בוקר אוררררררררררררררררר מה אתן לובשות?
H Happy Goth New member 31/10/16 #4 בוקרררררר אני הכי אוהבת את האופציה הימנית האמת, שגם השמאלית סבבה לגמרי, תעשי חצי יום ככה וחצי ככה לוק משובח ביותר, שובם של המגפונים והסריגים כבר מתגעגעת
בוקרררררר אני הכי אוהבת את האופציה הימנית האמת, שגם השמאלית סבבה לגמרי, תעשי חצי יום ככה וחצי ככה לוק משובח ביותר, שובם של המגפונים והסריגים כבר מתגעגעת
R Rosie52 New member 31/10/16 #7 במקרה דנן... בחוץ. זה לא שבפנים לגמרי לא מסתדר אבל בעיניי הטואל לוק עם השיער האסוף, אורך המכנסיים והסניקרס דורשים חולצה בחוץ  
במקרה דנן... בחוץ. זה לא שבפנים לגמרי לא מסתדר אבל בעיניי הטואל לוק עם השיער האסוף, אורך המכנסיים והסניקרס דורשים חולצה בחוץ  
R Rosie52 New member 31/10/16 #8 שרשרת לא תזיק אבל גם לא חובה את חתיכית שזה משהו פחות מתחברת לקיפול בג'ינס אבל היי יש לי שריטות מלוא הטנא.  
שרשרת לא תזיק אבל גם לא חובה את חתיכית שזה משהו פחות מתחברת לקיפול בג'ינס אבל היי יש לי שריטות מלוא הטנא.  
H Happy Goth New member 31/10/16 #9 מי זאת?? איזה חתיכה את! אפשר שרשרת, לא חובה בעיניי. החולצה מתוקה עם הפפיון והשרוולים התפוחים והג'ינס (? זה ג'ינס או מכנסיים שחורים) במידה שלך. רק לדעתי כדאי לקפל אותו למטה פנימה ושיהיה באורך הנעל
מי זאת?? איזה חתיכה את! אפשר שרשרת, לא חובה בעיניי. החולצה מתוקה עם הפפיון והשרוולים התפוחים והג'ינס (? זה ג'ינס או מכנסיים שחורים) במידה שלך. רק לדעתי כדאי לקפל אותו למטה פנימה ושיהיה באורך הנעל
S shmickey New member 31/10/16 #11 בנות יקרות!! אני "נוטשת אתכן לטובת חופשה, מבטיחה לחזור במהרה עם המון תמונות וחוויות. אל תשאירו את האפי לבד ותתחילו להצטלם נשיקות!
בנות יקרות!! אני "נוטשת אתכן לטובת חופשה, מבטיחה לחזור במהרה עם המון תמונות וחוויות. אל תשאירו את האפי לבד ותתחילו להצטלם נשיקות!