בוקר אור.אני שוב לקחתי את מכשירי

הדסהש1

New member
בוקר אור.אני שוב לקחתי את מכשירי

השמיעה לבדיקה.עושים לי בעיות.וליאת מצבה לא טוב היא לא שמרה על עצמה ועדיין לא יכולה לנשום טוב .מקבלת תרופות שעדיין לא משפיעות
יתכן ותישלח מחר למיון.כך הרופאה אמרה שאם התרופות לא ישפיעו תוך.יומיים תישלח למיון.היום דקל מתחיל
את התפקיד שלו בתל השומר.נראה איך הוא יסתגל.מקווה לטוב.עד שיסתדר עניין הניתוח שלו.מי יודע כמה זמן זה יקח.

מינהר

New member
שלום, היום שמעתי 2 הרצאות במרכז המוסיקה

בנווה סביון. אחת סיפור של שלום עליכם על מורה, שכותב מכתבי אהבה בשם תלמידו לכלתו, והצגה של השחקן על חייו שלו. היה נחמד מאוד.
והשניה -על עץ הדעת שבגן עדן לכבוד טו בשבט. המרצה הודיע שאלוהים שקרן, הנחש דובר אמת והאדם סמרטוט. השתעממתי אצלו.

כבר צהריים

היום לא הצלחתי בשום אופן לצאת מהמיטה ולתפקד,קמתי, הלכתי בקושי לשירותים
וחזרתי למיטה, המטפל היה, ניסה לדבר איתי ולא הצליח, עשה את עבודתו והלך,
בשעה 12.30 הכרחתי את עצמי לקום, להכין ולאכול ארוחת בוקר וגם לעשות משהו במטבח, עכשיו מתבשלים הפתיתים, זה הדבר הכי קל שאפשר לעשות, יתר
האוכל מוכן, רק לחמם, אורי לא יודע לענות לי איך הוא מרגיש, אנחנו שני קשישים,
מותשים מהמחלה ובכלל מהחיים וזה מה יש,גם הכאב ברגל תורם הרבה להרגשה הרעה,
הדסה, לדעתי, אם כבר יש לליאת הפניה למיון, לא כדאי לחכות, שתלך עכשיו,
דלקת ריאות זה לא פשוט, זה לא עובר מעצמו, במיוחד בסוג העבודה שלה,
שזה כל הזמן עם ידיים במים, בעניין המכשירי שמיעה, אני כבר מזמן התייאשתי
מזה, זה לא עשה לי שום דבר טוב, רק עיצבן אותי ששמעתי על מיני רעשים
חיצוניים ואת מה שרציתי לשמוע, לא הצלחתי, ניסו להשפיע עלי להשקיע במשהו
הרבה יותר יקר וסירבתי, עזבתי חברה אחת וניסיתי חברה אחרת, גם שם זה
לא עבד,לבסוף קיבלתי הפניה מהרופא לקניית מכשיר שתולים על הצוואר,
שזה בעצם גם מתאים לטלוויזיה, השמיעה בזה בסדר, זה פשוט מעין מגביר
קול, אבל אי אפשר כל הזמן להסתובב עם כזה דבר על הצוואר, זה מגושם
ולא נוח במיוחד וגם מושך תשומת לב ושאלות מביכות של אנשים, אז יש לי
את זה בתיק ואני לא משתמשת בזה, לשמחתי, אני לא שומעת באוזן אחת,
בשניה אני שומעת כמעט בסדר,עכשיו קיבלתי הודעה שהגיע הזמן שאחדש,
ללא תשלום בעזרת קופ"ח ולא בא לי.
זהו לעכשיו, אני הולכת להגיש לאורי את האוכל ואקפוץ שוב למיטה.

מינה

בזמן שהקלדתי את ההודעה שלי, נכנסה ההודעה שלך, אז ההתייחסות שלי
היא, שאני מעריצה את עודף המרץ שלך
ותודה לך על כל התייחסות
אל מה שאני משתפת.

היי לכל החברות שלי
.

הבוקר יצאתי ל"סידורים" =טונה וסוכר מרמי לוי , כלתי סימסה לי , שאם אגיע לסופר שאקנה לה ...............ושלחה רשימה . קניתי . כשהבאתי לה את הקניות קיבלתי בתמורה
את ערמת הגיהוץ . לא לכעוס ולא להתפלץ , הכל ברוח טוב ובאישור שלי . כל זמן שאני יכולה לעשות ולעזור אני מרגישה פרודוקטיבית , חזקה , ויותר מהכל צעירה ובריאה . כשחזרתי הביתה ראיתי ג"וק מת בסלון . זה לא ממש הפתיע אותי , כי היתה לנו, לא מזמן , מגפה של ג"וקים ואחרי כמה ריסוסים , וריסוסי משנה , הם עדין צצים פה ושם . העברתי מעליו את רגלי והוא זז טיפה . לא רציתי לדרוך עליו , לכן , עם הנעל דחפתי אותו לכיוון הדלת . רק כשהגיע בעזרתי החוצה , באור יום , ראיתי שהג"וק הוא בכלל עלה שצנח מאחד העצים .
ואפרופו עצים , היום ט"ו בשבט , ואצלי בגינה כל העצים [משמש , רימון , תאנה , נקטרינה ושזיף]כולם עדין בשלכת עמוקה . אין שום סימן לניצני פרחים ,כנראה שהשעון הביאולוגי שלהם קצת התקלקל , איזו באסה .
קניתי רק תמרים מהג"ול תוצרת הארץ . יש לי קלמנט , תפוזים , ת עץ , ואפרסמון כולם ישראליים ,צבעוניים , יפים , מתוקים ,טעימים ועסיסיים.
שיהיה לכוווווווווולנו "חג" טובישבט טעים , ואל תשכחו לשתול עצים /לקנות עציצים ליקיריכם או לעצמכם . תמר.
&nbsp

הדסהש1

New member
ערב טוב לכולם .ציפי אני משתמשת

במכשירי השמיעה רק מחוץ לביץ
הטכנאית כיוונה לי אותם ונרטה הלאה.הייתי בקניןן שעתיים .בדרך קניתי עוף מוכן כדי שרמי לא יעבוד יותר מידי.אמש נפל בלילה ולא שמעתי אותו.הוא קם לבד.הוא לא רוצה להשתמש בהליכון בלילה.
אני עדיין כואבת מבסתימות.הרופא פגע לי בלשון והפצע עדיין לא החלים.זה טוב אולי לדיאטה אבל בכאב מציק.בקשר לליאת מחר תלך לרופאה לקהל תור דחוף לאקו לב.כי ראתה בצילום שעשו לה בטרם שיש לה לב מורחב מעט.ונראה אולי תישלח למיון.בקשר לטובה שעושים לכלות ולבנות זה מוכר .אני עדיין מכבסת לעדי.רק היום קיבלו את המכונה
החגשה.התיקון לא צלח.ומחר יבוא טכנאי להסבר.עדי היתה אמורה לנסוע לטיול עם הכיתה שלה .הילדים הם אוטיסטים בדאגות שונות.והטיול בוטל.היא סיפרה לי שהילדים קיבלו את הידיעה בצורה קשה.ועבר על כולם יום קשה.ולפיצוי לוקחים אותם
לסאפרי.דקל החל היום את התפקיד.הגיע וביפר שבנתיים הוא השתעמם.כבר קבעו לו תור ביום ראשון לרופא כדי להתחיל את הטיפול לזרז את הניתוח.מקווה שזה יהייה מהר.מאחלת לכולם
לילה טוב ורגוע.

אדזה 900

New member
מינהר

אפשר מרשמים-נשמע מעורר תיאבון.
ציפי-תודה על האינפורמציה בקשר לממסרים,אצלי המעטפה עדיין מהבהבת,שיהיה.
ניצת השקד,פאם אחרונה ששמענו ממך השתמשת באנטיביוטיקה-האם הכל עבר,נשמח לשמוע.
הדסה-פגיעה בלשון זה נשמע לי נורא אבל בעלי בוודאי היה שמח,לדעתו הייתי סוף סוף שותקת.

מינהר

New member
אדזה, איזה מרשמים?

טוב שאת מחזיקה טו בשבט כל השנה.
ב-16-2 אני הולכת לשבתרבות בפתח תקווה לשמוע את יעלון [רב אלוף מיל.]. אדזה, אם תוכלי לבוא זה ישמח אותי. ב-1100.

אדזה 900

New member
תמר

חג שמח גם לך.אני לא נוהגת לחגוג את טו בשבט כחג,אצלי על השולחן דרך קבע מצויים פירות יבשים וכל הבא מתכבד.אני יודעת שיש אנשים שחוגגים את החג הזה ממש כמו ליל הסדר עם הגדה של טו בשבט,זה נראה לי מוזר,אבל אם יש סיבה למסיבה לחגיגה למה לא?שיהיו לנו רק סיבות לחגיגות אמן.

מינהר

New member
תמר, אם יש לך עץ לימון או תפוז הוא בטוח

פורח. כל השאר מניבים בקיץ, לא?
אגב, המרצה ששמעתי היום אמר שטו בשבט בכלל לא זמן מתאים לשתילה, כי האדמה רטובה והשורשים של הנטע ירקבו.

מינהר

New member
ציפי, לאמא שלי היה מכשיר שמיעה ששמים על הצואר,

בשלב מסוים הוא לא הספיק והיא עברה לאלה של קופח, והיה בסדר.

למעלה