בוקרטוב עם תקווה שהמצב ישתפר כבר

הדסהש1

New member
בוקרטוב עם תקווה שהמצב ישתפר כבר

האמרות של אבו מאזן מרגיזות.."לא ניתן ליהודים לטנף את הר הבית"
כך מדבר מנהיג שאולי פעם יהיה שלוום עם הערבים???
והנה ביב יקפץ בין רוסיה וארה"ב..נראה מה יביא משם

יוליקה

Member
מנהל
הבעיה של ישראל שהיא מפחדת להגיב

צריך להזכיר לאבו מאזן שאלפי שנים לפני שהוריו של מוחמד השריצו אותו
הר הבית היה של היהודים!!!

האירופאים לומדים בדרך הקשה מי זה בעצם הערבים... בתחפושת של פליטים...
את מה שאנחנו סופגים עשרות שנים בגדה ובירושלים... הם מקבלים כעת בגבולות סרביה הונגריה קרואטיה... מטח של אבנים נגד המשטרה והצבא...

מינהר

New member
יוליקה, ומזכיר האו-ם הצבוע מגנה את הונגריה, שנזהרת

ולא מרשה למסתננים להישאר אצלה.
ההסטוריה לא מעניינת את אבו מאזן.
אבל איפה הוא אמר שיהודים מטנפים את הר הבית, הדסה? לא ראיתי בידיעות או בויינט.
הערבים ביפו חלקם אמידים מאוד. הנה בית פרטי ערבי מרשים, נמצא ליד שיכונים צנועים של יהודים ברח צ'יהטלי. [מקביל לשד ירושלים]

מינה, כשמזכיר האום יצטרך

לחיות בקרבת מוסלמים כאלה ולסגור את בנותיו בבית מחשש שיקרה להן משהו - אז הוא יחשוב אחרת. גם הונגריה מסרבת לקבל מוסלמים בטענה שהיא מדינה נוצרית. זכותה.

יוליקה

Member
מנהל
הטורקים שלטו בהונגריה במשך מאות שנים

השלטון העותמאני מהמאה הששית למשך מאה וחמישים שנה - הספיקו להונגרים.
ראשיתה בתבוסה ההונגרית בקרב מוהאץ', ב-1526. תבוסה זו הביאה לאובדן עצמאותה לשנים ארוכות. חלקים מהונגריה אשר לא נכבשו על ידי העות'מאנים סופחו לאוסטריה.
ב-1686 כבשו האוסטרים את בודה (כיום חלק מבודפשט), וב-1699, בשלום קרלוביץ, עברה הונגריה כולה לשליטת בית הבסבורג.
עם כיבוש הונגריה על ידי האוסטרים, מצאו הכובשים ארץ חרבה. השלטון העות'מאני, מוראות מלחמת שלושים השנה, והשקיעה החברתית והכלכלית של הארץ, הביאו לחורבנה ולדלדול אוכלוסייתה.

וזה מה שזוכרים בהונגריה מהאיסלאם - הם לא רוצים לחזור לשם!!

מינהר

New member
כל הכבוד יוליקה, על השיעור בהיסטוריה.

לפחות לא גרשו אותם מארצם, כמו שעשו לאבותינו.

מינהר

New member
עירית ריקיאויק, בירת איסלנד, החליטה להחרים

תוצרת ישראל, כול עוד נמשך "כיבוש" שטחים פלסטיניים. כנראה ריקיאויק נכבשה כבר ע"י מוסלמים. אגב זו מדינה בגודל עיר לא גדולה. כחצי מליון תושב.

יוליקה

Member
מנהל
חצי מיליון? בהגזמה...

הבוקר דיווחו כי באיסלנד כ-270 אלף תושבים
מתוכם בריקיוויק 100 אלף...

מינהר

New member
יוליקה, עוד יותר טוב.

זו תהיה המדינה המוסלמית השניה בארופה. אחרי אלבניה.

י מ י ת 2

New member
יש לי חששות כבדים שאיסלנד לא תהיה אחרונה

בכל אירופה יש לנו מתנגדים בינתיים אולי הם לא הרוב אבל הם עושים הרבה רעש ויש לזה השפעה. גם באמריקה כבר נשמעים קולות..\צריך הלכיר בעובדה שהעמים לא אוהבים את העובדה שאנחנו שולטים על קרוב לשני מליון אנשים בלי זכויות אזרח. אין דבר כזה במאה העשרים ואחת.

עד שהבעיה הזו לא תיפתר גם כל הבעיות שלנו פה עם האבנים ועם המקלות ועם הצלפים לא תיגמר.
היום שמעתי את פרופ' שמעון שמיר אמר בפירוש שכל התגובות הקשות רק מבעירות את השטח במקום להרגיע.
הפתיל שהצית את הבעירה הנוכחית היא העליה של השר אורי אריאל להר הבית עם הקבוצה ההזויה הזאת שרוצה להקים את בית המקדש מחדש.

מינהר

New member
בכל העולם יש סכסוכי גבולות. אבל

למוסלמים נוח להסית רק נגד ישראל, ולהסיח הדעת מהבעיות הפנימיות שלהם.
אלה עם האבנים והרציחות רוצים את דאעש,חד וחלק. יש להם חלום. ושמעון שמיר אמר, אז אמר.
אורי אריאל, למרות שאיני מסכימה איתו עם רעיונות בית המקדש, זכותו שתהיה לו שאיפה. השמאל, עם השנאה העצמית והעדפת הערבים, יותר הזוי.
אולי 2 מליון ערבים "בלי זכויות" ילכו לארץ ערבית, שם יש זכויות. ויזכרו בבקשה שהם יושבים על אדמות שגזלו מן היהודים.

אובמה בסך הכל רוצה להראות שהוא עם השחורים

אני בהחלט מצדיק את כל מי שטיפל בנושא וחשב שזו פצצה, ראיתי את התמונה וכחבלן משטרה בעברי, אני הייתי מטפל במזוודה הזו במלוא הזהירות כיוון שהיא אמנם נראית יותר כפצצה מאשר כשעון.

הוא לא נעצר בטעות, הוא נעצר באופן מוצדק לחלוטין, וכאשר מתברר כי אמנם זו איננה פצצה, הייתי משחרר אותו, בלי להחזיר לו את המזוודה הזו, שיפנה לבית משפט שיורה להחזירה לו, ושבית המשפט ישא באחריות אם הצעיר יחליט להפוך את המזוודה לפצצה.

למעלה