בוקובינה ברומניה

אור1000

New member
בוקובינה ברומניה

שלום לכולם וכמובן למנהלת הפורום , ברצוני לארגן טיול הפתעה לזוג קרובי משפחה יוצאי רומניה. הטיול + והלינה בצפון רומניה, קרי אזור בוקובינה (אזור הולדתם). אודה לכל מי שבידו לסייע במידע: - איך מגיעים מבוקרסט לצפון המדינה (רכבת?,כמה זמן), איפה לנים וכו´. תודה רבה, אור

esterberk

New member
בוקובינה ברומניה

הרעיון שלך מעולה! ניתן להגיע לאיזור בוקובינה שבצפון הארץ, ברכבת מבוקרסט. הנסיעה היא במשך שעות רבות, ייתכן אף בשך לילה שלם. ניתן להגיע גם במונית שכורה. האיזור יפיפה, כדאי!

אור1000

New member
בוקובינה ברומניה

תודה רבה לאסתר ! מכיון שמדובר בזוג לא צעיר,אני מעוניינת לבדוק "קיצורי דרך" בנוגע להגעה. אשמח לקבל תגובות נוספות. אור

חיננית

New member
אזור יפהפה נוף שוויצרי

רק יש שם, או היתה לכשהייתי בעית מחסור בדלק.אם נוסעים ברכב צריך לדעת שתחכה שעות בתור בתחנת דלק ולא תמיד יהיה לך. והרכבת שם כמעט כמו רכבת העמק באיטיוטה. הגענו דווקא מאורדיה מארה -לשם הגענו ברכבת אקספרס מבודפסט. ביקרנו בקימפולומג מולדובני שזו עיירה יפה בינות להרים שבה נולד וגדל אבי כטיול שורשים. יש שם מלון זימברוק לא הכי הכי אבל נסבל.הסיבה מאד ירוקה ויפה. שיהיה לכם בהנאה

אור1000

New member
רומניה - למנהלת הפורום

תודה לחיננית. אשמח באם מנהל הפורום תקדיש מזמנה לבדיקת הנושא. בתודה מראש

lady_anne

New member
שלום, אור ../images/Emo20.gif

ראשית ברצוני לברכך על הצטרפותך לפורום. במענה לפניתך: לצערי אין באפשרותי לבדוק את הנושא כבקשתך, שכן על אף היותי מנהלת הפורום אינני מקושרת למשרד נסיעות ספציפי ולכן איני יכולה לספק פרטים טכניים כדוגמת אלה שביקשת. כאשר מדובר במדינות ואתרים בהם ביקרתי ובנושאים בהם אני מתמצאת מתוקף עיסוקי בתחום - אני יכולה לתרום מהנסיון ומהידע האישי שלי, אולם כאשר מדובר במקום בו לא ביקרתי (ולצערי נותרו עוד כמה כאלה על פני הגלובוס) כדוגמת רומניה - הרי כל שנותר הוא להסתמך על נסיונם משתתפי הפורום ואלה, כפי שנוכחת, עוזרים ככל יכולתם. אני מקווה שעמדתי הובהרה ומאחלת לך הצלחה בתכנון הטיול.

mily

New member
טיול ברומניה

קראתי על טיול השורשים לצפון רומניה ומאחר ועשיתי זאת לפני כשנתיים אני ממליצה על נסיעה עם נהג, יותר זול מהשכרת רכב. האזור יפה, הנוף והאנשים, אפשר להגיע גם בטיסה ל-suceava ולטייל באיזור, ישנן מלבד שרשים וקשרי עבר, כפרים וכנסיות עץ מצוירות יפהפיות ובכלל תרבות מענינת.

למעלה