בוקררר

בוקררר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

אני מכינה מושמושיםםםםםם סיימתי להכין אחדד ואני מכינה עוד שתיים אני באמצע של השני עכשיו יש לי מלאןן עבודדהה!!! אתמול הייתי אצל סבתא שליי והרמתי את בנדוד שלי התינוקקק איזה מושלםם הואאאא יש לו שיער בולנדיני ועינייםם כחולוווותתת
והואא התינוק ההכי הכי יפהה בעולםםם!!! כל שנייה הרמתי אותוו כל היום אתמול הייתי איתווו!! אולי אני הולכת לסבתא שלי עוד פעםםם ואני אראה אותוו
שבת שלוםם לכולםם!! ומחר אנחנו שוב נפרדייםםםםםם

צהריים../images/Emo41.gif

צהריים טובים..:]] נרדמתי אצל אחותי אתמול אז כל הלילה יש לה שעון שהוא גם מעורר אני שומעת טיק טאק טיק טאק רציתי לשבור אותו..חחחחחח..השתגעתי ממנו..וכמעט נפלתי מהמיטה..חחחחח..:]] נראה מה אני עושה היום כבר קמתי מאוחרר.. שבת שלום לכולם,תהנו!! זיווש אני יתגעגע חיימשליי מלאא מלאאאאא..והפעם נדבר באמת..חחח

יעל 13

New member
בוקררררר

קמתי ב2 ורבע
13 שעות
עוד 10 דקות אני הולכת לדודים שלי לבריכה שלהםםם
ובן דוד שלי החתיך הזההההה
כואב לי לאללה המכה מהסלע
סעמקק! דווקא שהייתי שם הוא היה צריך להישבר!! חחחחחחחחחח אמא שלי מתקשרת אליי אחרי המכה ואומרת לי "יעל שמעתי הזזת הרים" חחח איזה עמה היא

יאאאאאאאאא../images/Emo13.gif

עוד חודש יש לי יומולדתתתתתתתתתתתתת!!!!!
יווווווווווווווואוווווו איזה כיףףףףףףף

מזל טוב כפרעעעעעעע../images/Emo88.gif

יופי נבהלתי לא הבנתי על מה אני לא אומרת לך מזל טוב אז תגידו גמלי יש לי עוד 14 ימים ניראה לי.. חעחעחעחחע
ב22 ליולי.!!!!!!!!

תודה ספיר שיר ונועהה../images/Emo24.gif

נועה חיים שליייייייי
אוהבתך אותך כמה שנים לא כתבת פהה?? טוב לא משנה תחזרי לכתובב
וספירוש מזל טוב גם לךךךךך!!!

ערבב../images/Emo110.gif

קניתי גופיה חדשה בזארה... בקניון כמה בלאגן עשו עד שהכניסו.. אתם רואים 50 מכוניות אחת אחרי השני כולם צופרים כי השומרים המטומטמים החליטו שהם לא מכניסים... וכבר היה נראלי רבע לתשע.. אע וראיתי את יואב שוורד שם
הוא פשוט גבוה ברמווווווות.. פחדתי לעמוד לידו אבל אני מסתכלת עליו וזה.. חחח הוא ממש גבוה
הוא לא נראה כזה בטלוויזיה.. הוא היה עם חברים שלו.. זהו.. יומטוב.

חזרתי עכשיוווווו../images/Emo13.gif

בהתחלה הייתי אצל חברה שלי עם עוד 2 ידידים שלי ואחר כך קבענו עם עוד שני ידידים שלי בקניון ובסוף עוד 2 חברות שלי באו ובסוף עוד ידיד שליי חחחח וואי היה מזה כיף ומצחחיקקק

למעלה