בוקרררררררר

בוקרררררררר../images/Emo42.gif ../images/Emo205.gif

בוקר טוווווב
אני מקווה שהיום המורה תחזיר לנו ת'מבחנים באנגלית:] ואנחנו גומרות היום ב-3
וגם יש לי ולעינב ועוד חברה עבודה בתורה שצריך להגיש אותה ליום שלישי ועוד לא התחלנו
יום נעים לכווווולם
רעות

בוקרררררררררררר

אגם בעלוקההההההההההההההה!!!!! כפרה עליה איזה תמונה גדולה שלה מאינטימהה!!! וכתוב שם משהו שהיא הופיע שני שירים בצבאא אני עוד מעט יראההה!! יום טוב לכולםםם!!!

זאתי התמונה../images/Emo13.gif

ויש שם טקסט אבל אני לא מצליחה לצלם אותו ברור זה יוצא מטושטש אז אני יעתיק לכם: "אגם רודברג הפכה ללהקה צבאית.לאסט וויק היא קפצה על מדים ליום כיף של חיילנו בימית 2000בהזמנה אישית של מפקד האוגדה,ועשתה להם מופע של שני שירים עם פלייבק שהיא הביאה איתה.יותר חפ"שית מזה כבר לא תמצאו בשוק. גילי כהן בשם הלהקה: אגם משרתת בצה"ל ושוה כל תפ'יד שמבקשים ממנה. בקרוב המחזמר." והתמונה
כפרע על היופיי הזה[התמונה קקצת מטושטשתת]

TOUSH

New member
מה קיבלת../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

חשודות אתן

חחחחחחחחחחחחחחחח רעותי

רעותי רעותייי
יוווו אני רוצה כבר לדבר איתך במסןןןןןןןןןןןןןןן:( אבל את ילדה רעההההההההההההההההההההההה ואת לא מתחברת שאני מחוברתתת:(:(:( אעע שכחתי להגיד לכםםםםםםם יום ראשון שעברר אז פתרתי את התרגילללל ולא הבנתי איפה הטעות שלי עד שראיתי שחסר לי מינוס אחד מאז אני ילדה רעה ואני לא מדברת עם עצמי יותר

TOUSH

New member
בוקר-טוב../images/Emo42.gif

בוקר מקסים לכולם
מה שלומכם
שלומי טוב אם אתם שואלים
עכשיו קמתי ואני הולכת להכין לי שוקו ולאכול קוראסון ואז יושבת ללמוד לבגרות בהיסטוריה.שהיא ביום חמישי השבוע חלום חיי מתגשם אני מסיימת עם היסטוריה לכל החיים
. איקצור הדסי התגעגעתי אליך מלא ועשיתי מין סיקורון של הטיסה שלי לנורבגיה אז אני שמה לך לינק אין לי כח לרשום שוב.
אוהבת אותך
+
[נשיבוק]

יפה שלייייייייייייייייייייייייייייי

אני גם מתגעגעת
אני אקרא ממש תכף אני רק אעבור על הפורום ושאני אהיה רגועה אני אוכל לקרוא בריכוז טוב יותר
מווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואה!! ואני צ'ה כבר שתתחברי למסן מתי שאני מחוברת סוף כל סוףףף:(

כיפלךך../images/Emo108.gif

את יותר לא לומדת היסטוררררררייייייהה ((רוצה להיתחלף
?! )) בבההצלחחהה
יהיה טוב

למעלה