בוצריים טובים לכולם

בוצריים טובים לכולם../images/Emo108.gif../images/Emo105.gif../images/Emo107.gif

טוב, אני מאמינה שכיסיתי את כולם - ואם מישהו לא מצא את עצמו באיקונים - אתו הסליחה. אז אחרי שבוע עמוס עד אימה שכמעט לא התקרבתי למחשב, וכשכבר כן - למי בכלל היה כח לקרא או לענות........... ומכיוון שהולך להיות לי עוד שבוע כז.... החלטתי להתיישב ולכתב קצת לכולם..... קודם כל ממש נחמד לראות את הפורום גדל, לקרוא את ההודאות, שאלות של כל ה"חדשים"......... לראות איך השתלבו מהר בפורום כל מי שפחד בפעמים הראשונות...... רוייקו....... בגלל איכותו של המחשב הנהדר שלי אני ממש לא יכולתי לקרוא את הפלייר שרצית להפיץ - אבל אני מאמינה בכל חוגגי המחשבים שביננו שיוכלו ויצליחו לעשות ממנו משהו מדליק וחביב שיגרום לאנשים לרצות להשתתף בפורום. אני שולחת עכשיו - ואם זה באמת יגיע ליעדו - אשלח המשך..........

רוייקו

New member
תודה אורית ושבת שלום גם לך

למה לא יכולת לצפות בקובץ המצורף ? הוא בפורמט JPG .. מההה זההה בסיסיייי

בסיסי למי חמד????????????

ראיתי ראיתי........ אבל זה היה כל כך בקטן שממש ממש לא הצלחתי לקרא אותו - והוא בכלל הופיע רק אחרי איזה 4 פעמים שניסיתי.... עזוב......רוייקו, מחשב כמו שלי ......עם אישיות כמו שלו עוד לא הצלחת לראות בחיים שלך......... טוב, קודם ניסיתי לשלוח עוד חלק מההודעה....... אבל מחשבי היקר "הודיע" לי שממש ממש הגזמתי.....ועכשיו מספיק...... בקיצור - הוריד לי את האינטרנט..... אז אני מנסה לשלוח...

lir42

New member
אורית יקרה

שמחה לראותך כאן מה שלומך? מקווה שאת מגיעה למפגש המשך יום טוב לירי

הי לירי.....

לא, אני ממש לא יכולה... השבוע וגם בשבוע שעבר היה לי ממש טרוף עבדתי כל יום (ושוב, גם השבוע) עד 6-7 בערב. אפילו את הילדים אני לא מספיקה לראות, לא מצליחה כבר שבוע שני ללכת להתעמלות במים..... ובקיצור..... בלגן. אני מקווה שביום שישי הקרוב לא אעבוד כי לבן הקטן שלי יש יומולדת והוא ממש מחכה שנעשה לו מסיבה בשבת. אז....תהנו לכם ביחד מכל רגע... אני מקווה שלמפגש אחריו אצליח להגיע.... או שאולי תגיעו לכאן...... בי. קור/חום נעים לכןלכם אורית

RomiVais

New member
אורית, מזמן לא שוחחנו - מה שלומך?

שיהיה לבן הקטן יום הולדת שמח!!! ושיהיה שבוע נפלא וקליל עד כמה שאפשר, רומי

lir42

New member
אורית יקרה

מקווה שתגיעי למפגש הבא מקווה שאת מסתדרת עם כל הבאלגנים שאת מספרת מקווה שהכל בסדר אצלך שלך לירי ואני מקנאה במי שחם לו אני קופאת מקור

למעלה