בוקה די דמה...סוף דבר...

judi1

New member
בוקה די דמה...סוף דבר...../images/Emo3.gif

menew, הזכירה לי את העוגה הזו ואף סיפקה גירסה של קלודיה רוזן, שהיתה לי לעזר בהכלאה שביצעתי בינה לבין זו של בני סיידא, ולזו של דודה פיורלה שחיה ברומא. להלן התוצר הסופי שלי: 5 ביצים מופרדות.(מס' 1) 6 חלמונים. 11/2 סוכר.(240 מ"ל) 400 גרם שקדים מולבנים טחונים גס. 11/3 כף קמח מצה. 3 טיפות מי זהר. חצי שקד מר או שתי טיפות תמצית שקדים. התקבלו שתי עוגות בתבניות מאורכות כנראה בציור. ציפוי: 40 גרם חלבון ביצה. סירופ סוכר בשלב הכדור הרך שהופק מ: 1 כוס סוכר, 1/2 כוס מים. 2 טיפות מי זהר. ומזה מכינים מרנג איטלקי.
 

judi1

New member
ההכנה בדומה למתכון שהביאה רונית.

והנה הקישור למתכון. חלמונים מוקצפים לחוד עם מחצית הסוכר. חלבונים כנ"ל. שקדים וקמח מצה, פנימה לחלמונים. קצף החלבונים לתערובת החלמונים. מחלקים לשתי תבניות. והציפוי מספיק לשתי התבניות.
 

judi1

New member
וזהירות עם המי זהר..../images/Emo182.gif

...שהם קטלניים ביותר מעבר למידה...
 
למעלה