בוקר אור אני ערה שעות.היום יום נעים וזאת הזדמנות

הדסהש1

New member
בוקר אור אני ערה שעות.היום יום נעים וזאת הזדמנות

ללכת למועדון..אני מתייבשת בבית..לשאלתה של תמר על זה שאני כיבסתי כל השבוע זה אמנם אוטומטי אבל עבורי הפעולות בידיים
כואבות מאוד.והיו כל יום שתי מכונות.היא מפרידה בין כהים.מגבות.צבעוניים והיו אפילו חצאי מכונה..אני התעייפתי.אבל התחשבתי בה.כיום המכונה תוקנה והציעו להם טרייד אין למכונה חדשה ב 1000 שקל עם העברה והתקנה בחינם והמשך הביטוח.היום יתנו להם את הפרטים.הגיע זמנה של המכונה.לנו סןף סןף יש תנור חימום חדש שעושה את עבודתו נאמנה...וכבר משעה מוקדמת נכנסתי להתקלח.הבעיה שכל ההוצאות התקבצו לחודש אחד..אבל זה
קורה בגלל התישנות החומרים...המשך יום טוב לכולם

מינהר

New member
בוקר טוב, העוזרת אצלי, והערב אמור להגיע בני

האמצעי מחופשה בקוריאה. אני נוסעת לחברה ברמת אביב אחרי שהעוזרת תלך. כלתי בקשה פיקדון של 100 אלף דולר ממני, כערבון שלא אתחרט לגבי הבטחתי לתת לבני הון עצמי משמעותי לקנית דירה. לא הסכמתי. ברגע שהכסף אצלה אז כל פיפס שאומר בקשר למיקום הדירה, מחיר או עיתוי יחשב אצלה כעילה להחרמת הכסף לצרכים אחרים.

בוקר וצהריים לא טוב

נמאס לי לגור בבית הרקוב הזה, כל הזמן תקלות בעיקר בענייני צנרת, עכשיו
יש נזילה בחדר האמבטיה, שכנראה נובעת מתחת לבלטות, בעלת הבית,
שעל שמה הביטוח מבלה בחו"ל, תחזור מחר, האיש שתיקן בפעם הקודמת לא
ענה עדיין לטלפון שלי,לא אלאה אתכם יותר וגם לא בא לי עכשיו להמשיך להקליד,
אבל בכל זאת אמשיך, חיים השכן הטוב שלי מדאיג אותי, רק עכשיו אחרי יומיים של דפיקות בדלת וצעקות בחדר המדרגות הוא פתח קצת את הדלת,אמר שיש לו חום וסילק אותי, אמר שהוא לא רוצה לראות אף אחד והוא לא רוצה שיידבקו ממנו,
אני כל הבוקר בקשר טלפוני עם בני משפחה שלו וטלפונים לביטוח ישיר
וווטסאפ לטנריף, ששם מבלה בעלת הדירה שלי, רק עכשיו הצלחתי לאכול ארוחת בוקר, אה, כן גם הצלחתי לעצבן את המטפל, מחר בבוקר תבוא מישהי
לשיחת היכרות בעניין הטיפול בי, אבנר הספר, אין לו זמן בשבילי, אני נראית
זוועה, טוב זהו לעכשיו, טוב שיש לי את המקום הזה, שבו אני יכולה להרשות
לעצמי לקטר, אפילו שזה לא מוצא חן בעיני כמה אנשים בעיקר טרולים
או אורחים, שיודעים להציץ ולהעביר ביקורת, אז תודה למי שקוראת את זה
ומבינה לליבי, אני כותבת בלשון נקבה, כי מעט הזכרים שהיו פה, פרשו.
שיהיה לכם יום נעים.

הדסהש1

New member
אחר צהריים טובים.ציפי אני מקווה שהכל יסתדר

גם לנו יש כל כמה חודשים בעיות בבית.הבתים ישנים והתחזוקה צריכה להיות
עיקבית.לחפש בית חדש זאת מעמסה...מקווה שבעלת הדירה שלכם תהייה
הגונה לתקן את מה שצריך תיקון..בנתיים דקל כנראה יהיה בנתיים בתל השומר
בתחזוקה ולוגיסטיקה עד שיסדרו לו תור לניתוח..מקוווה שהוא יהיה מרוצה.
לא כל מה שחולמים כל השנים מתקיים.הוא רצה להיות לוחם.לנו זאת נחמה שלא נצטרך במיוחד אני לדאוג כל השירות...המטפלת שלנו פצעה את היד והיא לא תהייה שבועיים.אני לא רוצה מחליפה.נמאס לי להחליף.אני אסתדר עם עזרה מליאת...

מינהר

New member
הדסה, אולי המחליפה תפתיע לטובה.

הדירות הישנות- חבל. אבל אם יבואו לכם עם תמ"א או פינוי בינוי יהיה בלגאן הרבה יותר גדול.

מינהר

New member
ציפי, קראתי. מה אכפת לך שישמחו הטרולים?

אני קוראת ורואה שאין צדק בעולם כמו שאמר ביאליק- אם יש צדק יופע נא מיד!

חזרתי עכשיו מאבנר הספר

נראיתי זוועה, הוא ממש עשה לי טובה והשחיל אותי בין המוזמנים, עכשיו
אני ממתינה שהמים יתחממו ואלך לחפוף ולהתקלח, אחרי זה עוד אפעיל מכונת כביסה, מי יודע מה מצפה לי מחר בבוקר כשיבוא האינסטלטור לבדוק ולהחליט
מה לעשות בקשר לנזילה, בינתיים אני צריכה כל שעתיים לנגב שלולית בחדר האמבטיה,בצהריים אני צריכה להיות עם אורי בביקורת
במרכז דוידוף ואם לא תהיה ברירה, אצלצל לדחות,
חברות יקרות תודה על המילים החמות, זה עושה לי טוב, ובעניין הטרולים,
עכשיו גם זבוב שמתעופף סביבי מעצבן אותי, אז לא אכפת לי מהם אבל
הם מעצבנים אותי

ערב טוב

SABA ARIE 01

New member
ידידים יקרים שלום רב - קשר ראשון

ידידים הגולשים שלום רב , בחודש מרס 2019 היה בן 79 , אני מתאים לפורום ?? - לפני כחודשיים קבלתי מינוי של סגן מנהל הפורום " שואה הנצחה ותיעוד "
בתיקווה להציל הפורום מסגירה , אינני יודעה מדוע הזבו הגולשים את המקום
יכול ליהות שמשהוא לא תקין בתוכנו , אני סבא אריה בעצמי ניצול שואה כילד מוסתר - אני עונה תמיד בחיוב לכל הזמנות של בתי ספר לספר לתלמידים איך ניצלתי מהשואה והם מקשיבים בעיניין רב וגם השאלות הם מאוד רציניות - עם הילדים יש לי ניסיון רב כי אני עוזר מאמן אומנות לחימה משולבת מי גן חובה עד כיתה ו' - בקשתי היא פשוטה כנסו לפורום ותכתבו תגובות מה שאתם חושבים לנכון - בשמחא רבה
אני מאחל לכולם הטוב ביותר שבעולם
אום
סבא אריה

אדזה 900

New member
סבא אריה

ברוך בואך לביתינו,פעם היו פורסים פה שטיח אדום לכל מי שהיה מעוניין לדרוך עליו.אבל גם בלי שטיח מקומך יכול להיות כאן,בשמחה רבה.אתה נראה איש רב פעלים וכנראה מעניין יהיה לקרוא את כתיבתך ובתנאי שלא ייפגע פה אף אחד .לא הבנתי בדיוק לאיזה פורום התכוונת שהוא עומד להיסגר,כאן אנשים כותבים ומתחלקים עם כל מה שעל ליבם ומוצאים אוזן קשבת,לא תמיד פנויים להתייחס אז זה קורה יום למחרת אבל תמיד תמיד אוהבים ומתייחסים.

אדזה 900

New member
ציפילע

כמה הייתי רוצה שתגורו בפתח תקווה,אבל את רגילה לסביבה שלך וזה מובן מאליו,כי בגילאים שלנו לא מומלץ להחליף אזור מגורים ולהתחיל הכל מהתחלה,התקלות הן תקלות מצויות בבתים אפילו חדשים,הבעייה באמת כמו שהדסה כתבה שלפעמים הכל מתרכז בבת אחת.ולא יודעים מה קודם למה ובעיות בריאות שנכנסות באמצע,נקווה שהכל יהיה מאחורייך ותוכלי לנשום לרווחה.

אדזה 900

New member
מינהר

לא הבנתי,מה פירוש פיקדון להבטחה,אוי ואבוי לנו אם נצטרך לעגן כל הבטחה עם משהו שיבטיח את ההבטחה.הבטחה זה עניין של רצון טוב ויכולת ביצוע,ואם אי אפשר אז לא קרה כלום,הסכום הנקוב הוא לא סוכריה וצריך טוב טוב לחשוב איך לבטח שלא יתמסמס.

מינהר

New member
בהחלט אדזה. הניחוש שלי הוא שהגברת רוצה שהכסף

ישאר אצלה בחול, לאחר שתאחז בתרוץ זה או אחר, שכביכול הופרה הבטחה.
תודה על התיחסותך.

מינהר

New member
בבקשה אריה תכתוב בלי שגיאות כתיב, כי צריך לנחש

למה התכוונת, כשאתה אומר אזבו במקום עזבו או היה במקום אהיה.
וזה מזכיר לי בדיחה שסיפרה מרצה אצלנו במתנס על מורים בסרטים. ילד כתב אלחטי במקום הלכתי. המורה נתנה לו לכתוב 50 פעם את המילה הלכתי. הוא כתב, ובסוף כתב- אלחטי וחתם.

אדזה 900

New member
מינהר

חוש ההומור שלך הורס...
בקשר לשגיאות כתיב זה קורה לכולנו,המכשיר כותב יותר מהר ממה שאנחנו מספיקים לראות ,לפעמים אני צריכה למחוק שורה שלמה כי זזתי קצת מהאותיות במקלדת ,אם שמים לב עוד אפשר להתגבר אבל אם מפספסים יוצא בלגן שלם,אבל אם זה אחד או שניים אפשר להבין מהתוכן למה התכוון המשורר.

מינהר

New member
אדזה, גם לי יש טעויות מקלדת. לכן

אני עושה הגהה. ולפעמים גם עריכה, אם משהו התפספס וכבר שלחתי. אני מכבדת אתכן.

SABA ARIE 01

New member
בוקר חם לכול החברים - סבא אריה

כן בוקר טוב לכול הגולשים ( בבית )
מאוד שמחתי אבל מאוד התרגשתי לקראו תגובתכם וגם זה חימם ליבי , לגבי שגיעות כתיב , אישית לגבי שפות יש לי בעיה , אפילו בשפת אימי צרפתית , אינני יליד צרפת , יש לי אותו הבעיה , כאשר הגעתי לחיפה עם האוניה תאודור הרצל כתייר התקבלתי ע" משפחה של אבי ז"ל ולאחר חודשיים קבלתי תעודה עולה חדש ונשלחתי לקיבוץ חצור דרום לאולפן לילמוד עברית ועבודה עיברי שם הכרתי אישתי לעתיד , התחתננו וגם נולד בני נעם . אחרי שנה עזבנו הקיבוץ לכיוון אשדוד 1962 מעל 55 שנה באותה המקום . הגב עוד סיבה לבילבול , בצרפתית האות כ ח לא קיים רק האות R וזה עד היום מבלבל אותי , טוב ידידים היקרים תרשו לי לברך אותכם ביום שקט עם קצת שמש
קבלו הטוב שבעולם
אוס
סבא אריה
תמונות , עריכה , קוסמטיקה , MOVIE MAKER ,ליווי מוזיקלי : YOUTUBE
עבודה שלי - הגב יצרתי ושומר אצלי מה שצילמתי וגם תמונות מי GOOGLE EARTH - רק אם תירצו נטייל בעולם (350 מצגות ) ביותוב כ2700 מצגות
אריה

למעלה