|בוקט|

|בוקט|../images/Emo104.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

אוקיי, משעמם לי אז אני אספר לכם: זה התחיל בטיול שנתי לנגב-אילת ביום ב' שהמשיך ללינה בממשית ומשם בבוקר לים המלח ומשם לאילת בערב שם התחילה החגיגה בה התפלחנו כמה חבר'ה מהמלון לשתות קצת ולהרגיש את הים ונגמר ב: לגילוּ אבדו הנעליים במונית חזרה למלון, תפסו את גילוּ, שלחוהו תל-אביבה וכפי הנראה השעיה ביום ב'. אבל היה בן-זונה. מה חבל אתם שואלים? היתה לי חברה 7 חודשים אשר אותה אוהב לעד [ויהיו לנו ילדים שלושה: ג'קי, eagle-eye (יגאלי-כמו יגאל רק עם י) ולמכוער\ת יקראו |בן?לילי;בת?מומו| כדי שיהיה לילדים עוד סיבה לצחוק עליו] ונפרדנו אתמול ואני לא עומד בזה- פשוט ככה... שרוני, אם את רואה את ה|שרשור בוקר טוב| הזה- |זה כאן- להדגיש|אני אוהב אותך!!!!|פה תפסיק להדגיש| |זה כאן- בקטן|סליחה מאמא...|מה אין קטן? טוב נו| יאללה חברים, שיהיה לכולנו יום טוב וחיים יפים :) ו
על דור עוד לפני שיספיק להגעל הפוצימוצי :)

dors

New member
ממש מרגש

אז זהו שלא. בוקר חרא, מגעיל גועל נפש ואני מקווה שיקרה משהו ולא יהיה היום היסטוריה

dors

New member
שטויות

אוטובוס הרבה יותר שווה, הוא נמצא שם כל הזמן...

gilad g

New member
תגיד את זה

לאוטובוס שנוסע לבית ספר שלי (לשעבר
), שכל הזמן פספסתי

מישום מה אני מתעקש לקרוא מה שאני

רוצה לקרוא אז יוצא שראיתי "אהוּבתך" חחחחחחחח חפיף, יאללה ביי יש לי שיחה עם המנהל עוד 20 דקות..

יובל, התכוונת../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

ופיזיולוגית הוא יכול להיות הבן שלי, אז הסר דאגה מליבך

yuval k

New member
רק פיזיולוגית,

זה קצת מופרע - בחורה עם ילד בגיל כל כך צעיר, כמו שאמור להיות

sattla

New member
|בוקט| הייתי בממשית אתמול ../images/Emo6.gif

מקום חביב... לא משהו אם הייתי בא עם טיול שאי אפשר לטפב על הרים

sattla

New member
../images/Emo12.gif

מחלקים שם אוכל ולא ידעתי?? אני בכל אופן לא קיבלתי כלום חוץ מהג'חנון שהבאנו מהבית...
ואני מנסה להעלות תמונה ולא הולך לי

למעלה