בוץ רבותיי, בוץ. מיר"ב או בן-שמן?

Natz Natz

New member
בוץ רבותיי, בוץ. מיר"ב או בן-שמן?

רציתי לדעת איך הבוץ במיר"ב ובבן- שמן אחרי הגשמים האחרונים והאם יש מצב לרכב באיזורים הללו בגשם או אחרי גשם בכלל או שעדיף לחפש שבילי דאבלים ולשמור את הסינגלים לפעם אחרת. תודה

אני מתאר לעצמי ../images/Emo13.gif

שהבוץ רטוב - דביק - כמו שרק בוץ יודע להיות.... ואם אי אפשר לרכב אז כמו שאמר מישהו חכם למישהי שהתלוננה שהיא לא יכולה לרכב : "אם את לא יכולה לרכב אז אולי תקחי כדור...."

eyalcher

New member
לכל המקומיים מהכרמל...

מרכז מיר"ב ביום שישי - יש צפי מבחינת בוץ - בהנחה ולא ירד גשם עד אז ?? Anyone????

איתי נ

New member
מיר"ב

הייתי שם היום. מצבם של רוב הסינגלים רק השתפר אחרי הגשמים. יש גם פריחה נהדרת של נרקיסים!!!

יורם חן

New member
../images/Emo183.gifוהעדכון שלי../images/Emo186.gif

יצאתי לשם ב14:00 רכבתי שעה ומשהוא היה פיצוץ, לא היה בוץ ולא כלום, כיף לא נורמאלי. אבל בערך ב15:30 אני מקבל טלפון מהבית ואשתי שואלת בקול דואג אם אני בסדר כי יורד מבול
. אני אומר שהכל אחלה , סוגר את הטלפון, מוריד את הכסא לפני איזה קטע מעניין ופתאום ניפתחים עלי השמיים ותופס אותי מבול רצח. הכל הפך עיסה בוצית ולא כ"כ היה נעים לרכוב.... חתכתי דרך השטח לכרם מהר"ל והמתנתי לחילוץ הרכוב שהגיע מהבית ולקח אותי חזרה. כרגע לא משהוא להגיע לשם, צריך איזה יום של הפוגה.

איתי נ

New member
ככה.... אז אני ארחיב ../images/Emo182.gif

רכבתי בין 1:30 ל 3:30 עם חבר שצריך אחה"צ לאסוף את אישתו והילדים. סמוך לסיום שאלתי אותו מתי הוא צריך לסיים והוא ישר מוציא ת'פלאפון לדבר עם אישתו. בזמן שדיבר בפלאפון (כמובן השיחה מתארכת) הבחנתי בהתפתחות מאיימת של עננים
במערב. הספקנו עוד סינגל קטן ואז במהירות על הדרך הרחבה לחניון. בדרך קיבלנו קצת טפטופים, הגשם הרציני רק אחרי שהגענו למכוניות.

איתי נ

New member
../images/Emo45.gif בחניון אתאטורק

למרות שבדרך כלל אני מעדיף את חניון נחל מערות. דרך אגב יש למישהו מושג מה קורה באזור החניון ועד המצפה? נראה לי שהורידו שם הרבה עצים, אולי לטובת דרכים חדשות או דרך אש.

יורם חן

New member
משום מה במסגרת העבודות האלו....

הוסיפו גדרות תיל לאורך העליה מחניון אטאטורק למעלה ליער וחסמו בין השאר את היציאה של הסינגל היורד מקבר השייח- מי שיורד שם מהר ולא שם לב יכול להימרח על הגדר

המלצה על מקומות רכיבה "גשומים"

מניסיון - בשבילי יער הנשיא/לטרון אפשר לרכוב בלי בעייה מיוחדת, בעיקר אם נשארים בקו הגובה- כולל סינגל טרקים ביער. חשוב להמנע מלרדת לערוצי הנחלים היציאה מנווה שלום תמיד רכיבה בבן שמן/שוהם/מירב במצב רטוב, בדרך כלל קשה יותר למצוא מקומות רכיבים...

מה זה פה ../images/Emo35.gif

גם מנהל הפורום - גם כותב במגזין אופניים - גם ממליץ על מסלולים שכתב והכל בחינם

aFish

New member
פארק קנדה K21 - ../images/Emo45.gif

טרי מהיום - במצב מצוין אחרי הגשמים האחרונים

Zeev Kovalsky

New member
אני יכול לבדוק עבורך את בן שמן

כדי שתדע מה מצפה לך שם. מעונין? צור קשר!

למעלה