בוקר אור איזה באסה שדוקא ביום של פורים יום של גשם

הדסהש1

New member
בוקר אור איזה באסה שדוקא ביום של פורים יום של גשם

זה אני זוכרת שהבנות היו קטנות הציפיה לפורים היתה גדולה ובום- גשם.
או שאחת הבנות חלתה...יפעת היתה בת 4 ואמא שלי תפרה לה תחפושת רקדנית ובבוקר קמה עם אבעבעות רוח-תחפושת לכשעצמה..הלבשנו אותה וצילמנו אותה במרפסת...היום אני אמורה לנסוע לרמי כי אין לי מועדון ובבית אני כבר מתפוצצת..אחר הצהרים ליאת תבוא עם הקיטורית שלה ותנקה לי את הוילונות המתקפלות שנהיו שחורות.אני כמעט לא מורידה אותם רק בקיץ שהשמש מפריעה...בדיוק עוד חודש פסח.חג שאני לא סובלת..
לגבי המפתחות אני שמה אותם בתא שיש בה רוכסן אבל הפעם זרקתי אותם לתיק.זה לימד אותי לקח.המנעולן סידר לי את הבעיה של הדלת כך שלא הצטרכתי להחליף כלום..המנעולן שיפעת שלחה אותו .כי ביהוד יש אחד יקרן מאין כמוהו רק להגיע עולה כסף..הוא לקח רק 200 שקל.המשך יום טוב..

מינהר

New member
איפה תמר? עסוקה בלתפור תחפושת?

יעלי, גם לי כואבת קצת ברך ימין, ההליכה מיטיבה איתה.
כל הכבוד על ההספק שלך אמש, למרות כאב הברך.
אתמול הייתי בארוע של יהדות לוב, לנשים בעיקר, במוזיאון שלהם באור יהודה. סיפרו קצת הסטוריה, קצת סיפורים אישיים של נשים, קצת כיבוד טריפוליטאי טיפוסי. היה נחמד.

מינהר

New member
מחופשת לכלה לובית- אחת המשתתפות בארוע

במוזיאון לוב.
ברקע- אוסף ספרי התורה המעוטרים.

הדסהש1

New member
חזרתי מביקור אצל רמי..מצבו משתפר מיום ליום זה בגלל שלא

שהוא משתף פעולה עם המטפלים ולא מתפנק ע"פ שזה גם כרוך בכאבים..
יש לי תמונות של עלמה ויונתן..עלמה היא אלזה ויונתן פאור רנג"ר...עלמה עם עיניים עצומות מתאמצת לחייך..

הדסהש1

New member
וזהו אריאל שמחופש לבטמן אני חושבת אולי אני טועה?

עדיין לא הולך לכך צולם בישיבה.

הדסהש1

New member
ועופרי היא עוגיפלצת מהסידרה מפלצת העוגיות

הכל עשו לבד עינת ועופרי יחד...עבודה עצמית...עם תוספות...

שי1951

Member
אחר צהריים טובים
והרבה בריאות
לכולם!

מינהר - שמח שנהנית מהחיוכונים,
על התגובה. הרבה בריאות
ופורים
שמח.
הדסה - יופי של תמונות עם הנכדים, הרבה בריאות
ופורים
שמח.
יעלי-
על ההספק המרשים מאתמול! הרבה בריאות
ופורים
שמח.
ציפי -
על התגובה, הרבה בריאות
ופורים
שמח.

מצורפים כמה חיוכונים
- לשיפור מצב הרוח:

פורים שמח לכולנו

הדסהש1

New member
במעון ש אריאל הגננות חיפשו את הילדים

השקעה נהדרת של המעון שווה כל אגורה..

yaely2

New member
מנהל
התמונות של הצאצאים יפהפיות

המון בריאות ונחת לכולנו,

שייקה המון תודה על הבדיחות, אני מכול בדיחה מוסיפה עוד קמט של צחוק.

היום היה לי יום עמוס עם התיקון של המרצפות. סוף סוף סיימתי אותו.

היה רשום שאני מופיעה היום, הסתכלתי מאה פעמים שאני לא בסטנד ביי, הגדלתי עשות ושאלתי בפייס בוק את המנהל אם אני אכן מופיעה והוא אמר שכן.
אני יודעת שאחזור מאוחר ולכן נכנסתי עכשיו לומר לכולם שלום וחג פורים שמח.

ביידיש יש פתגם שאומר: "קדחת היא לא מחלה ופורים הוא לא חג" בכול זאת שמח בפורים יותר מכול החגים.

יעלי

ציפי , מותק של נינים .

אתמול הייתי במרכז , כשסיימתי עיסוקי נסעתי לביתי ולנכדון בבת ים . הביתה הגעתי בשעה 19.00 אבל הייתי כל כך עיפה שלא הייתי מסוגלת לעלות למחשב בקומה השניה . היום הוצאתי את הנכד בן ה5 בשעה 12 מהגן . אכלנו יחד צהרים , וצפיתי בסמי הכבאי ,בוב הקטר, מטוסי על , משפחת הארנבונים ודברים כאלה . הייה מרתק !!!!!!!!!!!רק ב16.30 ערוצי הילדים " התקלקלו" , וזכינו לראות קצת אקטואליה ובמקביל להרכיב פזל , ולבנות מקוביות .
לפני כחודש קניתי רביעית טונה של סטרקיסט , הקופסאות היו יותר גדולות והמחיר נמוך יותר . שיערתי שהם רוצים להכניס לשוק מוצר חדש וקניתי . בבית הסתבר שהתכולה ממש לא אותה האיכות כמו הסטארקיסט הרגיל . צילצלתי לשרות לקוחות ושלחו לי זיכוי לרביעיה רגילה . היום לקחתי זאת בסופרסל משם ירדתי לויקטורי,50 מטר המרחק ביניהם , רק להציץ .ראיתי שמוכרים תות שדה ב10 ש"ח לק"ג . קניתי 1ק"ג לנו , ו1,5 ק"ג לבן ומשפחתו . מחר אגש לרמי לוי לערוך את הקניות השבועיות . בעקרון , לפני פסח אני קונה הרבה פחות , משתדלת לסיים את כל המצרכים היבשים שיש בבית .
&nbsp

למעלה