בוקר אור, אין ברירות מתאשפזים

בוקר אור, אין ברירות מתאשפזים../images/Emo70.gif

שוב.,
הבדיקות אתמול היו לא טובות וההכפלה לא תקינה
. הרופא שלי היסטרי לגמרי והכניס בי גם מעט
. היום שוב בדיקת דם חוזרת ורק בכדי לאשש את הסברה, מחר על הבוקר אישפוז וכנראה לפרסקופיה בכדי לבדוק את החצוצרות והשחלות שחס ושלום ההריון אינו מסתתר שם. לא ישנתי כל הלילה והיו לי חלומות מלאי בלהה. האמת? אם זה כך וזה אומנם לא תקין אין טעם לסחוב וחלילה להגיע אל שולחן הניתוחים, אני מעדיפה שזה יגמר מיידי (טוב 15 יום זה לא בדיוק מיידי) כך לא אבכה מהתחושות של הצרבות שמקננות בי מזה מס´ ימים. דבר אחד אני יכולה לומר: ה צ ל ח ת י
!!!!!!!!!! ונקודה. ההצלחה הזו שווה המון בשבילי לעומת שנתיים וחצי שאפילו כימי לא היה. אתמול מצאתי עצמי מנחמת את אימי ואת בעלי במקום שאני אקבל את הניחומים, זה היה מצחיק שכמעט בכיתי בגללם ולא בגלל הריון לא תקין. בנות., אל דאגה ותודה לכל הדואגות מבטיחה לעדכן בהמשך ומבטיחה עוד יותר לא להרים ידיים ולשעוט במרץ אל הההפריה , כי כשדלת אחת נסגרת נפתחות עוד הרבה. איך אמרה לי אחותי שתבל"א "אצלך שום דבר לא בא בשקט, הכל צריך לבוא בתופים ובמחולות" אז כנראה שזה מה שיהיה. תודה וחיבוקים
גדולים לכולכן
ולא לדאוג אני אעדכן ואגיע לככב כאן במרץ רב
.

סיגלי קבלי ../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות את האופטימיות שבך, גם כשקשה. אני מאחלת לך המון בהצלחה. ואת צודקת, הריון שלא תקין מההתחלה, עדיף שיגמר. אני כאן מחכה לעדכונים ומתפללת.

אורא

New member
סיגלוש אני איתך ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הכל בידי שמיים תחזיקי מעמד
אוהבת אותך ומחזיקה אצבעות

smagi

New member
סיגלי מתוקה תזכרי תמיד לחשוב

חיובי(אולי בסוף הכל יסתדר?)
תאמיני לי זה עוזר. ובאמת מה שחשוב זה שאת יודעת שאת יכולה ואם לא החודש אז בע"ה בחודש הבא.
ענקי ענקי מגי

אביבית28

New member
נשמה

כיף לשמוע שאת חושבת חיובי. אני מבטיחה שיהיה בסדר. גם אני עברתי את זה. חיבוק גדול.

יקירתי../images/Emo24.gif

מקווה שהכל יהיה בסדר ועדיין מחזיקה לך אצבעות ומתפללת לשלומך,,, אני לא ישנתי כל הלילה ולהבא אם את לא נרדמת, תדעי שאת יכולה להתקשר בכל שעה ולדבר עם מישהו (במיוחד בלילה
) מה שלא יהיה, אל תרימי ידיים, כולנו פה עוטפים אותך ב
ים ומקווים לבשורות טובות

jif

New member
שוב מחזיקה לך אצבעות

ומקווה שהכל ילך לך טוב!!!! מצרפת גם המון

סיגל - חיזקי ואימצי../images/Emo24.gif

זה לא הסוף. זו רק ההתחלה. זה הצליח הפעם וזה יצליח שוב. אבל אולי הכל עוד לא אבוד. יהיו בדיקות ואחר כך יוחלט מה קורה. קבלי זאת בשלוות נפש וסימכי על אלהים ועל הרופאים ועל עצמך. אגב, ספור אמיתי - הילד שחגגנו לו בר מצוה ביום שבת האחרון, לא היה ברור אם יוולד. לאחר טיפולי פוריות אמו (גיסתי) נקלטה אבל באולטראסאונד אמרו שמשהו לא ברור ולא נראה טוב וגם הבדיקות לא היו טובות והמליצו לה לעשות גרידא. אבל היא החליטה לחכות עוד קצת. עד הרגע האחרון. הרופא אמר שאפשר לחכות עד לשבוע הראשון או השני בחודש הרביעי. היא חיכתה ולנו יצא לחגוג בר מצוה בשבת שעברה.

הגנובה

New member
סיגלי תחזיקי מעמד../images/Emo70.gif

הלוואי ויכלתי להגיד או לעשות משהו שיעזור לך לעבור את התקופה הזאת
בינתיים קבלי ממני הרבה
וחיזקי ואימצי!|

אופה3

New member
סיגלי, מחזיקה לך אצבעות גם של השכני

מקווה שהכל יהיה בסדר, והכל יעבור בשלום, ותמשיכי לחשוב חיובי, כל הכבוד על האופטימיות. שלך האופה

סיגל יקרה - גרמת לי להשתפך

אני עוברת אורח בפורום בדרך כלל רק קוראית. אך נוכח מצבך לא יכולתי להחריש... יש לי ילד מבחנה עוד מעט בר מצווה. זה לקח המון שנים והמון סדרות של טיפולים, אך הפיצוי הוא אדיר שלא ניתן לתאר במילים. בזמן הטיפולים עברתי גיהנום מחמותי ומגיסתי (אשת האח של בעלי). ברור שאני הייתי אשמה, האשימו אותי בכישוף!!! חמותי אף הביאה איזה רב הביתה, שהסביר לבעלי בנוכחותי, שהוא יכול להתגרש ממני בלי בעיות. חמותי העזה לבקש מאמא שלי ומחברות שלי שישכנעו אותי לעזוב את בעלי "לטובתו". השיא היה שהם אפילו הציעו לי כסף!!! בעלי עמד לצידי, כעס על אמא שלו, לא דיבר עם הוריו המון זמן. אך להם יש עור של פיל. תאמיני לי אני יכולה למלא פורום שלם רק מהסיפורים שלי. ולא מדובר באנשים פשוטים חסרי השכלה - הם פשוט חסרי לב. ולא שאי פעם הם היו נחמדים אלי במיוחד. איך אמא שלו אמרה פעם, "סבלנו אותך בשקט - עד שהוכחת לנו שאת מכשפה". אני רוצה להגיד לך שאת חייבת להיות חזקה ואופטימית. כל זמן שיש לך רחם ואת בריאה, תחשבי חיובי ובסוף זה יגיע. אל תחשבי על אף אחד ועל שום דבר. מצאי לך אנשים לדבר איתם שיתמכו בך ויצחקו וישמחו עלידך. אל תפחדי להיות בסביבת תינוקות, אל תקנאי - זה יבוא גם לכם! אנחנו עזבנו את הארץ לכמה שנים כדי להתרחק מהמשפחה של בעלי ובח"ול נולד לנו עוד בן. בלי שום טיפולים!!! אנחנו מגדלים באושר רב שני ילדים לתפארת. שנינו מחזיקים משרות ניהול בכירות, מרויחים היטב (תודה לאל) ועדיין איני מספיק טובה לחמותי " היקרה". אני כלומניקית, בזבזנית נוראית, הילדים מוזנחים (הלוואי על כל ילדי העולם הזנחה כזאת), אני רזה מדי בעלי שמן מדי ועוד כהנה וכהנה. מזלי הגדול שיש לי משפחה מדהימה, תומכת ואצילית. רק בגללם חזרנו לארץ. כדי שהילדים יהנו מהמשפחה המורחבת. מסבתא וסבא אמיתיים. בעלי מעריץ את הורי ואנחנו האחים האחיות הגיסים והגיסות נהנים מאד יחד. לבעלי כואב לפעמים, שאין יחסים כאלה עם משפחתו. עם הגיסה לא מדברים כבר המון שנים ועם השאר היחסים קורקטיים עד צוננים. את הילדים הם אוהבים בדרכם שלהם, מנסים לחנוק ולהכתיב את דרכם. ככל שהילדים גדלים הם מתרחקים מיוזמתם מהסבתא, שלא מפספסת אף הזדמנות להגיד להם שאמא שלהם מפגרת שלא יודעת כלום. בני הגדול כבר ענה לה מספר פעמים וכמובן שאני אשמה שהוא חצוף ופרוע. רציתי לחזק אותך, והנה אני משתפכת על עצמי. אבל בשביל זה יש את הפורום המבורך הזה - להוציא קיטור. ושוב קבלי

אביבית28

New member
ואני חשבתי

שרק המשפחה של בעלי אמרו לי לעזוב את בעלי. כדי שאישה אחרת תהיא לו ילדים. היום יש לי שתי מקסימות מהפרייה. מחזיקה אצבעות לסיגליהיא.

הגנובה

New member
ההורים של בעלי לא אמרו לו במפורש

להתגרש (לפחות עד כמה שאני יודעת)... הם אמרו לי שהם יעשו הכל כדי להפריד בינינו
אבל הם מזמינים אותו ואת הילדים לשבתות ולחגים - בלעדי
- עבורם הוא כבר גרוש
... כמובן שלא בעלי ולא ילדי הולכים אליהם... הבת שלי רק שומעת את השם שלהם - השערות עומדות לה כמו קיפוד... ההפסד כולו שלהם
- הרבה יותר קל, טוב ונוח לחיות בלעדיהם
... פשוט ניתקתי קשר - הם לא מעניינים אותי יותר
- פעם עוד שאלתי את בעלי איך הם מרגישים (הוא מדבר איתם פעם בשבוע או שבועיים בטלפון) - היום גם זה לא - הם לא מעניינים אותי
אז לכל הבנות... חיו את חייכם בלי שינאה בלב
- תאמינו לי - ברגע שמפסיקים לשנוא ולהתרגז - החיים הרבה הרבה יותר קלים

גנובה צודקת../images/Emo127.gif

למה להתרגש? שיתרגזו האחרים. עושה רושם שגם בעלך לא מנהל מערכת יחסים הדוקה עם הוריו. נראה גם שהוא תומך בך. אז באמת לשים הכל מאחורה ולחיות את החיים. מי שיתרגז בסוף זה הם. אב אל תדאגי הם לא יבינו למה.

למעלה