בוקררר טובבבב לא ישנתי כל הלילה:( לא הצלחתי להירם
מ מוגי האחת New member 2/12/07 #2 חחח בוקר טוב/ צהריים טובים../images/Emo42.gif המשך יום נהדר.. :] היום אני אתקשר לסוכן של גיא.. נחזיק אצבעות שהכל יהיה בסדר והוא באמת ירצה להיכנס לפורום..
חחח בוקר טוב/ צהריים טובים../images/Emo42.gif המשך יום נהדר.. :] היום אני אתקשר לסוכן של גיא.. נחזיק אצבעות שהכל יהיה בסדר והוא באמת ירצה להיכנס לפורום..
ל ליטלוש חולה על גיא New member 2/12/07 #3 צוהרים טובים!! מאיפה ישלך תמספר אלמוג???????????????? צוהרים טובים לכולם!
מ מוגי האחת New member 2/12/07 #4 ספיר אמרה לי איך קוראים לסוכן שלו כי היא קראה באיזה כתבה.. אז חיפשתי..
ל ליטלוש חולה על גיא New member 2/12/07 #5 לסוכן שלו קוראים בועז בן ציון לא? איך היא השיגה מספר גמאני חפשתי בגוגל
O orianush New member 2/12/07 #8 באמת לא בעיה למצוא מספרים של סוכנים.. הטלפונים שלהם מפורסמים... קיבלתי עכשיו צו גיוס =/ ב-9.2.2009 עוד שנה
באמת לא בעיה למצוא מספרים של סוכנים.. הטלפונים שלהם מפורסמים... קיבלתי עכשיו צו גיוס =/ ב-9.2.2009 עוד שנה
מ מוגי האחת New member 2/12/07 #9 חחח וואי לעוד הרבה זמן.. אני קיבלתי כבר מיזמן... יש מתגייסת בתאריך 25/10/08