בוקרררררררררררררררררררררר

בוקרררררררררררררררררררררר

עכשיו קמתיייייי אמאלהה עכשיו רק 10 ורבעע!! טובב בטלווישיה שלי דלוקה אני מחכה לפירסומותתת אתמול חיכיתי בערך עד 1 והייתה רק פירסומת אחת של ווראייטי ובלי אגםםם פירסומת מקוצרת

בוקר טוב לכווווולם...../images/Emo70.gifשבת שלום וה

והמשךך יוממתוקקקקקק

מישהו בבקשה יכולללללללללללל

להגיב על התמונות ששמתי בשירשורר
כאילו גם אם יש לכם תגיבווו פשוט אני עובדת על זה שעותתתתתתת

בוקר טוב,בוקר אור,בוקר שוק!

עניתי ישר לכל מי שלא עניתי אתמול..פשוטט ישנתיי ממש ממש אתמולל עד הערב הייתי עייפהה..אבל העיקר שעניתיי.. היום עכשיו אני מתחילה ללמוד למבחן העירוני שיש לי ביום שלישי ב"ה אני יצליחחחח..ולעשות שיעורים.. שיהיה לכולםם יוםם מדהיםם.. אוהבתותכםם המוןןן ביי ביי...

TOUSH

New member
../images/Emo42.gifבוקר-טוב../images/Emo42.gif

אני לפני רבע דק' התעוררתי... הזמן עובר ממש לאט הייתי בטוחה איזה 13:00 ואני קולטת 11:00 . טוב חבריי עם מזג אויר כזה אי אפשר להיות אדישים לים ובטח שבטח שיש לך חוף מתחת לבית
אז אני עפה לאכול משהו לשתות ויוצאת
המשך יום-מעולה
רעות

טל ועדי1

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

אתמול עשינו בייביסיטר עד 1... ובעוד שעתיים אנחנו נוסעות לחיפה
יום טוב!

זיוו2

New member
בוקררררר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

קמתי ב11 דיי מאוחר בדרך כלל אני קמה מוקדםם אבל הייתי ממש עייפהה ואיי יש לי לעשות יומןן קריאהה ועוד לא התחלתי לקרוא תספר אפילו כדיי שאני יתחילל ויש לי עוד שיעורים במתמטיקה בעעעע אין לי כוחחחח.. בהצלחה לכולםם במבחניםם.. ורעות יכף לך י ש לך ים ליד הבית חח אני אםאני רוצה ים יש לי נסיעה של לפחות 50 ד'ק עד אשקלון חחחח
תבניי

היללי 2

New member
שבוע טוב לכווולםםם...

כל השבת פשוט ישנתי השלמתי מלא שעות שינה.. הלילה אני יחגוג עד דיי מאוחר כי אני לא ירדם.. יש לי מבחן מחר על 3 פרקים אז אני ילמד.. שבוע קסום לכולםם...

ערב(או יותר נכוןןןן לילההההה)טווווב

ערבבב טובבבבבב לכווווולם עכשיו היה לנווו אורחיםם הרגעע הלכוו..
המשךךך ערבבבבבבבב מתוקק ונעים שיהיה לכםםם
מיכלי>>>>>ד-ב-ר-י-איתי שיאאאאאאאאאאאא הדחוווווווווףף
הדס>>>>>>>ת-ח-ב-ר-י למסןןןןןןן שיאאאאאאאא הדחוווווווווףףףף

למעלה