בוקר אור אומרים יהיה פחות חם..אני רק אצא בצהריים

הדסהש1

New member
בוקר אור אומרים יהיה פחות חם..אני רק אצא בצהריים

לבדיקת שמיעה-יפעת לוקחת אותי.כל שהאוטו ממזוג ובבי חולים הכל ממוזג..שמיעתי יורדת משנה לשנה..אני לא יודעת אם אחליף מיד את המכשירים כי זה גם עולה דרך המושלם כמה אלפים..נראה עם הירידה משמעותית..ציפי אני ממש מתםלאה שאת בימים חמים שכאלה יוצאת לשוק. חבל שאי אפשר להזמין ושישלחו לביתך..
לגבי מקלחות -לא התקלחתי כמה פעמים ביום כמו בשבוע האחרון.עכשיו שיש לנו מקלחון זה קל יותר...תתאוורו כמה שיותר ושתו הרבה מים

בוקר טוב, אגיע לפה ככל שאוכל, החופש כבר

פה ואני כמו כל סבתא טובה נערכת למשימת הסבתות, אחת מבנות התגבשה
ועוברת לגור בדירה שקנינו לה ברווקותה וזה לידנו, צריכה עזרה מאיתנו וכך מוצאת עצמי שקועה במשימות משפחתיות.

מאחלת בריאות וימים טובים לכל החולות לכל המטופלות לכל החברות לפני ניתוח ולאלו שהם אחרי ניתוח , ושל כולנו יהיו רק ימים טובים וקרירים.

הדסהש1

New member
נימת מקווה שתעברו את העברה בשלום ושהבת והילדים התאקלמו

במקום החדש

צהריים טובים

הבוקר כרגיל ביום רביעי, היום שהמטפל לא מגיע, הרשיתי לעצמי לישון עד שעה מאוחרת, לא הפסדתי כלום, האוכל כבר מוכן, הכביסה מקופלת ועכשיו סיימתי מולכם את ארוחת הבוקר, אתמול בערב עשיתי מבצע, אני שומרת את כל החשבונות שאני משלמת בכרטיסי אשראי ופעם בכמה זמן בודקת את זה,אז אתמול בערב ישבתי חצי שעה ועשיתי את זה,עד לפני כמה זמן, הייתי יורדת למחסן ציוד משרדי שמתחתי וגורסת את זה במכונה שלהם,אבל עכשיו יש שם אנשים חדשים ואפילו שזה חבר של הבן שלי רזי, אין לי חשק וכוח לעשות את זה, אז זרקתי את זה למיחזור, מה שיהיה יהיה, הדסה, כבר כתבתי את זה כמה פעמים ואין לי בעיה לכתוב שוב, אני לא יכולה
לבקש מאף אחד לקנות עבורי משהו שאני צריכה לראות במו עיני וזה בעיקר פירות וירקות ביום ג' יום שוק, אני לא הולכת לשוק, זה נקרא מחסני השוק, אבל זה
סופר וזה במרחק של 5 דקות מהבית, חוץ מזה שאפילו אם ארצה, הם ביום הזה
לא עושים משלוחים, אני גם לא רוצה שהמטפל יקנה לי, כי הוא לא יודע להביא
לי בדיוק כמו שאני אוהבת,
שאננה, נכנסתי לקישור שהבאת, אבל ממש לא זיהיתי את המנגינה, אני גם
לא מאלה ששומעים חדשות בשעות כל כך מוקדמות, אבל מה זה משנה,
אני שמחה שהצצת לפורום החמוד שלנו ועוד יותר אשמח אם תמשיכי לקרוא
ולכתוב פה, כי הבנתי שאת מתאימה לנו.
ניצת, בהצלחה למעבר הדירה לביתך ואני מקווה שבכל זאת תמשיכי למצוא
זמן לשתף אותנו ולהשתתף איתנו במה שעובר עלינו ובכלל,
יעל'י, את משוגעת על כל הראש, הטיול בשמש היה כל כך הכרחי?
מינה, אני מקווה שבעיית העיניים מסתדרת אצלך,
תמר, תור לרופא עיניים למעלה משנה!!!!!!!!!!! לי זה נראה קצת הזוי,
יש המון רופאי עיניים טובים בקופת חולים.
שיהיה יום נעים לכולנו

תמר- תיקון טעות

בטעות כתבתי לך בעניין רופאי עיניים, אני התבלבלתי עם פורום אחר, שאתמול
בערב הצצתי אליו ושם מישהי כתבה בעניין הזה, אז רסמי, אני מודיעה פה,
שאני מבולבלת

הדסהש1

New member
חזרתי מבדיקת שמיעה-יש ירידה בשמיעה יותר באוזן ימין

בבית חולים בלינסון בונים ובונים..מהחניון עד למקוום של הבדיקה הלכתי
לאורך המסדרונות ללא אויר...יש אמנם שלטים אך לא תמיד הם ברורים
שאלנו והגענו בדיוק בזמן...

ציפי , כל הכבוד לך שאת מתקתקת הכל יפה

ובשיטטיות, כמו כן הצילחות שלך מוצא חן בעיני עד כדי כך שגם אני כבר לפעמים מצלחתת במקום לחמם סירים גדולים של אוכל.

היינו אתמול סדרט נפלא שאני מאוד ממליצה , "חיבור פשוט" מי שיצא לה כדאי מאוד
מאוד לראות את הסרט הזה, רק מה גיליתי שהעיניים שלי מאוד מתעייפות מהיובש
וכבר לא כל כך כף לי ללכת לסרטים כמו פעם.

yaely2

New member
מנהל
הקייטנה שלי

שלום כולם והרבה איחולי בריאות אריכות ימים ונחת.

הטיול אתמול היה מטעם הקייטנה לגמלאים שלנו. יש לנו עוד 2 טיולים במשך שלושת השבועות של הקיטנה, טיול לירושלים וטיול לחיפה.
אכן הטיול אתמול היה בחום, אבל אם נתחיל להגיד "יום חם" "יום קר" "יום גשם" נצא לטיול פעם בשנה. היינו רוב הזמן באוטובוס או במקומות שבהם היה אולם ממוזג והרצו לנו על המקום, גם ירדנו ל 10 דקות לראות את פני השטח אבל זה לא היה נורא.

חיוכון:
היא: מאמי, רואים שרזיתי?
הוא: נראה לי שכן.
היא: מה זאת אומרת נראה לך?
הוא: אמרתי שכן.
היא: אתה סתם אומר!
הוא: לא נכון, רזית!
היא: אז למה אמרת "נראה לי"?
הוא: נשמה, אמרתי שרזית.
היא: אם רזיתי היית אומר כן מהתחלה.
הוא: יוו!!! איזו כבדה את...
היא: מה אמרת??!!

יעלי

יום פורים , יום כיפורים . על משקל יום אסל יום באסל .

גם היום החלטתי ללכת לבריכת השחיה , בעיקר לעשות פיזיוטרפיה במים . במים הגוף הרבה יותר קל וגמיש ויותר קל לתרגל . אחרי שבקרנו אצל רופאת המשפחה , בעלי הקפיץ אותי לבריכה וחזר הביתה ואני דידיתי לכניסה. רק אחרי שהוא התרחק אמרו לי שהיום הבריכה סגורה לקהל הרחב ופתוחה לחילים בלבד . צלצלתי לבעלי שישוב לקחת אותי , אבל הוא , שלא אוהב לנהוג עוד יותר שונא לדבר בזמן נהיגה ולא עולה בדעתו לעצור בצד הדרך ולענות . כך יצא לי להמתין כ45 דקות עד שהגיע הביתה ואז יחזור לאסוף אותי . אם הייתי יודעת שזה יהיה כל כך הרבה זמן הייתי חוזרת במונית . מחר בשעה 09.00 יש לי תור בסורוקה לבקורת אחרי נתוח , מקווה שיתיר לי להתחיל לנהוג .
הרבה בריאות לכולנו , תמר .

שאננה

New member
לא מדויק

אני לא זאת ששאלתי
הבאתי את הקישור המקורי של משהו ששאל
אני שאלתי האם אתם זוכרים שהמנגינה הייתה תמיד לפני החדשות של 6 בבוקר ?
בכל מקרה תודה שניסת לעקוב

למעלה