בוקראור מחכים להודעות משמחות!

לא ברור לי מדוע מתפלאים שקרה אירוע כזה

מי שגדלים באמירה שהם בעלי המקום, שהם לא מפחדים מאף אחד, מרססים כתובות נאצה על בתים ומסגדים, עוקרים זיתים של ערבים, יוצאים לפעולות של השלכת אבנים על ערבים שעובדים בשדות, עוברים בהתרסה בכפרים ערבים תוך גרימות נזקים וקללות והעלבות כלפי הנשים בכפר......

אז מה הפלא שצעירים כאלו יש להם את חוסר השכל המינימלי ויוצאים בשטחים לנסוע הביתה בטרמפים בשעה 2200.
השתן עלה להראש.
מוזר שעד היום לא חטפו מתנחלים (חיילים דווקא כן).

deebeebee

New member
לא מתפלאים

מדגישים שזה היה צפוי, אבל להם זה לא ממש הזיז.

יוליקה

Member
מנהל
נכון היה צפוי וזה היה שאלה של זמן

כל זמן שידענו מי האויב ועם מי אנחנו מתמודדים...
אבל כעת לפי אתרי ידיעות מדובר באל קאיידה...
וזה משנה את התמונה לחלוטין...

deebeebee

New member
חשבתי לצפות

בסיפורי הקיבוץ של ימית, עברתי לערוץ הראשון וראיתי שכל המומחים, הפוליטיקאים, הפרופסורים, הגנרלים, מפקדי חטיבות, מפקדי גדודים וסיירות בעבר הווה ואולי גם בעתיד (כמובן שכולם "גבר גבר"), ממשיכים לברבר את עצמם ואותנו לדעת אז חזרתי לשמוע שירים יפים ברדיו..........

deebeebee

New member
אה,שכחתי

גם עתונאים, פרשנים, מפכל"י משטרה, מפקדי שב"כ, מוסד ושב"ס.
חייבת להזכיר גם אותם. אם שכחתי מישהו, נא לא להעלב.....................

י מ י ת 2

New member
דיביבי, כמוני כמוך גם אני המתנתי

לתכנית הסיפורים. אך כמובן... כמה פעמים בלילה פתחתי את הטלויזיה ושוב נראו אותם דיונים ומראות שאינם מחדשים דבר. כלומר כבר יממה וחצי שהאולפנים פתוחים. חוץ מכדורגל שהערוץ הראשון אם איני טועה שידור כרגיל בלילה. גם עכשיו ממשיכים הדיונים. בדיוק כמו שתיארת. זה המצב .עד שלא יהיה משהו באמת חדש, לא יפסיקו. אני מבינה את הצמא של האזרחים ועדו יותר את התחרות בין הערוצים...
שבת שלום.

הדסהש1

New member
כל הזמן טוחנים מים..לא מחדשים מאומה

מספרים מה שכבר דובר אמש...בכל הטחנות אותם סיפורים.
כל אחד נהייה פרשן...

יוליקה

Member
מנהל
ומראים שוב ושוב את אותם צילומים

מאתמול...
ברברת נון-סטופ...הם חוששים שמשהו יקרה והם לא יהיו בשידור חי!!!

יוליקה

Member
מנהל
גם אם המשטרה אומרת שהעדות אמינה

זה לא מתיישב עם שום דבר שהיה ידוע עד עכשיו...

http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-e0d1f351d999641004.htm

מבאר שבע לכיוון מיתר - חברון ב-7 בערב??
אז איך הם הגיעו לגוש עציון בחזרה.... הרי רצו לנסוע לחברון??

לדבריו, הוא אסף את הנערים בכביש עוקף באר שבע בשעות הערב שלשום, לאחר שאמרו לו שהיו קודם לכן בישיבה בה לומדים חבריהם ליד דימונה. לטענתו, הם ביקשו להגיע לאזור חברון - והוא הוריד אותם באזור השעה 19:00 סמוך למחסום מיתר - המחסום האחרון לפני הכניסה לאזור.

אשתי סיפרה שראיינו את קראדי

המפכ"ל הכושל ביותר של משטרת ישראל, שאני מניח שהגיע למפ"כלות כמו קצב לנשיאות, מטעמים שלא לענין.
במקרים כאלו אני עושה כמו שנאמר כאן, ועובר להמשיך לעבוד במחשב או לקרוא ספר או אם אשתי לא בבית, מקרין סרט מאלו שאני מקליט בדיוק למקרים כאלו שאף אחד לא יודע שום דבר אבל מברברים ומבלבלים ומבהילים את הציבור.

למעלה