בוקרטוב טומי וכולם שיהיה יום ניפלא .. טומי מה שלומך?
J jud1001 New member 31/8/04 #1 בוקרטוב טומי וכולם../images/Emo41.gif שיהיה יום ניפלא .. טומי מה שלומך?
ע עב New member 31/8/04 #2 בוקרטוב לחרוצה שבפורום ולכולם יום עבודה אחרון לפני הנסיעה, כולם לוחצים כאילו שהכמה ימים האלה יעשו את ההבדל.
בוקרטוב לחרוצה שבפורום ולכולם יום עבודה אחרון לפני הנסיעה, כולם לוחצים כאילו שהכמה ימים האלה יעשו את ההבדל.
J jud1001 New member 31/8/04 #3 שתהיה לך חופשה../images/Emo41.gif קלה.. לא להתאמצץ יותר מידי.. פשוט להנות.. קסם של חופשה..
ד דרדרית New member 31/8/04 #4 מצטרפת לברכות עב היקרה שתהני מכל רגע ומכל מקום בו תשהי ואל תשכחי לצלם ולשלוח אלינו ת'תמונות
ע עב New member 31/8/04 #5 התחלתי להתאמן בצילום במצלמה דיגיטלית, לא שומעים אל ה'קליק', לא מעבירים סרט וככה חשבתי אתמול שאני מצלמת אבל פיספסתי חלק. אוי ואבוי אם זה יקרה לי גם בטיול כי ספק אם אוכל לחזור על הארגון שלו פעם נוספת - מחר תקראו ותבינו.
התחלתי להתאמן בצילום במצלמה דיגיטלית, לא שומעים אל ה'קליק', לא מעבירים סרט וככה חשבתי אתמול שאני מצלמת אבל פיספסתי חלק. אוי ואבוי אם זה יקרה לי גם בטיול כי ספק אם אוכל לחזור על הארגון שלו פעם נוספת - מחר תקראו ותבינו.
ט טומי* New member 31/8/04 #10 כבר לא זוכר מה כתבת... מתי שאת נוסית...אבל מכאן שולח לך ברכת נסיעה טובה ובילוי נעים! ואנחנו נמתין בסבלנות לתמונות ולסיפורים שלך
כבר לא זוכר מה כתבת... מתי שאת נוסית...אבל מכאן שולח לך ברכת נסיעה טובה ובילוי נעים! ואנחנו נמתין בסבלנות לתמונות ולסיפורים שלך
ב ברק 188 New member 31/8/04 #7 את האמת, שומע מהבית שלי את... חימום רעש המנועים של הוא כבר מוכן,ואתם? צאתכם ושוב-כם בשלום, צרכים עזרה בנתב"ג?
את האמת, שומע מהבית שלי את... חימום רעש המנועים של הוא כבר מוכן,ואתם? צאתכם ושוב-כם בשלום, צרכים עזרה בנתב"ג?
O orlu New member 31/8/04 #8 או אולי רעש קרקורי הבטן לקראת מפגשים משפחתיים ומחוזות שורשים...... תהני ותבלי יפה
ה המרגלית המקורית New member 31/8/04 #9 נסיעה טובה אסתר סעי בשלום וחזרי בשלום עם הרבה גילויים חדשים ומרתקים וגם שנה טובה