בוקררר טובב!!!

בוקררר טובב!!!

שלוווום מה קורה עם כולם? טוב אני לא זוכרת אבל אני מעתיקה מאיזשהו פורופ וזה הולך ככה איך ייילך השבוע.... כל אחד כותב תתוכנית שלו לגבי מה שיקרה לו השבוע ראשון: שני: שלישי: רביעי: חמישי: שישי: שבת: סלאאאאמת

אני אענה ראשונה

ראשון: מגן במתמטיקה בעעע רואה תדרבי שני: בגרוווות שלישי: צופים רביעי: סתם יום מגעיל חמישי: יוצאת בטח לפרילנד!!!! שישי: הכי קטלני הופעה של הג'ירפותתת קטלנייי

RTur

New member
עונה:

ראשון: לא ממש עשיתי משהו חח שני: להקליט כמה סקיצות שלישי: לקנות דברים לצבא חח רביעי: לא יודע חמישי: נוסע לסיום הקורס של שתי חברות שלי בצבא, אולי צילומים של "מועדון לילה" (לירז צ'רכי
) שישי: אולי הופעה של קרן אבראשי/עבודה שבת: עבודה, מסיבה לפני גיוס

RTur

New member
טוב יש שינוי חחח

אין מסיבה לפני גיוס ואין לקנות דברים לצבא כי כרגע הודיעו לי שדוחים לי ת'גיוס חחחח

AmiTutiT14

New member
נראה לי שאני חדשה.

תאמת נהלתי כמה פורומים כאן ופרשתי ודי הייתי בקטע של להתנתק לגמרי מכל המחשב וזה.. זה הורס לי תשכל
אבל התחלתי לגלוש פה ודי נחמד.. אז אני אשאר ומקסימום אני אמות כמה שנים מוקדם יותר חחח. אז אני עמית (ואני בת, לא בן ולא באמצע), 16 וקצת, ירושלים
קיצר: ראשון: היה כבר, נגמר כבר? שני: היום. פגישה של המשלחת לברלין+פולין. שלישי: משחק שמינית גמר יול"ב של הפועל. רביעי: בוחן שאני עתידה להכשל בו בערבית:/ חמישי: תעודות! שישי: חופש
שבת:חופש
מקווה שלא תתאכזרו אלי

חח אכזריות למה?

כניסה מעולה... אל תדאגי בסוף יהיה טוב בסוף כולנו נמות... אני בר ד"א בהצלחה עם התעודות!!!!!!!!!!1 :)

ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

להתאכזר? מה פתאום! שתזכי לשנים ארוכות.
איזה פורומים ניהלת אם מותר להתעניין?

AmiTutiT14

New member
ברור שמותר:)

בעבר הרחוק ניהלתי את פורום הסדרה של "אסתי המכוערת" (וזה היה כל כך רחוק שאני אפילו לא זוכרת אם ככה קראו לסדרה..). עד לפני משהו כמו חצי שנה נהלתי את פורום התוכנית של "משחק מכור", ועד לפני חודש-חודשיים ניהלתי את פורום "הפועל ירושלים" (בעיקר לקבוצת הכדורסל..). פרשתי כי התחיל להמאס לי מהניהול וכי כמעט ואין לי זמן למחשב, וגם כי החלטתי להתמקד יותר בכתיבה. עכשיו חזרתי קצת לכתיבה בפורומים אבל לא בגדול- למען האמת אני כותבת רק כאן בנתיים

blond man

New member
מגניב!

הייתי מסתכל הרבה בפורום "משחק מכור"! תגידי, מתי התוכנית חוזרת???

AmiTutiT14

New member
חחחח אני כבר לא הכי מתעניינת בזה

או בטלוויזיה בכלל. אני גם לא כל כך רואה טלוויזיה, רק ערוץ 24 ברקע ובלילות חדשות הספורט... הגעתי למסקנה שעד שכבר יש זמן פנוי עדיף לעשות בו דברים יותר מועילים
(כנל לגבי מחשב... )

blond man

New member
ועוד שאלה אחת קטנה... ../images/Emo3.gif

איך נהיית מנהלת הפורום?

AmiTutiT14

New member
נכנסים לפורום תפוז-תמיכה, יש שם

תופס בקשה לניהול. אם אתה צריך יותר הסבר אז במסרים.

AmiTutiT14

New member
חחח לקחתם ברצינות../images/Emo6.gif

אני לא באמת מאמינה שתתאכזרו אלי. בכל מקרה, תודה!

שיהיה לנו שבוע טוב ב"ה!

שבוע עמוס בפתח... ראשון: עבודה בהיסטוריה ואז לישון מוקדם.
שני: הייתי אמורה להיות בחדר עריכה אבל במקום- שיעורים וטלוויזיה ככה. שלישי: חדר עריכה. רביעי: חדר עריכה. חמישי: ללמוד היסטוריה, ולפגוש את נעם שלי שסוףסוף יוצא לחמשו"ש אחרי שבועיים. שישי: נעם שוב.
שבת: בבוקר צילומים, אחר כך עריכה, ובתקוה עוד נעם לפני שהוא חוזר לעוד שבועיים.

meshugait

New member
אוקיי

ראשון:ישבתי חולה בבית
שני: משחק כדורעף ואז חוג ציור שלישי:אימון, פעולה ואז הפקת תאטרון של יב' רביעי:התנסות וחוג תפירה חמישי:אימון ואיזה משהו בקן שישי:כלוווום! אולי לתקן לחברה שלי בגדים
שבת:הכל פתוח, אין תוכניות עדיין טוב זהו...שבוע די עמוס אבל כיפי שבועטוב לכולם!

למעלה