בוצצנו בכרמל

בוצצנו בכרמל ../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif

הדס-דרור-יורם ואנוכי 4 תמונות

timon1

New member
גדי, לא יודע אם שמת לב אבל יצאה לך

תמונה מטורפת, שים לב לתמרור "עקומה ימינה" או איך שקוראים לו מקבל משמעות שונה לגמרי בתמונה הזו, זה הדבר הראשון שקפץ לי לעין.

timon1

New member
לצערי אתה מה זה טועה ../images/Emo122.gif ../images/Emo67.gif

ומי לכל הרוחות תקע עץ באמצע היער??? היה לי מקרה במעלה עקרבים רומי שפתאום באמצע המדבר עף עלי מ[י]שהו ובכלל לא ראיתי אותו

יש לי עוד ../images/Emo26.gif

תמונה של הקצה הימני של הקשת - רגע אני בודק איזה תמרור יש שם

יורם, רמי והדס - תודה רבה../images/Emo99.gif

היה גדול. הטיולים הכי טובים יוצאים כשאתה יוצא כנגד כל הסיכויים לרכב - רוחות, גשם, בוץ. יורם הוביל אותנו בביטחה מהבונים לדלית אל כרמל וחזרה דרך ניר עציון ועין הוד. רמי - הצילום של הקשת יצא נהדר! תודה רבה לכולכם!

yahadas

New member
מי זה רמי לעֳ@$@&../images/Emo35.gif../images/Emo67.gif

פדיחות, אתה עושה, פדיחות

yoffer

New member
../images/Emo24.gifדרור תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif../images/Emo151.gif

אני לא יודע על מה אתה מדבר, אבל מחמאות אני תמיד מקבל בשימחה....

יורם חן

New member
גדי (רמי), לפי התמונות עלולים לחשוב

שרק אכלנו כל הזמן (לא שזה רע). בכל אופן כמה מילים על המסלול. בנסיון למצוא מסלול חף מבוץ, הלכנו על הפורמאט הבא
אני יצאתי בבוקר מהבונים כשבחוץ היה מבול של כמה דקות. פגשתי בתחנת הדלק של עופר את גדי דרור והדס שהסתתרו עם קפה באלונית. התחלנו בחימום על הכביש לכרם מהר"ל, טיפסנו למושב ובצומת T הראשית, חצינו לדרך לבנה החוצה את עמק מהר"ל. חברנו לאדום וטיפסנו עד לדלית אל כרמל, מעט בוצי אבל הכל רכיב. במזבלה למעלה שמאלה בירוק עד לניר עציון, הקפנו מצפון את הקיבוץ והגענו לאדום. כאן התפתיתי לבדיקה של הסינגל האדום (ההולך מערבה ואח"כ צפונה בשחור) והתפצלנו, גדי דרור והדס ירדו למטה בציר המהיר ועד שאני הגעתי הספיקו לחסל מרק בתחנת הדלק של פז. מפז יצאנו על הכביש חזרה לאלונית והבייתה. היה אחלה לא לוותר למזג האויר

יורם חן

New member
אהלן שלמה, הסינגל האדום../images/Emo58.gif

אז ככה, אנחנו הגענו כולנו מצפון לניר עציון, סימון צהוב במפה, התפצלנו המיפגש עם האדום, גדי והחבר'ה ירדום לתחת הדלק במסלול המסומן כחול. אני פניתי באדום, רכבי לגמרי עד השחור, היה מחליק מאוד על הסלעים ולא מומלץ לפני שיתייבש שם. צריך לרדת פעמיים מהאופניים בגלל עצים שנפלו אבל רכיב- אם כי טכני למדי עד השחור. בשחור פניתי שמאלה, ההתחלה בסדר ההמשך דרופים גדולים מאוד (לא רכבתי, ויש קטעים לא רכיבים לגמרי (קטע קצר בלבד) עד שהשחור מתעקל לכיוון התצפית ואז הנוף ניפתח וההמשך ניראה רכיב. אני עזבתי שם וירדתי בר בשטח לפי הסימון הסגול (ברגל וקשה מאוד) עד לתחנת הדלק. בסך הכל קטע נחמד , רק שהוא לא לוקח אותך לשום מקום ואי אפשר לשלבו בצורה נורמאלית במסלול. בכל מקרה אם ממשיכים למערת אצבע (לא בדקתי עד לשם) צריך לחזור על העקבות. לסיכום, האדום נחמד בשני הכיוונים רכיב, אם כי יש כמה קטעים שלפני שזורמים אותם צריך לתת מבט נוסף.

למעלה