בוקר אורליופ חמישי אוטוטו סופ"ש

הדסהש1

New member
בוקר אורליופ חמישי אוטוטו סופ"ש

תמר אני מקווה שאין לי שונאים.אבל רק לי היה את התקלה וזה גג של 4 כניסות..לא משנה העיקר שזה תוקן הטכנאי היה אדם שהיה אצלינו
כאשר התקינו את קווי הטלפון ..לפני 11 שנה בערך..וזכר אותי..היום ליאת תבוא לעשות לי ניקיון יסודי כי מה שהמטפלת עושה זה חפיף.אתמול אחותי ביקרה את רמי .....זה מחמם את הלב..היום יפעת נוסעת להולנד לשבוע..,טוב שיש לי את ליאת שגרה קרוב אלי..אתמול יצאתי מוקדם מהבית ובצום..ובדרך לטיפול היופי קניתי במאפיה כריך עם סלט ביצים.שאלתי מתי הכינו אותו והתשובה היתה -לפני שהגעת..האמנתי לו.עד שהגעתי הביתה זה היה כעבור שעתיים..ולאחר שאכלתי את הכריך לא עבר זמן רב והתחילו לי כאבי בטן שהתגברו .כך סבלתי שעות..שמתי כרית חימום.שתיתי תה..ועד שזה עבר ראיתי כוכבים.מהיום והלאה לא קונה כריכים בחוץ...המשך יום טוב..ציפי מאחלת לך שהתיקון יעשה מהר..

מינהר

New member
הדסה, אם את רגישה, שווה לך להכין בבית סנדביץ.

אין לדעת מי טיפל בסנדביץ הקנוי, איך אוחסן, כמה זמן עמד בחוץ. אני קניתי לא מזמן סנדביץ טונה בשיבא. היה בסדר.

הדסהש1

New member
אני לא יודעת מה הרגישות שלי..יש לי קיבה עצבנית

כמוני במיוחד עכשיו בתקופה הנוכחית....אני כבר לא אקנה בחוץ מאומה
אני יודעת שפאלפל אני לא קונה בכלל בכלל שזה עושה לי מהומה בבטן.ואני אוהבת פאלפל..

הדסהש1

New member
היום עלמה שלנו בת 4..מחר בטח יהיו תמונות.

מהגן..לא להאמין איך השנים רצות....

גם לנו יש אפאס , נאחס לאחרונה .

ביקרתי הבוקר את אדון רמי לוי , וליד מדף הביצים שלו , היתה רטיבות. החלקתי עליה והשתטחתי על הרצפה . מזל שהיו לידי שני גברים שעזרו לי לקום , שאם לא כן , הייתי נשארת על הרצפה עד עכשיו . סוף טוב הכל טוב , יש לי מכה יבשה בברך והבוהן קצת כואבת . מאמינה שתוך יומים יחלוף . הרבה בריאו גם לכם , תמר .

מינהר

New member
תמר, הנפילה- לא נעים בכלל.

צריך כנראה 7 עינים. עכשיו חזרתי מתחנת דלק סביון , שם קבעתי עם חברה לקבל ממנה ספר קריאה, "אשתו של מגדל התה". ניגשתי גם לחנות שם, לקנות חלב. מה אומר לכם? פעמיים כמעט תאונה. הרכבים שם נוסעים בלי כל זהירות.

כלי נגינה מממוזיאון לוב -בתמונה- קצת לשמח הלב.

עין הרע

לא האמנתי בזה, כשחמותי ז"ל היתה עושה כל מיני תנועות
נגד עין הרע,
הייתי צוחקת עליה, אבל כנראה שיש בזה משהו וזה לאו דווקא מתוך שנאה
של מישהו, אני מאמינה דווקא שזה בא מקנאה של מישהו, נאוה שלי נולדה
תינוקת יפהפיה והיתה ילדה טובה ויפהפיה, כמו בובת חרסינה וגם היתה
תלמידה חרוצה, היו לה כמה חברות, שלא פירגנו לה והיו נפגשות בלי לשתף
גם אותה, בביתה של אחת מהן שהיתה שכנה שלנו, האמא (השכנה שלי),
ידעה מזה ואף פעם לא התערבה, הן קינאו ביופי שלה וזה היה ברור,
אני אבל יותר מאמינה בלפתוח פה לשטן, אסור להשוויץ במשהו טוב שיש
או קורה לנו, אבל איך אפשר לא לעשות את זה, אני אוהבת לשתף, גם
בטוב וגם ברע ולא יכולה לשנות את האופי שלי, אז כנראה שזה פוגע
בי,
תמר, תרגישי טוב,
הדסה, כואב לי הלב על דקל ועל ליאת שעוברת איתו כזאת צרה,
ערב טוב
נ,ב,יעל'י , איך היה היום במתנס החדש?

הדסהש1

New member
דקל שוחרר להמשל טיפול בקהילה

יש לו נקע חמור.צריך סיטי.הופנה לאורטופד.לאחר יום של מיון לא יכלו לעשות כבר בבית החולים.זה בדיקה יקרה.ושילך עם סד.לקרסול.

שילכו לעזאזל

זאת ממש התעללות, באמת לא פלא שאנשים מאבדים את הסבלנות ומגיבים
באלימות, מילולית או פיזית,

בנות חמודות , אני ממש לא מקבלת את דעתכן .

שום דבר , שום אמירה , עשייה או אי עשיה אינה מצדיקה אלימות . הדסה , האם ליאת סיפרה לך כמה חולים היו במיון , באיזה מצב הם היו , כמה אנשי צוות ? הנכד שלך בא עם נקע בקרסול , אמנם מאוד כואב , אני מסכימה , אבל בודאי שלא חמור או מסוכן . למיון מגיעים אנשים במצב בריאותי הרבה יותר חמור/מסוכן , וחולים אלו מקבלים ראשונים את הטפול , במקרים רבים זה טיפול מציל חיים . אז נכון שזה ממש לא כיף להמתין במיון יום שלם ,אבל בשורה האחרונה עדיף להמתין לרופא יום שלם בגלל נקע בקרסול מאשר חצי שעה אחרי תאונת דרכים .
נ.ב. הייתי מבינה אותכן לו היית מספרת שהצוות הרפואי יושב רגל על רגל ושותה קפה או משחק קלפים במקום לגשת לחולים . אך אני מבינה שאת זה ליאת לא אמרה . אז אם אתן חושבות שהגיעו מים עד נפש , תרימו קול היישר לחלונו של שר הבריאות , שיוסיף תקנים .
ד .א. לפני שבועיים היתה בערוץ 10 ,14 בשלט , סדרה של תוכניות על תחלואי מערכת הבריאות בישראל . חלק נרחב ממנה היה על חדרי המיון בבתי החולים בארץ .
הרבה בריאות לדקל של הדסה ולכולנו . יללה טוב , תמר.

למעלה