תודה .הנתח הוא קצת מעל קילו-ועוד שאלה-בבקשה
צלי חלוד – doritb
בשר בקר מס' 6 או 5
קצת שמן
לכל קילו בשר 2 גזרים גדולים
1 בצל גדול מאוד או 2 קטנים
1 כף גדושה פפריקה (מתוקה)
חצי כפית פפריקה חריפה
מלח פלפל
שום בשפע
1 פלפל ירוק גדול וחתוך לקוביות
2 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות
הכנה
מטגנים את הבצל ואת הגזרים לשקיפות
מוסיפים את הבשר ו"סוגרים" אותו משתי הצדדים
מוסיפים תבלינים ואת הפלפלים והעגבניות וקצת מים.
חשוב לא להציף במים אלא להוסיף כל פעם מעט זה נותן את הטעם המדהים של הרוטב/של הבשר.
מבשלים כשלוש שעות על אש קטנה
זהירות! יש לערבב מידי פעם כדי שלא ישרף
-רוצה להכין ביום חמישי אחה"צ .אחרי הבישול ווהקירור-להכניס את כל הסיר למקרר ורק למחרת לפרוס ולחמם ברוטב?
או לשים במקרר רוטב לבד והנתח לבד? ולמחרת -לחמם?תודה על העזרה
צלי חלוד – doritb
בשר בקר מס' 6 או 5
קצת שמן
לכל קילו בשר 2 גזרים גדולים
1 בצל גדול מאוד או 2 קטנים
1 כף גדושה פפריקה (מתוקה)
חצי כפית פפריקה חריפה
מלח פלפל
שום בשפע
1 פלפל ירוק גדול וחתוך לקוביות
2 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות
הכנה
מטגנים את הבצל ואת הגזרים לשקיפות
מוסיפים את הבשר ו"סוגרים" אותו משתי הצדדים
מוסיפים תבלינים ואת הפלפלים והעגבניות וקצת מים.
חשוב לא להציף במים אלא להוסיף כל פעם מעט זה נותן את הטעם המדהים של הרוטב/של הבשר.
מבשלים כשלוש שעות על אש קטנה
זהירות! יש לערבב מידי פעם כדי שלא ישרף
-רוצה להכין ביום חמישי אחה"צ .אחרי הבישול ווהקירור-להכניס את כל הסיר למקרר ורק למחרת לפרוס ולחמם ברוטב?
או לשים במקרר רוטב לבד והנתח לבד? ולמחרת -לחמם?תודה על העזרה