בוקררררררר

סוכריה16

New member
בוקררררררר../images/Emo6.gif

לילוקר (לילה + בוקר) טובים לכם! אני יכולתי לראות שוב רבלדה.. אבל נזכרתי במה שהיה והעדפתי שלא..
יאללה תהנוווווווו! ורק אני פה?!

סוכריה16

New member
יאאאאאאאא תודה! הכרתי

אבל תמיד כיף לצפות ביפה הזה! חיחי...
ושתעוף ממנו.. יאללה עפתי לי ביי

סוכריה16

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

ניסיתי. ואנשים יכולתם לרשום בוקר טוב פהההההההה...!

TuTyBoP15

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולםםםם שיהיה לכם את היום הכי נעים בעולםםם אוהבתותכםם ושאלה לי אליכם: מתי רובר ודייגו יתחילו להתאהב כבר

bigmomentom

New member
אני יענה לך+../images/Emo58.gif

צר לי לבשר לך אבל אנחנו מאוד רחוקים מהפרקים של דייגו ורובר יחד. למרות שכשהם יהיו יחד יהיו קטעים מאוד יפים ביניהם (אבל הכל יהיה במסגרת התערבות של דייגו וכשרובר תגלה היא תסרב לסלוח לו). בחישוב גס, נראה לי שזה יקרה לפחות עוד 50-60 פרקים מהיום, ואולי אפילו יותר (הכל תלוי בעריכה של הסדרה בגירסה שאנחנו רואים שהיא שונה מהגירסה של מקסיקו).

TuTyBoP15

New member
כנסי שניהה בבקשהה../images/Emo58.gif

אני זוכרת שדייגו יתערב על רובר ושהיא תגלה היא תסרב לסלוח וזה אבל מתי הוא יתערב עליה
עוד 50 פרקים בערך
וואי אני משתגעתת אני רואה רק בגלל הזוג המדהים הזה ותמיד שאני מפספסת את הפרקים אז קורא ביניהם משהו..ראיתי רק נשיקה אחת שלהם ונראה לי שהיו יותר וגם הנשיקה הזאת היתה כדי שאבא של דייגו יחשוב שהם חברים..שהיא הייתה עם הקביים בתערוכה של פאולהה

bigmomentom

New member
../images/Emo58.gifתקשיבי

יהיו עוד כל מיני נשיקות ביניהם עוד לפני שהם יהיו זוג (למשל כשהוא יגלה שפאולה היא סידור של אבא שלו, או כשהחבר'ה יסעו לקנדה) אבל ממש ביחד, זה משהו כמו עוד 60 פרקים כמו שאמרתי.

TuTyBoP15

New member
לאאאאאאאאא

אני רוצה נשיקות שלהםםםם יש לך אולי סרטונים שלהם שהם מתנשקים

bigmomentom

New member
לצערי לא

רוב הסירטונים שיש לי הם של מיה ומיגל, אבל סוניה שמה פה בעבר בפורום המון סירטונים של רוברטה ודייגו ונראה לי שהיו שם גם הסירטונים האלה. תפני לסוניה, היא בטוח תוכל לעזור.

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifנראה לי שלי יש...

אני אבדוק כשאני יהיה בבית ב"ה..

בוקר טובבבבבב

אויי רק עכשיו קמתי ועוד מעט אני הולכת לראות ש"ח של רבלדה... יום טוב

סוכריה16

New member
לאאאאאאאאאאאא אל תראי!!

אל תראיייייייייי אל תראיייייייייייייייייייייי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bigmomentom

New member
בוקר טוב ויקה

בא לך לעזור לי ולהעלות תמונות מהפרק היומי במקסיקו? יש בפורום של אנהי.

למעלה