בופור הסרט הכי טוב! מתי דיוידי?

DanDan54

New member
בופור הסרט הכי טוב! מתי דיוידי?

מתי יוצא הדיוידי לסרט המועלה הזה?! לא עונים לי!!!!

מ ר י ל

New member
לא מסכימה איתך

קראתי את הספר וראיתי את הסרט אתמול ופשוט התאכזבתי.

מ ר י ל

New member
מכל הסרט

לא דיברו למשל שם על מחנה האימונים , לא היה שם פורמן המ"פ , הכל היה דרמטי מידי ובגלל זה כל כך לא אמיתי.

בדיוק

קראתי את הספר,התרגשתי וחיכיתי כבר לראות את הסרט! לפני שעתיים בערך חזרתי מהסרט,והייתה אכזבה....אמנם חברות שלא קראו את הספר אהבו את הסרט. הספר הרבה יותר חזק מהסרט.לדעתי. היה חסר לי זיתלוואי מאוד-בספר הוא יותר דומיננטי,אודיה,לילך(דמות אישה),הקשר החזק בין ארז לאושרי,היציאות הביתה,או לפחות המפגש של הצוות בבית קברות כשהלכו לקבר של זיתלוואי ופגשו את אושרי.סוג של סגירת מעגל.

SicPuPpy

New member
בסרט

יש בערך... רק את הקרב. בספר חלק מאוד גדול מוקדש להווי שלהם.. לכל מה שמאחורי הקרבות, הרגשות, הבילויים שלהם, הקשרים אחד עם השני, הצחוקים.. ההווי, בקיצור. בסרט אין את זה ממש וזה די חסר.. והקטע עם הודיה.. גם אבל הסרט עדיין מעולה והשפיע עליי מאוד..

Six66

New member
הסרט מדבר

רק על הקטע של הבופור מההודעה על הנסיגה אני קודם ראיתי את הסרט ונהנתי מהספר הרבה יותר וזה לא הרס לי (הספר גרם לי לקריסה, אני יכולה לקום באמצע הלילה בוכה ושואלים אותי מה קרה ואני אומרת שחלמתי אל שפיצר וזיתלוואי אך הם מתו... אני לא מצליחה לצאת מזה זה עד כמה הספר השפיע עליי בצורה טובה וגם רעה)

למעלה