בוקר אור איחולים להצלחת המשפט של יעלי...

הדסהש1

New member
בוקר אור איחולים להצלחת המשפט של יעלי...

היום סוף סוף יש לי את MRI לב בתל השומר בצהריים.
מקווה לטוב...הנכדים הגדולים סיימו את הלימודים..התעודות
לא כמו שציפו .טוב שיש עוד שנה שנתיים לשפר..שקד בכלל לא מראה את התעודה כבר שנים...דקל כן.הוא טוען שזה שלו פרטי.גם לליאת לא הראה.כי לא צריך לחתם עליה.למרות שהוא השתפר השנה מאוד....הוא ילד מיוחד במינו......

בריאות לתמר ולהדסה, כמו כן

לנאוהצלחה של ציפי, לציפי אני מאחלת המון כוחות וסבלנות, זה מורכב אצלך וממש לא קל לך.

ליעלי בהצלחה במשפט.

יום טוב לכולם.

הדסהש1

New member
אוו איזה יום עבר עלינו! נסענו קודם לקניון להחליף לי את רצועת

השעון שנקרעה וביהוד כבר לא מתעסקים עם זה..הגענו לתל השומר ולא ידענו היכן המקום המדויק .הסתובבנו ולבסוף מצאנו זה באגף אחר..הלכתי הרבה..
הרופא שהיה צריך לעשות לי ברז לבדיקב שזה עם הזרקה כרגיל לא מצא לי וריד למרות שאמרתי לו..הוא הסתכל עלי כאילו -מה אני מתערבת בעבודתו.לבסוף מצא.והבדיקה היתה ארוכה כ 1.5 שעה..בתוך המכשיר ללא תזוזה יש אוזניות שדפיקות מרעישות את השכל.ועכשיו מתחילה הבעיה יש לנשום ולנשוף ולהחזיק את הנשימה בלי תזוזה ורק אחר כך אפשר לנשום רגיל.כך במשך 27 ]פעמים..חשבתי שאני מתאבנת...שהכח נגנמר אני יצאתי מסוחררת .ומנוונת ברגליים..התשובה תוך 3 שבועות.

מינהר

New member
הדסה, מה בדקו לך? את הלב או את הריאות?

בעניין רצועה לשעון- יש שען נחמד מאוד ומקצועי בקניון קרית אונו.

הדסהש1

New member
זאת בדיקה מקיפה ללב MRI הם חושדים באי ספיקת לב...

יש שען ליד הכניסה מבוגר שלא היה לו רצועה מתאימה.ניגשנו לחנות ליד המדרגות הנעות ושם החליפו לי את הרצועה..הבעיה שבעירינו כבר אין מי שמתעסק בזה.ואני בלי שעון לא מסתדרת....בנותי ובעלי רק עם השעון בפאלפון....

yaely2

New member
מנהל
המשפט

שלום הכול כבר מאחוריי וזה טוב, אבל אני חייבת לומר בושה וחרפה למדינה. מתיישב שופט על הכס מבלי שהוא יודע דבר וחצי דבר על התיק שלפניו. אדם יושב וכותב ומנסח, מנסה להסביר מה הולך שם כדי לשכנע את השופט, והוא השופט תוך כדי קריאה והבנה במשפט מנסה להבין מה הולך שם בתיק. כך הייתה התגובה וכך היה הדיון, אפילו נושא אחד ממה שהיה כתוב בתיק לא נידון פרט לכסף. כאן יש מספרים ואפשר לקרוא, לכן הוא דחה את הדיון כדי להוכיח שוב את הכספיים שבנושא.

מאחלת תוצאות טובות ב מ.ר.י של הדסה.
חיוכון:
שני חרדים עוקפים בתור לכפרות.
"סליחה", אומר להם אחד, "הייתי פה לפניכם".
"נכון", משיבים לו, "אבל חטאנו לפניך"...

יעלי

יעל'י

לא הבנתי כלום, מי לא יודע מה הולך, השופט או מישהו אחר שניסה להסביר
לשופט, מה מאחוריך ומה טוב בזה, האם זה הסתיים או נדחה? אם זה הסתיים,
איך זה הסתיים ואם זה נדחה, אז למה ומתי?נסחי את זה יותר בפשטות כדי
שאבין אם הצלחת או לא.
הדסה, צר לי על התלאות שעברת, זה ידוע ש-M.R.I היא בדיקה קשה,הרעש
נוראי ומטמטם במוח ואת האוזניות שמים כדי קצת להחליש את הרעש, גם
ידוע שאחרי הבדיקה מרגישים טשטוש ואפילו לפעמים בחילה, אבל העיקר
שזה כבר מאחוריך ונקווה שגם התוצאה תהיה בסדר.
לילה טוב

יעלי , צר לי,

אבל אני חיבת להסכים עם כל מילה של ציפי . גם אני לא הבנתי דבר . נראה שהיית מאד נרעשת ונרגשת כשכתבת .

למעלה