בוקה די דמה...סוף דבר...../images/Emo3.gif
menew, הזכירה לי את העוגה הזו ואף סיפקה גירסה של קלודיה רוזן, שהיתה לי לעזר בהכלאה שביצעתי בינה לבין זו של בני סיידא, ולזו של דודה פיורלה שחיה ברומא. להלן התוצר הסופי שלי: 5 ביצים מופרדות.(מס' 1) 6 חלמונים. 11/2 סוכר.(240 מ"ל) 400 גרם שקדים מולבנים טחונים גס. 11/3 כף קמח מצה. 3 טיפות מי זהר. חצי שקד מר או שתי טיפות תמצית שקדים. התקבלו שתי עוגות בתבניות מאורכות כנראה בציור. ציפוי: 40 גרם חלבון ביצה. סירופ סוכר בשלב הכדור הרך שהופק מ: 1 כוס סוכר, 1/2 כוס מים. 2 טיפות מי זהר. ומזה מכינים מרנג איטלקי.
menew, הזכירה לי את העוגה הזו ואף סיפקה גירסה של קלודיה רוזן, שהיתה לי לעזר בהכלאה שביצעתי בינה לבין זו של בני סיידא, ולזו של דודה פיורלה שחיה ברומא. להלן התוצר הסופי שלי: 5 ביצים מופרדות.(מס' 1) 6 חלמונים. 11/2 סוכר.(240 מ"ל) 400 גרם שקדים מולבנים טחונים גס. 11/3 כף קמח מצה. 3 טיפות מי זהר. חצי שקד מר או שתי טיפות תמצית שקדים. התקבלו שתי עוגות בתבניות מאורכות כנראה בציור. ציפוי: 40 גרם חלבון ביצה. סירופ סוכר בשלב הכדור הרך שהופק מ: 1 כוס סוכר, 1/2 כוס מים. 2 טיפות מי זהר. ומזה מכינים מרנג איטלקי.