בוקסר גזעי מחפש בית חם ואוהב

בוקסר גזעי מחפש בית חם ואוהב

הגיע אליי לפנסיון שברשותי כלב מסוג בוקסר זכר גזעי לחלוטין עם תעודות בן לאלופים, בצבע מנומר. הלב היה אמור לשהות אצלי בפנסיון למשך שלושה חודשים וזאת בידיעה כי בעליו יוצאים לטיול ארוך בארה"ב, לצערי עברו כבר שישה חודשים ורק אתמול קיבלתי אות חיים מבעליו, הם טענו בפני כי הם נשארים בחו"ל לתקופה לא ידועה אך מאוד ממושכת, הבהרתי בפניהם כי לא אסכים להמשיך ולהחזיק את כלבם זמן כ"כ ממושך וכי זה צער ועוול לכלב! ביחד איתם הצלחתי לשכנע אותם כי הכלב ימסר לבית חם ואוהב אשר יטפל בו במסירות רבה, הם דורשים תמורתו סכום של 500 ש"ח כי זה הסכום שעליהם לשלם לי עבור הפנסיון! הכלב בן 3 מנומר ומאולף, שרירי וסקסי, זכר מרביע וקצת חרמן... מי באמת מעוניין?

goolo123

New member
"זכר מרביע"../images/Emo4.gif...זה באמת מה שאנחנו צריכים...

במדינה כמו שלנו שמורדמים 100000 כלבים בשנה ומגיעים להסגרים כלבים גם גזעיים ומורדמים....לפרסם כלב בצורה שאתה מפרסם ממש מקוממת. מקווה שתשכיל למסור אותו מסורס, ותשכיל לבחור עבורו בית טובולעשות סינון טוב ולא תמסור אותו לכל אחד שירצה.

אני לא מסכים

שלום לך, קל ונוח לדבר ממקום כמו שלך! כאשר את וחבריי שלדעתי עושים ועוסקים במלאכת הקודש של מציאת בתים לכלבים וחתולים מעורבים. לדעתי את צריכה וחייבת למצוא את הנתיב הנכון של כלבים גזעיים ואיכותיים לבין כלבים מעורבים!אישית אני עוזר ואף מצליח למצוא ללא מעט כלבים מעורבים וגזעיים בתים טובים ללא כל תמורה! וזאת חובתי כאיש מקצוע. אני מוכן להתחייב בפורום זה כי כל מי שיבוא ויקח כלב מעורב או גזעי מהעמותה שלך ומאיזור השפלה מקבל ממני אילוף בחינם! אז קדימה ובהצלחה!

דונינה

New member
../images/Emo4.gifממאלף כלבים הייתי מצפה להודעה

קצת יותר רגישה ופחות בורה , חפש לו בית טוב כמו שמגיע לכל כלב ! סרס אותו ותגבה את ההוצאות הסירוס עם הוצאות הפנסיון שלך . חבל שגם הגורים שלו יזרקו בעתיד כמו שזרקו אותו , במצב הקשה של הכלבים במדינתינו אין שום סיבה להרביע אותו, חרמן
נו באמת ,,,

dixie chick

New member
תפנה לרכז הגזע במועדון הבוקסרים

שוש גולד - יו"ר - 0544966949 אלכסנדרה כגן - רכזת גזע - 0507202694 הם יעזרו לך למצוא חובב בוקסרים שיקח אותו אליו

שלום לך

הכלב על פי הכתוב בתעודות נקנה מבית גידול בגבעת עדה אם זה אומר לך משהו? ואם לא?! אז תשלחי את הימייל שלך לאימייל [email protected] ואשלח לך את התמונות שלו..

../images/Emo31.gif

אוי באמת, כמה גברי מצידך לרשום זכר מרביע וקצת חרמן. שום כלב לא חרמן, תמצא לו בית טוב, ולא בית שמחפש להרביע!

אני רוצה גרררר שנים חלמתי על כלב בוקסר

אני שולחת לך מסר כלב כזה שווה 500 שקל מאיפה אתה בארץ???? אני יבוא לראות אותו אני ממש אוהבת מנומרים #XD$^%)@&$%

LeeKo

New member
לעשות ע"ח הכלב קצת כסף...רק 500???../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

למעלה