שיש הבדל בתכונות הנשמה, אתה אמור לסחוב איתך את המטענים שלך שלא משתנים על ידי שינוי שם. 2) "בין חיים לחיים" - הגיוני שהנשמה לומדת לקחים מהחיים שעברה ומתכוננת לקפיצה הבאה. ככה הרעיון של חיפוש אחרי האמת בחיים האלה משלים את העובדה שבסופו של דבר נמות, נלמד ונחזור. מה דעתכם?

למעלה