|בוקט|

claimbing

New member
במשהו אחד אני מסכים איתך

הלילה הזה יהיה קסום במיוחד
וברצינות - כל אחד שיאמין במה שהוא מאמין...

תגיד את זה

למי שהאמין ב"אלוהים" כל חייו, והוא מצידו הרג לו את הילד... לא לי.

SpecialNight

New member
../images/Emo13.gif אני מספיק...

אני מספיק חולה או לא מרגיש טוב מכדי להגיע לוויכוחים בנושאים האלה :) שיהיה לכם יום טוב,תעשו חיים...תצפו בסרטים כחולים ותרגישו טוב. בה ביי

sattla

New member
למה?

כל פיגוע מפילים את זה על העם ה"חוטא" אין לי שום כוונה לקלל לך את אלוהים או כל מי שאתה מאמין בו או מישהו אחר אבל תחשוב רגע על מה שענבל אמרה... אגב מישהי שלמדה איתי בתיכון נרגה באותו פיגוע בצריפין.

xyxyxy

New member
../images/Emo6.gif

אנשים מוכנים לרצוח ולהירצח בשביל הדת אין לי שום ספק שדת זה הדבר הכי טיפשי שהמין האנושי המציא לעצמו אף אחד לא שמע, לא ראה, לא דיבר, לא הריח, ולא נגע ב "אלוהים" ועדיין הוא מוכן לאבד את הדבר המוחשי ביותר שיש לו וזה החיים שלו, בשביל משהו.. שהוא מאמין שקיים, אבל בעצם אין לו שמץ של מושג. העולם היה מקום הרבה יותר טוב בלי דת.

sattla

New member
אני לא חושב

אני לא מאמין בו אך אני מאמין שצריך להאמין במשהו מצידי תאמין ב<HTML> אבל עדיין... כל אחד צריך להאמין במשהו...

Ohad18

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo39.gifבוקר טוף../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo60.gif

איזה טוב ואיזה עמייאט

כל 10 דקת הייתי צריך להתעורר ולבדוק את השעה כאשר 9 דקת מתוך ה10 אני עסוק בלהיות מוטרד שאי אאחר לבית ספר לשעור ספורט... בכל אופן, אני לא אאחר ואפילו אספיק לעשות בדיקות רפואיות לפני לכושר קרבי.. בכל אופן, שיהיה לנו המשך שבוע רגוע ונעים כמה שאפשר ויום טוב :\

tomashin

New member
בקשר

לזו שקיללה את השם זה פשוט גועל נפש לרשום דבר כזה בפומבי...!! ועוד משהו אם היא לא מאמינה בהשם(אני מאמין שלא אם היא קיללה אותו)אז הוא לא אחראי לה לפי דבריה...

"בוקט"

החתימה לא מתעדכנת אלא אם כותבים הודעה חדשה משום מה
אז אני תופס טרמפ על השרשור הזה ומקווה שזה לא יקפוץ

למעלה