בוקררררררר איזה קור
יום טוב

פּוֹנְג

New member
בוקר טוב. ומזג אוויר שמתאים

להישאר במיטה ולעשות ילדים...
מי מנצלת את הרעיון?

גורבי

New member
בוקר טוב לכוווולן ../images/Emo187.gif

זאת רק אני שקמתי היום על הקצה השמאלי ביותר של צד שמאל?

מה כל כך טוב הבוקר???

בוקר קודר ועצוב.....אני רוצה לשתף אתכן במשהו שמאוד מציק לי מאתמול בשעה 5 אחה"צ ..בדרכי הביתה מהעבודה פגשתי חברה טובה שמאז החתונה קצת כעסה עלי... ישלה ילד בן 3 ועכשיו היאסיפרה לי בשמחה שהיא בחודש הרביעי להריונה השני כמובן שמולה הפגנתי התלהבות ושמחה ובאמת שמחתי כי אני באמת אוהבת אותה ורוצה שיהיה לה טוב אבל ברגע שהיגעתי הביתה וסגרתי את הדלת מאחורי הדמעות פשוט זלגו בלי יכולת לעצור גם עכשיו כשאני נזכרת העיניים רטובות כל כך קינאתי למה לכולן כן ולי לא?? לאחר רגיע קצרה והתאוששות מהירה התקשרה חברה שהפסקנו את הגלולות ביחד (לפני 4 חודשים ומאז לא דיברנו וגם היא ...(כמה מפתיעה התקשרה לבשר על שבוע מס' 16 !!!! וכמובן שמאוד שמחתי בשמחתה אבל ברגע שניתקתי זו היתה ממש התפרצות של בכי היסטרי אז אני שואלת אתכן.... מה אני עשיתי רע למה רק אצלי כל כך קשה??. האצבעות רועדות אז אני אפסיק לעת עתה... אנא סלחו לי על המעמסה הרגשית אבל מישהו חייב לחלק איתי את הצער ולצערכן אתם הכי קרובות (בנושא זה) סליחה שזה יצא כל כך ארוך...

תוכי

New member
אל תתיאשי את

תראי שגם זמן יגיע קצת סבלנות ו....המון אימונים

יפעת99

New member
אל תתיאשי מתוקה

תחשבי על זה שהן ילדו בחורף וזה מזה קר עבור התינוק ואי אפשר לצאת ולטייל איתו חיבוקים. יפעת

אפרסקה

New member
מי כמוני מבינה ../images/Emo24.gif אבל באמת

מאמינה שבסוף זה יקרה לכולנו! הייתי במצב דומה, כשמאוד רציתי (אבל עוד לא ניסינו) בישרה חברה טובה על הריון, שמחתי אך כמובן גם קנאתי. ובדיוק כשהחלטנו, מישהי שעובדת איתי בישרה שהיא בהריון (בלי שום תכנון, אגב, ממש ספונטני), הייתי בטוחה שבמהרה נחלוק הריון ביחד, והנה, היא כבר באמצע שביעי ואני עוד לא... קבלי חיבוק חם, אני מניחה שקל להגיד עכשיו אבל לדעתי, ברגע שנהיה בהריון, זה יהיה שווה את כל הלחץ...

טולולוש

New member
לכל דבר יש זמן משלו.

כל אדם נמצא במקום אחר, אני מציעה שתתנתקי קצת מהחברות הנ"ל, נשים בהריון נוטות ל"השווצות" ולא בטוח שזה מתאים כרגע. קחי לך את הזמן שלך עם בנות במצב שלך, או לבד. ואל תדאגי, לכולם יש ילדים בסוף. גם הזמן שלך יגיע. ולסיום

גורבי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

יעזור לך לשמוע שגם הבוקר שלי התחיל בהתפרצות בכי? שום סיבה מיוחדת - רק שאני ביומיים איחור, וכל הזמן יש סימנים שהמחזור הולך להגיע, והוא עוד לא הגיע ממש, ואני יוצאת מדעתי לאט לאט. אני כ"כ מכירה את תחושת ה"למה רק אני לא" - חברה שלי, שגדולה ממני בשבוע, הספיקה כבר להיכנס להריון וללדת (ילד שני) בעוד אני מנסה. אז כמובן שאני שמחה בשבילה, אבל זה כואב נורא לפעמים. למשל עכשיו... אז אני בוכה איתך - אני לא יודעת אם זה עוזר, אבל זה מה שיש לי להציע כרגע, זה וחיבוק גדול.

פּוֹנְג

New member
מה שטוב בבוקר הזה הוא שמזג האוויר

מתאים למצב רוח שלך. תארי לעצמך היתה שמש והיית צריכה לומר לכולם אח איזה יום יפה... את והשמים בוכים. ובנוגע לתחושות הקשות של קנאה אין הרבה מה לומר. זה קשה וכואב ואולי באמת יש מקום להתרחק מאלו שמכאיבים ולא בכוונה אבל הרי אי אפשר לברוח לנצח (גם אם הנצח הוא עוד חודש) כשיש 'יבלות' אז כל דבר קטן יעורר את הכאב שלהן, לאו דווקא חברה קרובה, אלא אפילו אישה מהרחוב שאת לא מכירה. לכן אני אומרת שאת צריכה לתת לעצמך את השעות האלו של הבכי כי רק ככה יהיה לך קל יותר להתמודד עם הימים הארוכים בהם את צריכה לשחק "עניינים כרגיל" אני יודעת, הרבה יותר קל לדבר מאשר לעשות. ובכל אופן, ליתר ביטחון קבלי גם חיבוק. נ.ב. די להתנצל על האורך

חמודה ../images/Emo24.gif

בסופו של דבר כולנו נעבור לפורום השכן - מי קצת יותר מהר ומי קצת יותר לאט... סבלנות! אני לא שותפה להרגשתך ומתרגשת (כמו ילדה קטנה) שכמישהי מספרת לי שהיא בהריון (עכשיו אני מוקפת הריוניות). את לא יודעת מה עבר על אותה בחורה הריונית ואיך בדיוק היא נכנסה להריון. אני יכולה לספר לך על חברים שלנו שבהריון הראשון לקח להם המוון זמן וטיפולים והיום היא בהריון שני, ספונטאני שבא כמעט בלי לתכנן (חשבו שיקח זמן ופתאום ממש בקלות זה בא) שולחת
ים ו
ות בתקווה שכל אחת ואחת מאיתנו תעזוב את הפורום הזה במהרה

m i c h a l y

New member
דארמה מתוקה../images/Emo24.gif

הצצה בהודעה שכתבתי כאן לא מכבר תוכיח שהרגשות המגעילים שפוקדים אותך עכשיו - פקדו גם אותי... אז נכון שבסוף גם אצלנו זה יקרה, ונכון שאל לנו להיות צרות עין - אך בכל זאת, הרגשה נאחס היא הרגשה נאחס. קודם כל, מומלץ בחום להתנתק מהעולם ולבכות לבכות לבכות. שנית, ממליצה בחום לכתוב כאן (או אפילו באיזה מכתב מגירה) את כל כל כל התחשות השליליות שמצויות אצלך עכשיו. ממש תנסי לשיים אותן אחת אחת. אחרי שביצעת שתי המלצות אלה, אני מבטיחה שתרגישי קצת קצת יותר טוב (אולי אפילו הרבה...) אם עדיין המצב ביש, עלייך לסקור את כל הפעילויות האפשריות (בהתחשב במזג האויר כמובן...) למטרת עידוד המצב רוח (אכילת שוקולד, בזבוז כסף, ספורט, רכישת תכשיט רצוי ויקר וכו') אחרי שסקרת את כל הפעילויות המתאימות לך, החליטי כי המטרה מקדשת את האמצעים, ועכשיו את הולכת לפנק את עצמך וכל יתר התוכניות נדחות בשל המצב הרגשי. אלה הדברים (בדיוק לפי הסדר) שביצעתי אנוכי, ולמחרת היום קמתי עדיין עם תחושות רעות אבל גם עם תחושה שאני מסוגלת להתמודד... אז קבלי חיבוק חם חם חם ממני, ואם אני לא טועה אז את בשבועיים של "אולי בהריון" לא? הנה, יש לך עוד מחשבה להיתלות בה...
מבטיחה שבסוף זה יעבור, מיכל.

יפעת99

New member
הקור

היום בדרכי לקנות ערכת הריון עברתי דרך בית מרקחת ליקנות גופית אנגורה מאוד לא זולה אבל חמה משהו פחד עלתה לי 190 שקל אבל שווה לקנות אחת לימים האלו. יפעת

טולולוש

New member
קר ומדכא ../images/Emo4.gif

המלחמה הזאת והפקקים בבוקר (וחמתי
) אולי ישתפר בהמשך ??

האמת שלי מזג האויר הזה עושה רק טוב

לא יודעת למה ,אבל כמויות המים האלו שיורדות מהשמיים ממלאות אותי חיים ! (תחשבו על זה,מים=חיים ) ועכשיו יורד מטח של ברד בצפון תל-אביב.בקשר להריונות של כולנו,אין לי ספק שזה יגיע לכל אחת ובזמן שלה,אנחנו חייבות להאמין בזה בלב מלא ולתת לגוף שלנו את הזמן שלו והוא כבר יעשה את זה !

למעלה