|בוקט|
E [eLad] New member 5/10/03 #2 בוקר בוקר ../images/Emo13.gif יום טוב, גיל יום טוב, זיו. יום טוב, ענבל. יום טוב, עמית. יום טוב לכווווווולם. יום רע לי
בוקר בוקר ../images/Emo13.gif יום טוב, גיל יום טוב, זיו. יום טוב, ענבל. יום טוב, עמית. יום טוב לכווווווולם. יום רע לי
G gilad g New member 5/10/03 #4 גיל../images/Emo70.gif גו'ין דה רבולושין איש החידות חתימוֹת לא מופיעוֹת במצבים כלכליים קשים.
א איש החידות New member 5/10/03 #7 חחחחח אני מהבוקר מחנסה למצא חתימה שתהיה קבילה כאן בפורום .. אני כבר משנה, אחלה חתימה מצאת לי .. |כן
X xurix New member 5/10/03 #5 ../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo13.gif ו לאלעד על העזרה מאתמול, בזכותו אפשר להוסיף סמיילים הרבה יותר בקלות. נ.ב משה זו פשוט שערוריה
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo13.gif ו לאלעד על העזרה מאתמול, בזכותו אפשר להוסיף סמיילים הרבה יותר בקלות. נ.ב משה זו פשוט שערוריה
א איש החידות New member 5/10/03 #11 2 שאלות ../images/Emo26.gif 1. איך מנקדים 2. מה זה לעזאזל חתימות צהובות
X xurix New member 5/10/03 #14 תשובות 1. מנקדים כך: תוודא שה CAPS LOCK כבוי ותלחץ על SHIFT + CAPS LOCK + מקש בין| לבין ; (כל השורה) 2. חתימות צהובות, זה לפי התקן של חוצפאי: שם מודגש + חיה בצבע מסויים + חייה מסויימת (שונה מהקודמת) + הצבע של החייה הראשונה + פעולה בצבע אחר למשל: איש החידות חתולים סגולים לא קופצים בלבן (רק מנוקד)
תשובות 1. מנקדים כך: תוודא שה CAPS LOCK כבוי ותלחץ על SHIFT + CAPS LOCK + מקש בין| לבין ; (כל השורה) 2. חתימות צהובות, זה לפי התקן של חוצפאי: שם מודגש + חיה בצבע מסויים + חייה מסויימת (שונה מהקודמת) + הצבע של החייה הראשונה + פעולה בצבע אחר למשל: איש החידות חתולים סגולים לא קופצים בלבן (רק מנוקד)
S sattla New member 5/10/03 #17 לא לא לא התקן של חוצפאי הוא שם מודגש |אייקון בצבע| משפט עם חיה בצבע האייקון ורק האות [URL='target=_blank']ו[/URL] מנוקדת.
לא לא לא התקן של חוצפאי הוא שם מודגש |אייקון בצבע| משפט עם חיה בצבע האייקון ורק האות [URL='target=_blank']ו[/URL] מנוקדת.
G gilad g New member 5/10/03 #10 ../images/Emo9.gif (רק תוריד את הסימן קריאה, ושים נקודה, והכל יהיה בסדר )
C commandocamel666 New member 5/10/03 #16 ../images/Emo42.gif|בוקט|../images/Emo70.gif ואל תתחזה לילדה../images/Emo70.gif
G gilad g New member 5/10/03 #20 ג'וין דה רבולושין../images/Emo70.gif commandocamel666 איקסים על דוֹרים לא עוֹשים בפוֹרוּמים חברתיים.
S sattla New member 5/10/03 #21 ואולי commandocamel666 איקסים אדוּמים לא לא עוֹשים על דוֹר בפוֹרוּמים חברתיים.