בוקר אור, אזכור לג'קו...

Karina85

New member
בוקר אור, אזכור לג'קו...

1. כתבה של "הארץ", שמדברת על המדינה אחרי המלחמה... ויש פסקה שלמה על ג'קו (שיהיו בריאים!)

תודה קרינה..

הנה הפסקה בה הוא מאוזכר... "וג'קו גם הוא חוזר, והבחורות במועדון הלילה צועקות לו "ג'קו, תעשה לי ילד" - ממש כמו פעם, כשכוכב רק נולד. הוא שר השבוע את השיר שהנחיל לו את ניצחונו הגדול - "אני מאבד אותך" - אבל ג'קו עצמו יודע שזה רק שיר; שום דבר ואף אחד לא הולך כאן לאיבוד סתם כך, ובאמת אין סיבה שג'קו יהיה המודח היחיד בעקבות המלחמה."

Karina85

New member
ג'קו תעשה לי הופעה!!!

ג'קו תשששיר לי שששיר!!!
סורי הייתי חייבת.

shongold

New member
מלחמת לבנו הסתיימה השבוע:

רק עכשיו נסתם עליה הגולל...!!!!! אין עוד ספק: ישראל חוזרת לעצמה, הארץ חוזרת להיות ארץ נהדרת, שמתפרקדת לה בכל ערב שבת לפני מסך הטלוויזיה. המלחמה נהפכה לפולקלור, חומר טוב לערב משפחתי שקט של הווי ובידור, שמצחיק אותנו עד בכי. הנה הם - אהוד המבולבל ועמיר המטומבל - אפשר למות מהם, מהמצחיקים האלה. סטירה רחימאית בנעלי בית היא תמיד סימן לנורמליות ואף לביטחון עצמי, כך אומרים. וג'קו גם הוא חוזר, והבחורות במועדון הלילה צועקות לו "ג'קו, תעשה לי ילד" - ממש כמו פעם, כשכוכב רק נולד. הוא שר השבוע את השיר שהנחיל לו את ניצחונו הגדול - "אני מאבד אותך" - אבל ג'קו עצמו יודע שזה רק שיר; שום דבר ואף אחד לא הולך כאן לאיבוד סתם כך, ובאמת אין סיבה שג'קו יהיה המודח היחיד בעקבות המלחמה. מתוך הארץ ON LINE המלחמה הסתיימה מאת שריד..השאלה האם זה יוסי מאד מתאים!

shongold

New member
המלצה מאת קרן סיון

על מנת שכל התגובות יראו כאן בפורום בצורה טובה ומסודרת יש לרשום 10 תגובות בלבד. עשיתי זאת ועולם הפורום נראה לי אחרת. יפה מסודר נקרא בצורה ישירה פחות מסורבלת. אופן ההכנה...! להגיע לאייקון אופן הצפייה למעלה משמאל יש להקליק פעמיים כדי להגיע ל'אישי' למחוק 100 ולכתוב 10 לסיום מקישים על אנטר. והעולם נעשה פתאום...יותר נוח!!

shongold

New member
ולגבי ארץ נהדרת כנראה שבאופן הזה

ג'קו יהיה מוצג...זה באמת לא יהיה פייר...שהוא יהיה המודח היחיד בעקבות המלחמה...וואהו אני מה זה מחכה..מענין מי יגלם אותו...את המסכן..הזה מנתיה השדוף המוזר המזוקן עם השער הארוך..שהדליק את המדינה באמירות נון קונפורמיסטיות, ומייד חזר לכוך ממנו יצא...ואז ..בסיום המלחמה גם לו יש עדנה...

גם אני חושבת שון..

שזה יהיה הכיוון... ג'קו ישא את כל העולם על כתפו ויואשם בכל דבר רע שקרה במדינה...

shongold

New member
קרן זה חייב להיות הכיוון ואם אכן

זה יהיה פשוט ע נ ק !!!! בזמנו שכל הסמבה היתה בעיצומה כתבתישמאד חבל שזה לא העונה של ארץ נהדרת כיוון שאולי היתה יכולה לשים את הדברים קצת יותר בפרופורציה. שאם לא כן זו לא היתה הארץ הנהדרת...שאני חווה ומעריכה!!!

shongold

New member
אין ספק אני מייצגת את "הארץ"

משום שהעתון היה בתמונה עבור ג'קו גם כשזה היה הרבה פחות נוח.

shongold

New member
נשבעת לכן קרן וקרינה לא שמתי לב

אני עסוקה בשלי ..ואתן אופס..הבאתם את הכתבה לפני סורי..

מגושקה

New member
לשון - אני כותבת לך

כאן ולא בשירשור של הטרולים, כדי לא להאריך את השירשור. למה לך לבזבז את מילותייך היפות על אנשים כאלו. הרי די ברור כבר ל כ ו ל ם מה נסגר עם ג'קו והצבא וכל החרטה הזאת. אז מי שכאן ללכלך אין מטרתו/ה להבין או לשנות את דעתו/ה אלא רק ללכלך, ואנשים כאלו לא ראויים לתגובה או התייחסות, ובוודאי ובוודאי לא לשלך. ואת יודעת כמוני כמה הם צבועים, נבובים וחמומי מח, הרי אם הם באמת היו נגד "משתמטים" הם היו צריכים לעשות חרם על חצי מאנשים התרבות בארץ, או אפילו על כולם, כי הם עבדו עם "משתמטים" (כמו נינט לדוגמה) ונראה לך שהם עושים את זה? את יודעת כמוני למה נטפלו לג'קו, ולמה כמו עדר הם מוכנים לזמר את זמירותיו של בן כספית. אז אנחנו לא ניתן להם את הבמה לדברי הבלע שלהם. שילכו יכתבו בפורום של פיני בדש, מה הוא כזה מוצלח ומוכשר שיש לו בטח 10 פורומים, לא?

shongold

New member
מגושקה יקירתי ראי תגובתי ליאנה

ובכל זאת מילה או שתיים לך. אני לא רואה את מילותי היפות...כאן כבזבוז אלא כרצון אמיתי וכן להבהיר נקודות לא רק למי ששואל פיזית כאן בפורום אלא גם מי שנמצא כאן בהחבא ביינתים ואני בטוחה שעוד רבים וטובים קוראים כאן מבלי להחשף וחושבים באמת ובתמים אחרת מאתנו והם לוא דווקא אנשים צבועים נבובים וחמומי מוח, אלא אפילו אנשים מאד מאד אינטלגנטים ששבויים בתפיסת עולם מאד מסויימת ולי באופן שאישי בהחלט ששווה לנסות לפחות לשנות מעט את כיוון מחשבתם. וזאת אני עושה גם במציאות חיי, ואין אני כותבת דברים בעלמא פוגשת הרבה מאד אנשים ומדברת אתם גם על הנושא הזה. ומכאן התיחסותי.! חביבותי אנו לא חיים בחלל ריק ולא על מילותינו שלנו יקום ויבנה עולם. יש גם מציאות אחרת בחוץ. ולא פחות חשוב להלחם גם עליה גם עם בקטנה!

מגושקה

New member
בהחלט מסכימה איתך,

רק לא בדרך. זאת אומרת אני לא הייתי מוסיפה תגובה לשרשור של טרול אלא פותח שירשור חדש. אבל היי, אם תצליחי לשנות את הדעות של האנשים נגדו (ואם לא את, אז מי?), אז זה יהיה מצויין וכל השאר לא ישנה דבר

shongold

New member
מגושקוש אין לי אלא לומר לך תודה על

האמון שאת רוחשת לי!

shongold

New member
נכון קרינה וגם התייחסתי לכך ובקשתי

את סליחתך ואת סליחת קרן אנא חזרי חזרי לאחור ובדקי!

למעלה