בועת מים אכילה

Justacook

New member
בועת מים אכילה

ראיתי את הרעיון הזה ברשת לפני כמה ימים ובחנתי אותו אבל הסתבר שהמתכון שגוי.

קשה לי לקבל תבוסה ולכן אחרי שעות של נסיונות אני מציג לפניכם אינטרפטציה שלי למנה שעובדת, אני חייב להודות שהמנה נראת מוזר אבל בכל זאת היא מאוד מעניינת והיא שיעור טוב בשימוש באגר אגר, ששומר על הצורה אבל לא הופך את הבועה לג'ל קשיח מדי.

מרכיבים ל3 בועות:
  • 300 מ"ל מים
  • 20 גרם סוכר
  • 3 גרם אגר אגר
  • תוספת טעם לבחירתכם (אני השתמשתי במי אננס במקום במים)
  • תבנית צורות

הוראות הכנה:
  1. ערבבו את הסוכר והאגר הייטב בסיר
  2. הוסיפו את המים לאט וערבבו הייטב.
  3. חממו את התערובת לרתיחה תוך כדי ערבוב.
  4. כבו את האש ומיזגו את התערובת לתוך תבנית צורות.
  5. קררו הייטב במקרר.
  6. בזהירו חלצו את הג'ל מהתבנית, חשוב לשמור על טמפרטורה נמוכה אחרת הג'ל מתפרק.
  7. להגשה פזרו דבש פירות יבשים קצוצים ועלי לואיזה.

בהצלחה

 

salo22

New member
אכן גימיק לא מוצלח במיוחד


מה שיותר מעניין בפירסום הראשוני, זה אבקת קינקו לטעמים יחד עם זה, מוצר "קמחי" מעניין מאוד לקינוחים מקליית סויה, שלמיטב ידיעתי לא זמין בארץ.
 

Justacook

New member
כן, גם אני לא הצלחתי למצוא

אבקת קינקו, לצערי מיסודו המתכון היה שגוי והייתי צריך לשחק איתו, הומלץ שם על 15 גרם אגר עם 500 מ"ל שזה יחס מטורף שמפיק אבן ממים. היחס שאני רשמתי מתאים ומפיק את התוצאה הרצוייה.
 

salo22

New member
מחית פרי עצמית טובה

ומנה כזו מקבלת הרבה יותר משמעות ונפח.. מבחינתי לעשות מחית ביתית ברמה גבוהה זה תהליך משמעותי הרבה יותר מלשנות את הקונסיסטנטיות שלה אחרי זה
 

Justacook

New member
צודק

תראה מנסיוני יש בעיה בתפיסה של אנשים כי זה שמישהו הצליח ליצר ג'לי זה יפה מאוד אבל אף אחד לא אומר שזה טעים. הטעם צריך לקחת פה מקום יותר גבוהה מהמרקם והסמיכות.
מנסיוני גם מצאתי שאגר מחזק מאוד טעמים של מחית אבל מחליש טעמים של מיצים.
בכל מקרה זה היה נסיון שלי לשחק ולתקן את המתכון השגוי, לשמחתי הצלחתי ובעתיד אני מאמין שאנצל הידע שהפקתי מזה למנות אחרות.
 
למעלה