תהנו*
ש שיר חולה על אגמי New member 19/4/06 #1 בוקרררררררררררררר../images/Emo113.gif אני מתה מעייפות אני עוד מעט יחזור לישוןן **היום מימונה!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיףףףףףףף
בוקרררררררררררררר../images/Emo113.gif אני מתה מעייפות אני עוד מעט יחזור לישוןן **היום מימונה!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיףףףףףףף
ח חולה על אגמוש שלי New member 19/4/06 #2 בוווווווווווווקר טווווווווווווווווב בווווווקר טוווווווווווווב לכווווווווולם.. עכשיו קמתי... יחסית למי שהלכה לישון אתמול ב 4.00 בבוקר.. מוווולה איפה נעלמת?!?! דבריי איתי... המשךך חג שמח ונהנו במימונההה... שיהיה לכםם המשךך יוממממממנפלאאא
בוווווווווווווקר טווווווווווווווווב בווווווקר טוווווווווווווב לכווווווווולם.. עכשיו קמתי... יחסית למי שהלכה לישון אתמול ב 4.00 בבוקר.. מוווולה איפה נעלמת?!?! דבריי איתי... המשךך חג שמח ונהנו במימונההה... שיהיה לכםם המשךך יוממממממנפלאאא
ז זיוו2 New member 19/4/06 #4 בוקר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif עכשיוו קמתי!! עוד מעט הולכת לסבתא וסבאאא ניראלי שאנחנו לא אוכלים על האש בסוף היוםם מימונהה קולולולולולולולולולולו
בוקר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif עכשיוו קמתי!! עוד מעט הולכת לסבתא וסבאאא ניראלי שאנחנו לא אוכלים על האש בסוף היוםם מימונהה קולולולולולולולולולולו
ז זיוו2 New member 19/4/06 #11 צהרייםםם ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif מיקודםם חזרתי מבסתא וסבא היה כיף עם בת דודה שלי הקטנה חחח כפרעלייה איזה מתוקהה היאאאא בעב הולכתת למימונה אצל סבתא וסבאאא כל מי שהולך למימונה שיהנההה יאללה ביושש עפתי לראות הש"ש (השיר שלנו)
צהרייםםם ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif מיקודםם חזרתי מבסתא וסבא היה כיף עם בת דודה שלי הקטנה חחח כפרעלייה איזה מתוקהה היאאאא בעב הולכתת למימונה אצל סבתא וסבאאא כל מי שהולך למימונה שיהנההה יאללה ביושש עפתי לראות הש"ש (השיר שלנו)
נ נועה ויטל New member 19/4/06 #12 עכשיו יש פירסומותת אני מתה על השיר שלנוו חחחחחחחחחח איך נעמי הפילה לירדנה את הטלוויזיה שהיא רקדהה חחחחחחחחחח הייתי על הריצפהה
עכשיו יש פירסומותת אני מתה על השיר שלנוו חחחחחחחחחח איך נעמי הפילה לירדנה את הטלוויזיה שהיא רקדהה חחחחחחחחחח הייתי על הריצפהה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 19/4/06 #14 חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif היא הרגה אותי הפרקקקקקקקקקקקקקקקקקקק