בוקרטוף

noa128

New member
בוקרטוף ../images/Emo96.gif ../images/Emo42.gif

מה שלומכם הבוקר? ואיך מוצאת אתכם ההתחלה החדשה והרעננה של היום האחרון לפני הסופ"ש?

איך? ככה: ../images/Emo127.gif

המון דברים טובים, קטנים וגדולים, קורים בו זמנית, במין תיאום וסדר פנימי... אתם מכירים את המופעים האלה של אלפי אבני דומינו נופלות שמניעות זו את זו ועושות כל מיני אפקטים ויוצרות מופע מופלא של תנועה?... אז אני מרגיש כמו האדם שסיים את עבודת-ההכנה העצומה הזו, וכעת הכל קורה מעצמו. אבל זה יומרני מאוד מצידי: זה נראה כאילו מישהו, או משהו אחר מנהל הצגה שלמה שאני באמצעה. אני מאוד אוהב את האימרה הזו, "אתה רוצה להצחיק את אלוהים? ספר לו על התכניות שלך." אני לא תמיד יודע להבדיל בין התכניות שלי למה שמתוכנן עבורי. ואני גם לא ממש מרגיש שאני צריך... וכרגע התבשרתי שחברי-כאח-לי, שעוזר לי במידה שאין לה שיעור בכל ענין הדירה, קיבל כעת חדשות נפלאות שמשנות את חייו מן הקצה אל הקצה. מבירא עמיקתא אל המישור המואר.

פילאטוס

New member
בוקר אור לכולם

אוריגמי, רוח טובה טובה טובה נושבת מהמלים שלך
אני מכירה את הימים-מתנות האלה - נופלות רכות רכות, כמו סופה טובה של רוח מפתיעה.

צוהוריים,צוהוריים,צוהוריים צוהורים

אושר, רק אושר כשמגיעה השעה הזו של יום חמישי. פתאום אויר נכנס לי לריאות. והסופ"ש הזה טומן לי בחובו התגלגלויות פרה-אדמיניסטרטיביות לגיחונת קטנה לאי שם ברחבי איפושהו של חו"ל (זה עוד לגמרי ראשוני, והצעות שוות יתקבלו בברכה). עם הטעם בא התאבון :). נראה עוד מה יצא מזה... ושלא תחשבו שרציתי
זה רק בגלל שמכריחים אותי באחת העבודות לסיים את יתרת ימי החופש שלי
. אבל...תאומים,התחשבויות,רצון טוב,ועניינים רבים עוד לפנינו, אז בנתיים רק
וגם טפו קטן.

noa128

New member
עלמתי

מתבשמת מניחוחו המבושם של טפטוף האושר הזה - והשאלה המתבקשת להירהור בנוגע לחו"ל היא כזו - כמה רחוק את מוכנה לטוס?
כי אם לא רחוק - יש פה, מעבר לפינה - סיני. למטרת ניצול החופשה בסוטול ללא טיסות ובהוצאות מינימום -45 דקות לאילת משדה דב (או באוטו קצת יותר) ואחר כך ים, שמיים, סוטול על הנשמה.... נ.

noa128

New member
היי פילי ../images/Emo47.gif

כן, לפעמים זה מה שנותן את התקווה - שהדברים הקטנים והכאילו לא חשובים - עושים למעשה את כל ההבדל - כמו להוסיף מלח לאוכל

פילאטוס

New member
למה קטנים ולא חשובים? ../images/Emo13.gif

אני מתכוונת לדברים הגדולים והחשובים, לא רק לתבלין (שהוא משמח לב כשלעצמו, כמובן). בכלל מתקמט לי הלב כשמדברים איתי על נחמות קטנות (אחחחמממ. שלום גרנדיוזיות, להתראות דיכאון, עד לפעם הבאה
). אני מתכוונת למתנות האלה שנורא קשה לתת להן שם, אבל אפשר לחלק אותן לשלושה חלקים (כמו בצבא): 1. שפתאום נהיה האוויר הזה של המוצדקוּת, כמו שאוריגמי אמר, כשחלקי הפאזל נופלים נכון, כשיש הלימה בין התכלית לדבר. נהיה סדר קוסמי בלב. 2. שפתאום העולם בא לקראתנו, דברים שבדרך כלל גובים דם, יזע ודמעות - מסתדרים מעצמם. 3. שפתאום שום דבר הוא לא סוף העולם (אלא להפך, ראשיתו).

noa128

New member
את בטח מתכוונת

לימים שהלב קל, החיוך מתחיל מבפנים והכל זורם ומסתדר כמו שרצינו.. אכן ימים מופלאים
מצטערת - קשה לי להתחבר לזה בימים אלה.. אבל זוכרת שיש גם כאלה. ותהנו מהם. נועה.

אוריגמי

כיף לשמוע אותך ככה. ואתה יודע, כנראה שבכל זאת בישלת בישלת בישלת עד שיצאה דיסת הקינמון שאתה אוהב,גם אם אתה לא בדיוק יכל לשים את האצבע על הזמן והמקום, אל תמעיט בחלקך בדרך, תן לעצמך טפיחונת קטנה.

../images/Emo51.gif גם על הטפיחונת שלך

ואני בהחלט לא ממעיט בחלק שלי, רק שקשה לי לעשות הפרדה מדוייקת... אני מאוד אוהב את האימרה "הכל צפוי - והרשות נתונה". חשוב שיבואו הצ'אנסים - וחשוב לא פחות לנצל אותם. אבל הנה אני כבר מתחיל להישמע כמו הכדורגלן אלון מזרחי.
(וזו הפעם הראשונה שהשמייקון הזה מופיע כאן, הממ?)

noa128

New member
היי אורי ../images/Emo13.gif

כמה משמח לשמוע מימך, ועוד כאלה בשורות נחמדות ונעימות... כיף גדול להיות שותפים לשלב הזה שבו יושבים ונהנים מתוצאותיו של מאמץ גדול שנעשה - פירות המאמץ אם תרצה... ומקוה שגם השאר בטוב, נועה.

למעלה