בוקר אור - אם אני רוצה לבשל ביום חמישי

מלכה90

New member
תודה .הנתח הוא קצת מעל קילו-ועוד שאלה-בבקשה

צלי חלוד – doritb

בשר בקר מס' 6 או 5
קצת שמן
לכל קילו בשר 2 גזרים גדולים
1 בצל גדול מאוד או 2 קטנים
1 כף גדושה פפריקה (מתוקה)
חצי כפית פפריקה חריפה
מלח פלפל
שום בשפע
1 פלפל ירוק גדול וחתוך לקוביות
2 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות

הכנה
מטגנים את הבצל ואת הגזרים לשקיפות
מוסיפים את הבשר ו"סוגרים" אותו משתי הצדדים
מוסיפים תבלינים ואת הפלפלים והעגבניות וקצת מים.
חשוב לא להציף במים אלא להוסיף כל פעם מעט זה נותן את הטעם המדהים של הרוטב/של הבשר.

מבשלים כשלוש שעות על אש קטנה

זהירות! יש לערבב מידי פעם כדי שלא ישרף

-רוצה להכין ביום חמישי אחה"צ .אחרי הבישול ווהקירור-להכניס את כל הסיר למקרר ורק למחרת לפרוס ולחמם ברוטב?
או לשים במקרר רוטב לבד והנתח לבד? ולמחרת -לחמם?תודה על העזרה
 

חנהפ

Active member
היום אפשר להתחיל להפשיר

הייתי מפרידה את הנתח מהרוטב (לסנן את הרוטב או לבלנדר אותו)
למחרת לפרוס ולחמם
 

מלכה90

New member
בוקר אור - אם אני רוצה לבשל ביום חמישי

אחה"צ צלי בקר כנתח -מתי נכון להוריד מהמקפיא למקרר בכדי שהבשר כבר יהיה מופשר?תודה
 
למעלה