בוקר אוא לעוד יום...מי יודע עוד כמה זמן הדבר

הדסהש1

New member
בוקר אוא לעוד יום...מי יודע עוד כמה זמן הדבר

ימשך..כבר מדברים על עלות הכספח של העניין ואיך יפצו את העסקים שנזוקו?

עמיקם10

New member
ישראל צריכה לכנותם'המשוגעים מעזה' וביבי אמר

שהרבה זמן. והם לנצח ינסו לנקום את ה'נכבה'.

הדסהש1

New member
ביתי האירה את תשומת ליבי שיש לאזרחים

ותיקים יום,בהנחות ביום שלישי..יש אתר שנקרא"שלישי בשלייקס"
ששם יש את המקומות שאפשר להנות בהנחות..סרטים,מוזאונים
בתי קפה...לבעלי כרטיס אזרח ותיק

אני רוצה לנצל את זה -

בשש אחרי המלחמה.... מושכים אותי המוזאונים.
יוליקה - הספק ממש לא רע, בערך כמו הכתבים שמשדרים מכל מיני אזורים.

arye9

New member
ניצלנו את יום השלשי

וראינו את מפריח היונים, סרט נהדר (בדרך כלל איני מחסידי הסרטים הישראלים).
מחר נלך לזקן בן המאה וכו' וכו'.
מי שלא קרא את הספר חייב ואני חוזר חייב לקרוא אותו.

יוליקה

Member
מנהל
מי שומר על הדמוקרטיה

חברי הכנסת כשנכנסים לתפקידם אינם נשבעים לשמור את חוקי הכנסת.
וזהו הנוסח: "אני מתחייב לשמור אמונים למדינת ישראל ולמלא באמונה את שליחותי בכנסת". חברי הכנסת הערבים - אינם שומרים אמונים למדינת ישראל. נקודה. אבל את שליחותם בכנסת הם ממלאים לפי הבנתם!!! אי לכך כשחבר כנסת נדרש לצאת מהמליאה או מוועדת כנסת - הוא מתמרד ומסרב לצאת. גם כאשר נקראים מאבטחי הכנסת להוציאם בכח הם מתנגדים בכח - לכן ועדת האתיקה של הכנסת אינה יכולה להפעיל נגדם הרחקה מישיבות!! חנין זועבי כשנדרשת לצאת אפילו דוחפת בכח את המאבטחים.... מ"מ יו"ר הכנסת פייגלין הוציא בכח את ח"כ איברהים צרצור שקרא לחיילי צה"ל רוצחים....ח"כ זחלקה סרב אפילו לקום מכיסאו היום בועדה הפנים... וזוהי דמוקרטיה מושלמת - איש איש למען עצמו ואין דין ואין דיין!!

הדסהש1

New member
זכותם לדבר אבל לא לפגע בכבוד האדם...

לומר על המפכ"ל שיש לו דם על הידיים? נראה את זחלקה אומר
דברים אלא בארץ ערבית???פה כולם גיבורים..גם העתונאי גדעון לוי,
דיבר בגנות טייסי ח"א ומוסריותם באשקלון דבריו הופרעו ע"י האנשים...
זאת הדמוקרטיה???

עמיקם , אתה צודק בהחלט, אויי לנו שיש

לנו יהודים שחיים בתוכינו עם דיעות כאלה ,שלא יודעים לשמור על הפה שלהם , ופולטים שטויות , כי הם רוצים להראות כמה שהם "חכמים" , אז אין פלא שהאוייבים שלנו בעולם משמיצים אותנו, כשיש יהודים כאלה בכנסת שלנו!
אנשי כנסת כאלה , היו צריכים להעיף אותם לא רק מהכנסת אלה מהמדינה, שישבו בנכר עם בגויים !
אם בכנסת נותנת להם גב ומשאירים אותם , עוד עם משכורת גבוה! אז למה שלא ישמיצו?????????
רק אנחנו אשמים, שאנחנו אוכלים את הזבל שהם מאכילים אותנו, באף מדינה בעולם , שרי כנסת לא היו עוברים על התבאויות כאלה בשתיקה !!!

יוליקה

Member
מנהל
עמיקם...אנא קרא שוב את דברי

זכותו של כל חבר כנסת לדבר ולומר את דבריו.

אך כחבר בכנסת ישראל כאשר הוא מתבקש לצאת מהמליאה או מוועדה
אסור לו לסרב (אחרי שניקרא 3 פעמים) סדרני הכנסת תפקידם להוציאו
אם הוא מתנגד.... אסור לחבר כנסת להיאבק בסדרני הכנסת בכח!!

יוליקה

Member
מנהל
יו"ר הכנסת אחראי לניהולה התקין של ישיבת הכנסת

תפקיד יו"ר ועדת כנסת לניהול התקין של סדר הישיבה.

ההחלטה להוצאה מהישבה היא בידי היו"ר וסדרני הכנסת עומדים לעזרתו.

ח"כ שפועל בניגוד לנהלים צריך להיות מורחק מהישיבות הבאות וועדת האתיקה
צריכה או יכולה לקבוע לכמה ישיבות יורחק.

עמיקם10

New member
בשם הדמוקרטיה נעשו הרבה פשעים.גם הנאצים

עלו בבחירות לשלטון לאחר הפחדה ברחובות ושריפת הרייכסטאג. היה להם את ארגון הס.א. שזו היתה תכליתו. שבהפגנות של הקומוניסטים היכה בהם . אחרי שעלו לשלטון הנאצים צפצפו על הסכמי וורסי הקימו צבא וסיפחו חלקים ממדינות. בסוף הם פתחו במלחמת עולם ה-2. ובזה החמאס לא שונים מהם.רק בגודל וביריב שמולם- נקוה שרק בינתיים.

יוליקה

Member
מנהל
הקידמה משיגה אותנו...או שאנחנו משיגים אותה??

כל מי שקרה ספרי של ז'ול ורן בצעירותו...ודאי צוחק היום
על ההמצאות הבדיוניות שלו שהיום כבר עברו את כל הפנטזיות שלו....

כעת מוקרן ב-HOT הסרט גולדפינגר...בקטע הסרט מדביק 007 מכשיר
מעקב אחר גולדפינגר... מכשיר שיש לכל אחד מאיתנו בטלפון הנייד שלו...
זה כבר לא GPS לנו כבר יש וואיז...שגם אומר את שמות הרחובות....

מה היה אומר על זה 007???

arye9

New member
בעלי יצא לגמלאות

אחר שבעלי יצא לפנסיה, התעקשתי שיתלווה אלי מדי שבוע לקניות.
למרבה הצער, כמו רוב הגברים, קניות משעממות אותו עד מוות, לעומתו, כמו רוב הנשים - אני אוהבת לשוטט בין החנויות, אבל אנחנו מסתדרים,
הוא הולך לסיבוב משלו ואני לסיבוב משלי.
אבל איני מציעה לו יותר להתלוות אלי לקניון. מדוע? כיוון שאתמול קיבלתי את המכתב הבא מהנהלת הקניון:

לקוחה נכבדה,
אנחנו עוקבים אחריך ואחרי בעלך במשך זמן מה, ובששת החודשים האחרונים בעלך גרם די המולה בקניון שלנו. אין אנו יכולים לסבול התנהגות כזו,
מעתה והלאה אנחנו אוסרים על שניכם להיכנס למתחם הקניון. התקרבותכם לקניון במרחק של 20 מטרים תגרור התערבות משטרתית.
סיבת ההרחקה שלנו היא בעקבות תלונות נגד בעלך, המפורטות להלן, ומתועדות על ידי מצלמות האבטחה שלנו:
ב-3 בינואר: הוא לקח 24 קופסאות קונדומים, ובאופן אקראי הכניס אותן לעגלות של לקוחות אחרים כאשר הם לא שמו לב לכך.
ב-7 בפברואר: בחנות השעונים, הפעיל את כל השעונים המעוררים במרווחים של 5 דקות זה מזה.
ב-14 בפברואר: הוא סימן שביל על הרצפה, בעזרת מיץ העגבניות, כל הדרך ממחלקת המזון עד שירותי הנשים.
ב-20 בפברואר: פנה לאחד המוכרים, ואמר לו בקול סמכותי: "הופעלה אזעקה קוד 3 ועליך להגיע מיד לתחנת החירום".
העובד עזב את המחלקה שבו אמור היה להיות, עזיבתו זו גרמה לפיטוריו, כי לא הופעלה כל אזעקה ואין דבר כזה הנקרא 'קוד 3'.
וועד העובדים התערב למנוע את הפיטורים וגרר אותנו לדיון משפטי, דבר שגרם לאיבוד זמן, ועלות כספית לחברה.
ב-24 בפברואר: העביר את שלט 'אזהרה - רצפה רטובה' לחנות שטיחים.
ב-28 בפברואר: הקים אוהל במחלקת הקמפינג, והזמין את הילדים שהיו בסביבתו, להביא כריות ושמיכות ממחלקת המצעים ולהיכנס לאוהל.
כעשרים ילדים נענו להזמנה.
ב-3 במרץ: כאשר מוכרת שאלה "אפשר לעזור לך?", הוא פרץ בבכי ובצעקות רמות, "עזבו אותי לנפשי!". קראנו למד"א.
ב-10 במרץ: הביט היישר אל מצלמת האבטחה והשתמש בה כמראה לחיטוט באפו.
ב-15 במרץ: תוך כדי בדיקת רובה ציד בחנות נשק, שאל את המוכר אם יש בקניון בית מרקחת, כי הוא צריך לקנות כדורים נגד דיכאון.
ב-26 במרץ: הסתתר בין מדפי הבגדים, וכאשר קונים התקרבו, צעק, 'קנו אותי, קנו אותי!"
ב-15 באפריל: לקח קופסת קונדומים ושאל את הקופאית בקול רם: היכן אפשר למדוד אותם?
אבל הקש ששבר את גב הגמל היה ב-23 באפריל:
במחלקת הבגדים הוא נכנס לתא המדידה, סגר את הוילון, חיכה זמן מה, ולאחר מכן צעק בקול רם מאוד, "למה לעזאזל אין נייר טואלט כאן!"
המוכרת במקום התעלפה ועשרות לקוחות נמלטו.

arye9

New member
שכחתי לציין ש-

התקבל במייל.

לא יודע איך ההודעה נדחפה לשירשור

למעלה