בוקרר חמישייי

בוקר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

ממייכלוושש דבריי איתייי אהוובבתייי
אני מסיימת ב2 וחצייייי
אולי היוםם נקבל את המבחניםםםםםםם במתמטיקהה בע"ה :):):) יאללה עפתי לבצפר אוהבתותכםם
פטטרייי ווההדדססססס דברוו אייתתייי

יוואוו אולי גם אני יקבל במתמטיקה../images/Emo12.gif

גם אני מסיימת ב2 וחציייייי
בעצםם אני יברח מהפרוייקט לשון הזה ואני יסיים ב12:50
זיוש מאמי בהצלחהההה!!!

הי:]../images/Emo110.gif

נמממממ היה בלאגנים עם השחרור וזה אבל הצלחנוו:p הבאנו פתק מההורים לשחרור ואז אמרו שצריך גם לברר איתם טלפונית וכאלה.. אז את אמא שלי תפסנו וזה היה פסדר.. ואת של חברה שלי לאאאאא:p אז היה בלאגן וזה.. אז היא פשוט הלכה איתי
נממ אני פה כדי לארגן דברים אחרונים, כל אלה שמכניסים ברגע האחרון [מברשת שיניים+משחה, מברשת שיער, בושם וכל אלה..] להתלבש להתארגן וכל זה:) יש לי פול זמן כשאני חושבת על זה:p לפחות בלי לחץ:]

צהרייייםםםםםם../images/Emo99.gif

כל היום דיברתי עם הדס ופטריייייי
כל השיעורים באסמאסים
ועם הדס בטלפון פעם אחת
ועם פטרי לא זוכרת כמה
וקיבלתי בלשון 100!!!!
איך אני שמחהה
מחא מבחן בתנ"ך

צהריים!!../images/Emo41.gif

היה סבבה של יום...בקושי למדנו..והיה ממש גשםם גםם היה באשכול שלנו טקס עכשיו לח' היה שעה ראשונה והם למדו באשכול שעה 1+2 אז שעה ראשונה הם פשוט היו בטקס ואז עלו למעבדות וחלק יצאו והתערבבנו כולם וזה ובסוף הסתדר וחלק מח' המשיכו למבנה של הבצפר ואנחנו היינו בטקס היה טקס יפה מאודד!!ושעה ראשונה היה פעילות בכיתות..ואז בדיוק היה צלצול אחרי הטקס והלכנו לשירותים באשכול היה פיצווץץץ כל הבנות כמעט היו ועוד באו מח' בנות והיה מזה עומס שמה וכולם על המראות..חחחחח...ואז יצאנו והיה גשם ורצינו לעבור לבצפר והיה גשם אז חיכינו שיפסיק ולא הפסיק בסוף היו כמה בנות שבאו לצאת מח' אז אמרתי אני יצא גם ואז רצתי מהר וכולם הסתכלו כזה עליי...חחחח..רצתי בטיל לא שזה כזה רחוק אבל אז כולם כמעט היו בכניסה מעורבבים..חחחח..ואז נכנסנו למבנה וזה ובקושי היה הפסקה בחוץץ..:/שעה שלישית היינו עם המחנכת דיברנו על רצח רבין אח"כ היה ערבית שעתיים והפסקה באמצע והייתי מזה עייפה ולא למדנו ערבית דיברנו שעתיים על הרצח רבין היא רצתה לדבר ולא נתנו לה ואני הייתי מזה עייפה אז שמתי ת'ראש קצת ונמנמתי..חחחחח..אבל לא ראו הייתי עם ראש למטה כזה..חחחח..ואז היה פיזיקה באשכול היה סבבה וחזרנו במקום אנגלית איזה כייףף..=]והיה מזה גשם בחזור ובאתי ההורים כבר הלכו ככה שאני לבדי..:/וחזרתי קצת רטובה וישר הבית היה חשוך וסגור אז פתחתי אור ראשי בין המטבח לסלון יש שמה מנורה ואז מקרה לי אני הלכתי להדליק ת'דוד להתקלח הוא הקפיץ הכול איך נבהלתייי..פתאום נהיה חשוך אבל מזל שזה ביום אז זה בסדר הסתדרתי אמא שלי אמרה לנסות בעדינות אח"כ כי יש לו בעיה צריך להזמין את הטכנאיי..:/ ישלי המון מה לעשות תכף אני יתחיל..=]כואבת לי העין רצחח..לאדעת מה ישליי..:/ והייתה ילדה אני קולטת אותה קונה במכונה ולא הסתכלתי כזה נכנסתי למבנה וחיבקתי את חברה שלי ואני קולטת אותה שותה מים קפואים באמצע הגשם:O:O וגם מאיה קורן בבצפר שלי אז ירדתי לקולר והיא עמדה ושתתה כזה לפני אז היא כזה שותה ומסתכלת עליי לאדעת נתקעה עליי..:/ זיווש חיימשליי אוהבתותך מלאא דבריית אהבותייי מתעלייך נשמה שליי מיקמיק אני ישתדל מאוד מאוד להתקשר מקסימום שתחזרי אנחנו נדבר!אני ישתדל שתהיי להתקשר יתגעגע ואוהבת אותך! הילושש מתעלייךך איילה אוהבת אותך דבריתי! המשך יום מקסים!! אוהבת אותכם!=] -שירק'י-

למעלה