בוקר אביב מופלא ונהדר לכולנו

בדיעבד

אני יכול לומר שזו אחת הפעמים הבודדות (אם לא היחידה שבהן) שיש לי איתך הסכמה מלאה זה היה בוקר נפלא ומיוחד במינו כמו שרק בוקר זה יכול להיות כזה ותודה על תקשור מדויק

באופן זמני בהחלט

אני מסב את ברכותינו דמקודם ומרכזן לקבלת פני שבת מלכה, זו שפעמיה נשמעים עתה ואוטוטו היא נוגעת ברוכה שבת מלכה ברוכים אנו השוהים בה

maysabel

New member
שבת מלך ומלכה

בביתי על אדמת כורכר בית הצומח כחיוך במרכז הבר בין מאות סביונים מחייכים בשפע כאור השמש .. קיר ביתי מצופה חלזונות ..מטפסים, בשלל גדלים חלזונות האדמה גם עקרבים קטנטנים מהלכים בין פרחי הסביון עץ התאמה מצמיח עלים בירוק עז ריח משכר באפי ונועז יופי פראי המשדר חופש..מפלאי הטבע מחבק על עדן חלוני חילזון עומד איתן צופית מתזזת לה בשמחה תמוה ללא מסגרת -כמו מברכת את השבת ברכת שבת מלך ומלכה לב שלום ושלווה באהבה..בשמחה.. מאיזה

maysabel

New member
ו..............כמובן...........

תיקונים!-בטח בשביל זה התגלגלתי הנה.. :(( תאמה=תאנה תמוה=תמונה בוודאי שיש עוד ..אז מה? :))

maysabel

New member
../images/Emo23.gif

ג'-זאת נקודה שלעולם לא מתקלקלת לי במקלדת :)) כמה שאני מתגלגלת.. אני תמיד בבית לא הלכתי מהבית..מעולם ולעולם חיוך להורים(הם ראו את הסדו? חח)

maysabel

New member
אוףףףףףףףףףף

חחחחחחחחחחחחחח קטעים! סדו=סוד (מה פרויד היה אומר על זה ? )

טגידי

זה נדמה לי או שרק שנינו נמצאים בפורום הזה? שאם אכן כך הוא, אני מציע שנעבור לפרטי ונסגור את החלל הזה המיותר - לא יודע מה פרויד היה אומר לך - אבל התמונות שרצות לי עכשיו בראש חבל לך על הזמן ונראה לי שעליהן הוא לא היה אומר מילה אחת מיותרת אלא מצטרף לחגיגה

לא, לא, אתם לא לבד...../images/Emo9.gif

מאחר ולדבר אין משמעות, אני מנסה לשבור את הראש איזו משמעות הג' יכולה לקבל אצל מאיזה! לך תבין נשים... אגב מאיזה, מאחר והראתי לך את הכלום, וכאן אמרו שאפשר לקרוא את העבר, הווה ועתיד דרך הכלום, אני ממתין לניתוח נתונים מלא ממך

maysabel

New member
אפרים יקיר שלי :))

איזה ראש שלךאתה מנסה לשבור בעניין הזה?(הרי אמרת תמיד שיש לך שניים) לנקודה הזאת אין שום משמעות מעבר למשמעות שה"אחרים" מצליחים לתת לה חח בעניין חיזוי עתידך וה"ניתוח" שלי-יש בעיה גדולה: כש"ראיתי" את הכלום שלך-ממש ברגע זה היה כל כך מסנוור עד שחשכו עיניי-ולא ראיתי כלום!! אז כאן השאלה:ראיתי כלום או לא ראיתי כלום?.. ובאופן כללי יותר -כשמנסים לחזות את ההווה והעתיד הכתוב ב"כלומים" של האנשים: גם כאן עולה השאלה: האם זה אומר שהחיים-ההווה והעתיד של האנשים נמצא בתוך ה........ (לא כותבת את המילה מפאת התחשבות כלפי אחרים הסובלים מתופעת "סלידה של וולגריות".........) אחרון חביב לך: אני מעדיפה "לחזות את העתיד הקרוב בהחלט" כשאני מתייחסת ב"חזית" האנשים........ ולא בתחת שלהם..הווה אומר- להתייחס ל-"יש" שלהם ולא ל-"אין" שלהם חחחחחחחח זהו-עכשיו בטוח יזרקו אותי מהפורום זה לכן, עדיף ללכת בראש מורם אז- ביייייייייייי :))

דוד יקירי

אינני יודע מה אתה מתכנן לעשות עם מאיזה לבד, אבל קח בחשבון שיציצו לך. שבת שלום יעקב

maysabel

New member
נדמה לי

שנתקעת בפרטי עם אפרים ויעקב ואליה צייצה וזימרה זמירות סביבכם מקווה שנהניתם :)) אני כשלעצמי יצאתי לבלות באוויר הפתוח........... פרויד לא רק שהיה מצטרף אלא גם יוצר קטגוריות נוספות של "מחלות רוח" וכל האנושות הייתה מוצאת את עצמה מנסה להשתבץ בתוך משבצות חדשות ונוצצות של אותו הדבר עם שמות אחרים.. זה בטוח :)) דפוס הוא דפוס ויישאר דפוס כל עוד הרוב תקועים בו-יהיה זה דת,תורות ניו אייג' תאוריות נוצצות.. אחרון חביב לך-אל תשים את התמונות שבראש בתוך מסגרות :)) בהנאה ובחיוך רחב, מאיזה

תיכנונים ומציאות

שני דברים שאינם בהכרח קשורים ותלוים האחד בשני וטוב שכך במחשבה שניה תיכנונים ומציאויות ומסגרות, הינן ככלים השלובים להם יחדיו בקשר נמרץ ואמיץ, שאין ביכולת האנושית להבינן לאשורן ולנתקן האחת מאחותה תאומתה במחשבה שלישית שתי המחשבות הקודמות נהדרות ממש ונכונות נקודת ג' אני ממש לא בטוח שהייתי מצרף את פרויד לבילוי משותף

ושאלה גדולה

האם יש לדעתכם מצב שאדם יכול לחיות ללא מסגרת כלשהי? שאלה בינונית האם חי כלשהו יכול? ולסיום שאלה קטנה האם דומם יכול? ושאלה פיצפונת שהיא לבחירת הנשאל ואינה ממש נכללת במכלול אלא מסכמת מה הן כל השאלות האלה ביום רגוע שכזה ומאיפה באו בכלל? נראה לי שתורי לשאול את ארבעת הכושיות בסדר פסח זה או שמא ארבעת הכוסיות היא המילה המדויקת...המקלדת מתברברת לי והאותיות מתוזזות

maysabel

New member
תשובה ללא מידה..

דוד יקר שלי, יש להבנתי הבדל בין להיות ולחיות/להתקיים בני אדם,כל חי וכל צומח וכל דומם מתקיימים במסגרות כלשהן ובעזרתן-כאלו או אחרות.. השאלות הנובעות היא מי קובע את המסגרת, עד כמה היא צרה-רחבה,מאפשרת צמיחה ונשימה או מחניקה וסוגרת ועוד ועוד-כל זאת ללא שיפוט של נכון/לא נכון.. האם אמונה היא לא מסגרת? גם האמונה שלא מתקיימים ללא מסגרות היא לא מסגרת בפני עצמה? להיות,להוות- הוא ללא מסגרת. ההוויה מתקיימת בפיסי-מקבל ביטוי בגוף שהוא בעצמו מסגרת..:)) עכשיו-כמה ההיות בא לידי ביטוי במסגרות בהן היא מתקיימת?כמה מודעים להבדל ה"דק" בין להיות ולחיות? כמה מודעים להיותינו?ואינסופיותנו? כמה הפחדים מחזיקים וגורמים להיאחז במסגרת מסוימת או כמה האומץ גורם להרחיב/לפרוץ/לשנות אותה מסגרת(לרבות אמונות)? בסופו של דבר כל דבר או אי-דבר שמתקיים-לא מתקיים נובע מפנימיותנו, והים שבפנים הוא אינסופי..ללא גבולות.. עד כמה אנו מודעים לכך? עד כמה זה בא לידי ביטוי בגישה שלי בחיי בימויום? ובסופו של דבר הכנסתי עצמי לקן נמלים ממש: דווקא ממסגר תמונות מקצועי התבקש לידי לא למסגר את התמונה שבראש אווווווווווווווווו תמימה אני אה? :)) -מקווה שלא מסגרת.. וגם אני בוחרת להשאיר את פרויד בחוץ! שבוע טוב עם איפוק עד שיבוא יום הכוסיות בחג החירוט..(רק שבוע!)

eliya-l

New member
../images/Emo32.gif מחר אני באזור שלך מאיזה

למען האמת די קרוב - בכנות ראשון ושני, תחרויות רכיבה שם של קבוצות הנוער. אני אהיה אי שם גבוה בעמדת המזכירות

maysabel

New member
שלחתי לך מסר

עם פרסומת כמובן :)) תתקשרי!אם אגיע הביתה מוקדם אולי נתראה -מי יודע?

למעלה