בוקר אור אני אתמול בבוקר הלכתי לטיפול החודשי

הדסהש1

New member
בוקר אור אני אתמול בבוקר הלכתי לטיפול החודשי

שאני עושה פדיקור ומניקור וגבות..צד אחד הלכתי ברגל מרחק לא גדול לי זה לקח 20 דקות.כל כמה זמן הייתי חייבת לנוח.בזמן טוב עשיתי זאת ב
10 דקות.קרה והייתי חייבת לרדת מהמדרכה ולא הייתי בטוחה שלא אפול.בדיוק עברה אשה ולא התביישתי לבקש עזרה.
זה רק מוכיח לי שאני כבר לא מה שהייתי.זה ממש מבאס אותי.הגעתי ספוגת זיעה וזאת בשעה 8.30 בבוקר.בחזרה לקחתי מונית.רמי כועס שאני לא נעזרת במונית כל הזמן.אני חייבת ללכת מעט להפעיל את הרגליים.וזה גורר לאחר מיכן כאבים לכל היום.גם בנותי כועסות שאני מתנוונת.הן לא מבינות שזה לא מרצון.ונוסף לכל המטפלת לא באה .היא הופיע רק לומר שהבן שלה חולה .גם ילד גדול.נראה היום מה יהיה.מחר זה יום הדין של רמי .יש לו תור לאונקולוגית לשמע אם הסרטן חזר.מקווה שנשמע בשורות טובות.הוא כל הזמן אומר שהוא כבר יודע שזה חזר כי התופעות ישנם.ואני המרגיעה.ולשמחתי יפעת חוזרת מחר בערב.שקדי מרגיש יותר טוב .קיבל בדיקות מפה עד???והתורים לחודש הבא.אי אפשר היה לגמור הכל באשפוז???נקווה לטוב.

אדזה 900

New member
הי הדסה

אני מבינה מה עובר עלייך כי גם אני מרגישה בדיוק כמוך,לא שזה מנחם,אבל התיאור שלך מדבר כאילו אני מדברת וזה ממש מפליא.נקווה שאחרי כל הבדיקות ידעו מה לעשות לנו כדי שנרגיש יותר טוב.אתמול לקחתי בצחוק את המקל של בעלי וחשבתי שזה יעזור לי בהליכה,היה לי מזל שלא נפלתי.ובכל זאת אני מברכת על הטוב שיש ומקווה להרבה יותר טוב.

אדזה 900

New member
תמר

מנסה לעשות העתק הדבק כי לא השתרשרתי במקום הנכון וציפי עוד מעט תעשה לי נו נו נו

אדזה 900

New member
תמר

לצפיה ב-'הי תמר'
הי תמר
אדזה 900
22/10/2018 | 10:57
3
איזה כף לך,זה כמו מתנה מהשמים,או מפעל הפייס,בקיצור שיהיו לך הרבה הפתעות כאלה.וכעת לנושא השני,מגיע לך תודה ממני.גם אני צריכה לעבור מיפוי לב בחודש הבא והסיפור הוא אותו סיפור,לא מדובר על צום רק הימנעות מדברי שוקולד.אז עכשיו אני יודעת שצריך גם לצום.תודה

היי לכל מי שנמצא

הבוקר מאד מיהרתי, היה לי תור לפיזיותרפיסטית בשעה מוקדמת, האמת,
מגיע לי לקבל עוד טיפול אחד ואני לא מרגישה שזה עוזר לי, יתכן שזה גם
בגלל שאני בטלנית ולא עושה תרגילים בבית, אחרי שעתיים הייתי אמורה
להכנס לקבוצה של פיזיותרפיה בנושא שיווי משקל, אז לקחתי לעצמי את
הזמן ונסעתי לראות בחנות של "דלתא" בקניון ביאליק, אם יש להם עדיין
פיג'מות קייציות לאורי ואין, יש רק למעבר וזה לא מצא חן בעיני בכלל,
הלכתי לחנות ברח' ביאליק ששם יש להם הכל מכל וכל ובמחירים מצחיקים,
מצאתי שם מכנסי פיג'מה קצרים, התאמתי להם חולצות וכבר התעייפתי,
ויתרתי על ללכת לקבוצה ונסעתי הביתה, אני עוד צריכה למדוד לו את
זה ואם זה גדול או קטן, הבטיחו לי שיחליפו.
אדזה, נכון שכתבת בצחוק, אבל ציפי באמת לא השוטר של הפורום,
גם ציפי עושה טעויות, פעם מתקנת ופעם לא, את עשית העתק הדבק
יפה מאד ואני מצדיעה לך

תמר, כל הכבוד
לך שאת מצליחה למצוא כספים שנשכחו באיזשהו מקום,
עד כמה שזכור לי, זאת לא פעם ראשונה, אפילו הצעת לי שתדריכי אותי
איך לעשות ולא היה לי ראש לזה, נדמה לי שקראו לזה "הר הכסף".
אני עכשיו כבר אחרי ארוחת צהריים וסיום הקריאה בעיתון, כולל התשחצים,
לתשבץ הגיון, אני אפילו לא מנסה להתקרב,
עכשיו אני הולכת להתקלח ולתפוס קצת שנ"צ מאוחרת.
נתקרא שוב מתישהו.

אדזה 900

New member
ציפילע שאלה

האם את משתמשת עם שירותי הקהילה לקשישים,נדמה לי שכתבת פעם על כך.אני מתעניינת כי ידוע לי שיש בכל עיר אבל אינני יודעת איך מגיעים אליהם,נכון שאפשר למצוא בגוגול,אבל עדיף לדעת איך זה מתנהל ומה אפשר לקבל מהם.היום אנחנו במצב שיש בבית אי אילו תיקונים ואני לא מכירה תיקונציקים כאלה.גם אין לי זמן לשבת ולחפש ולבסוף ליפול על איזה נצלן.אשמח אם תוכלי למסור פרטים.

לציפי , ולכל מי שאוהב לחפש אוצרות אבודים .

&nbsp
הכל חינם , אין כסף. אם יש לכם חשבונות בבנקים או בקופות חסכון , ששכחתם מקיומם , הנה ההזדמנות להגיע אליהם .
כתבו באינ........נט "הר הכסף" . יופיע דף עם המון אופציות . תפתחו אחד אחד עד שתגיעו לדף עם ציור של גבר על רקע תכלת, מצד ימין . ואשה על רקע ורוד משמאל . תתחילו למלא פרטים . אם מגיע שלב שמבקשים מכם לשלם 250 ש"ח או כל סכום , לא לזה הכוונה. תמשיכו לפתוח הרי כסף , עד שתגיע לחינמי . מנסיון , שווה מאוד לחפש . בהצלחה .

לאדזה , סכום חוויות ממיפוי לב .

ראשית צריך צום של 4 שעות ולהמנע מקופאין בצורותיו השונות כמו קפה ,תה , קקאו , מילקי , שוקולד וכו ,24 שעות , והם מוודאים איתך שמילאת את ההוראות. חוץ מהזרקת חומר ניגודי ו E.C.G. ישנו הצלום עצמו , שבו את שוכבת על "מיטה"סד , בחדר קפוא. כדי שהלב יראה טוב מסדרים את הידים בתנוחה מאד לא נוחה . הקיצקץ זה משהו בין חצי שעה ל45 דקות מאוד לא נעימות . אבל זה עובר . סך הכל ביליתי במכון האיזוטופים שלוש וחצי שעות רעבות . , כשסיימתי התישבתי בחוץ על ספסל התחממתי מאור הירח אכלתי סנקביץ ושחררתי את ידי מהקיפאון שנגרם מהקור והתנוחה .
שורה אחרונה , הגעתי הביתה בשלום, וטוב שכך .
שיהיה לך בהצלחה בשבוע הבא . תמר .

למעלה