|בוקט|

Ohad18

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo39.gifבוקר טוב../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo60.gif

אז תקומי יותר מאוחר...

xurix

New member
ברור

טוב אני אספר בקצרה למה השם המפגר XURIX.... (אגב, אם מסתכלים בכרטיס רואים אורי). OK, הכל התחיל שהתחברתי לנטוויז'ן (בתקופת הדיאל אפ) וביקשתי Urim שזה Uri Michaeli... (ידעתי שאין מצב ש Uri פנוי). לא היה Urim אז שמו לי Urix - וזה נהפך ליוזר שלי בכל האתרים. הייתי די טירון, ולא נזהרתי שנתתי את המייל שלי בכל מיני אתרים ולכן בממוצע (מדוד) הגיע כל 10 דקות אימייל ספאם. אז שיניתי את היוזר בנטוויז'ן ל XURIX, ואז זה נהיה היוזר שלי..... סוף הסיפור המרגש.

ילדה, אני לא מבין משהו ... ../images/Emo26.gif

את הרי עובדת מהבית נכון
אז למה את קמה כל כך מוקדם
למה שלא תפנקי את עצמך בשינת בוקר טובה, תקומי ב 8 וחצי, תעשי אמבטיה חמה, תכיני לעצמך ארוחת בוקר מפנקת מול הטלוויזיה עם כוס קפה מהביל ותתחילי את היום ב 10 ..

פשוט מאוד ../images/Emo13.gif

אם אני מתחילה את היום בלי שמביאים לי קפה למיטה, ומעירים אותי "כמו שצריך" - אני מצוברחת כל היום, וכל היום נהרס
והבנאדם היחיד שיכול להביא לי קפה למיטה, יוצא מהבית בשש וחצי, ככה שאין לי ברירה אלא להתעורר בשש ורבע

dors

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

dors

New member
את לא מתביישת ????

כל הזמן את עושה עלי איקסים (
) ועד שאני משיב מלחמה אומרים שמיצינו את העניין??? איי פינט נוט!! אתם עוד תשמעו ממני

בוקר נפלא וסיפור מוזר.

קודם כל בוקר נפלא לכל שוחרי הפורום. היום היה לי את הלילה נטול הסקס הטוב ביותר שהיה לי בחיים. היו לי מלא חלומות אז בואו אני יספר לכם את חלקם(בשביל שאני לא אשכח אותם בעתיד): 1. אוקיי יש ילדה בשכבה מתחתיי שהיא בין הילדות הכי יפות שאני מכיר(ויש לי טעם מאד מיוחד ככה שאין הרבה כאלו) אז חלמתי שבאמצע הבי"ס אנחנו מתחילים להתמזמז ולהתנשק(כמובן שזה עשה לי את ההרגשה הכי טובה בעולם) ואז התעוררתי והתאכזבתי מאוד אז הייתי בעיר ואכלתי פיצה איפה שבכלל יש שווארמה וכשבאתי לחזור הביתה על כביש הגעתון היה שם מסלול המראה עצום ומדבר(פה הבנתי שלא התעוררתי ואני עדיין חולם) ואני התחלתי ללכת לכיוונו ושיגרו חללית שאחרי כמה שניות התרסקה והיה צוות עם חליפות נגד אש שגרר אותה לכיווני(כנראה אמצעי בטיחות שזה לא יתפוצץ קרוב לקן שיגור) ואני התחלתי לזחול בכיוון הנגדי בפחד שהחללית תתפוצץ עליי וזחלתי והם סחבו את החללית אחרי. טוב בסוף החללית התפוצצה ואני לא וכולם מחאו כפיים. אז התחיל רצף מוזר של חלומות קצרים: 2. אז בצורה חדה עברתי לחלום שנמשך כמה רגעים שבו הייתי עם החברה לשעבר והתנשקנו. זה היה מאוד נחמד. 3. שוב חוזרים לכוסית מהשכבה מתחתיי אז חלמתי שאני בחדר שלי הישן איתה ואנחנו מתחרמנים על המיטה והיא ערומה אני אתן לכם להמשיך לדמיין לבד. טוב החלום הזה נגמר כשירדתי לה. 4. ושוב נקטע ועברנו לחלום אחר. אז הייתי עם אחת מהשכבה שלי שהיא לא הכי יפה בעולם אבל יש לה גוף פצצה והיא ממש נוטפת סקסיות. אז דיברתי איתה בבי"ס במקום שאני לא מכיר ליד איזה בניין(זה הקטעים בחלומות שאתה פשוט יודע שאתה איפשהו אפילו אם אין שום זכר אליו) אז השיחה הלכה נחמד והיא הציעה ללכת לסיגריה מאחורה (אתם בטח יכולים לנחש מה קרה אז... טוב אני לא כי פה נגמר החלום ובאמת התעוררתי)ץ טוב אחרי כל החלומות האלו התעוררתי הכי מאושר בעולם וגיליתי שאני חולה אז כנראה החלומות היו קשורים להזיות מהמחלה ולזה שלא קיבלתי יותר מחודש כבר(זה נורא
) אבל חפיף חזרתי לישון מיד בניסיון שהחלומות ימשיכו אז ישנתי עד עכשיו וכמובן שהם לא המשיכו. בכל מקרה תודה לכם על ההקשבה. נ.ב ילדה אם את יכולה תשרשרי לי את זה לאיפשהו שאני יוכל לזכור את הלילה הנפלא הזה.

ו-|ספויילר| בשביל משה...

טוף, אז אתה כן שפוי, רק יש לך עודף הורמונים
והכנסתי לטאגליין.

תגידי זאת אשמתי../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אשמתי שאני תקוע בחור שלא מכירים בו בחורות אלא אם יוצאים ממנו לאיזה שעה נסיעה
וברור שיש לי עודף הורמונים
כבר חודש ושבוע ובערך חמישה ימים שלא פרקתי את הזעם שלי על איזה בחורה תמימה שנקראה לדרך שלי
שלא נדבר שזה עושה אותי קופצני ועצבני בהגזמה או מדוכא ואדיש. סראבק נמאס לי מהטסטסטורון הזה. טוב בעצם עדיף אותו על האסטרוגן שאני עדיין טוען שמוריד את מנת המשכל.

בלה...

שלא נדבר שעוד איזה חודש מרוב נואשות נראה לי שאני רושם את עצמי לדייטינג של הנכים אולי נשיג לי שם איזה מישהי בלי רגליים ככה שהן לא יפריעו לי. ובנים של הפורום קחו איתכם שני משפטים שניסיתי ליישם אבל זה פשוט קשה ודוחה מדי. "בחורה מכוערת זה כמו אופניים גנובות כיף לרכב עליה עד שכולם מגלים." ו"אתם יכולים להיות הדבר הכי טוב שקרה למכוערות בחיים" עם המשפטים האלו אתם חופשיים ללכת ולהכות בכל מכוערות העולם בלי בעיה. מקווה שלכם זה יצליח כי אני די מתבאס רק מלחשוב על זה. וחוצפאי אני צריך קמפיין. משהו סטייל "עזרו לגמל נואש" או עוד חמישה חודשים והגמל חוזר להיות בתול אתן באמת רוצות לתת לזה לקרות
"

למעלה