בוקר אור אנשיםםםםםםםםם

בוקר אור אנשיםםםםםםםםם

גשם גשם גשםםםםםםםםםם..בחוץ. איזה טיפוס אתם? חורפי או קייצי? מסורבל או קליל? מה החורף עושה לכם? _________________ אני טיפוס חורפי ביותר, מתעוררת לחיים, מלאת מרץ וחיוניות... הכל יותר קליל, האווירה "נקיה" כזו.. אוהבת את המלתחה של החורף, הביגוד הרישמי הזה של כמה שכבות עושה לי רק טוב.. אני טיפוס של מגפיים, גי'נס, טי ותמיד בלייזר.....

נימשון

New member
בוקר משובח ../images/Emo182.gif

אין כמו להתעורר ולראות גשם דרך החלון
עכשיו רק חסר מישהו שיחבק אותי חזק חזק עם בוא הרעמים והברקים

בוקר קסום ../images/Emo188.gif

(אחרי 3 שעות בפקק אמש, כל המדינה הזו פקק אחד גדול שגורם לך לשכוח בכלל את החופשה שהיית בה). איש של סתיו- הבריזה של החורף בשילוב חמימות תחילת הקיץ. ובכלל תחושה של התחדשות. בוקר מרענן.

הפלא ה8

New member
../images/Emo183.gif בוקר אור !

בוקר של גשם וריח של חורף לייט משהו באויר. קמתי בטעות...חוזרת כמו ענקית לישון מתחת לפוך (סתם סדין אבל כאילו מתבקש פוך,לא?!) מישהו בא היום לתערוכת האמנות ברידינג ת"א דרך אגב? אני אהיה שם... יאללה - המיטה קוראת לי. יום טוב אנשים !

טבי01

New member
הבוקר רטוב לכולם

אז תחילתו של חורף מקסימה רצוי שיהיה לכולם כירבול נוסף לפוך כי אין כמו נשיקה המלווה במשקה חם למיטה ובפרט בחופשה אז חיבוק גדול לכולם ושיהיה המשך יום מוצלח ומחוייך

בוקר טוב ../images/Emo13.gif

אני היחידה שקמה מאוד מאוד מקודם לעבודה
גם בת"א ירד גשם
הבוקר והריח שלו כל כך נקי ומשכר

בוקר מצוין ../images/Emo182.gif

ילדה של חורף פורחת עם הגשם הראשון הריח של החורף שהכל נשטף ומתחדש הקור המלטף פשוט תענוג אני מאלו שלא תמצאו אותם עם
, ותמיד בגשם הם ילכו יותר לאט מהליכה רגילה. אני לא אוהב ללכת עם מעילים, למרות שיש מספר לא קטן מהם בארוני (התגעגעתי למעיל האדום שלי
). אני שונאת ללכת בשיטת הבצל, קשה למצוא אותי מסתובבת ככה. מעדיפה קור על שכבות. כמה התגעגעתי לחורף, איזה כיף שהוא הגיע!!
בקיצור, בוקר מקסים לכולםםםםם

../images/Emo12.gifאת בטוחה שאת כתבת את זה???

אני מוכנה להשבע שזה נראה בדיוק כאילו קראת את המחשבות שלי והעברת אותן לכאן... אחת אחת...
(כמה התגעגעתי לאייקונים האלה
) יופי-מתחילה שוב ללבלב החל מהבוקר...

בוקר טוב../images/Emo13.gifאיזה גשם ../images/Emo183.gifכיףףףף

ובכל זאת רוצה לחזור למיטה
שיהיה יום נפלאאאאאא

הממממ...

כמובן שבעץ 5 דברים של אתמול שכחתי לציין את הכשרון הכי, הכי, הכי שלי לגנוב מחשבות זה לא סתם לקרוא זה גם לקחת יש מצב לעשות קופה מזה?
שתינו יחד תחת
אחת

ניאו30

New member
גם אני,גם אני ככה...../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif

גם אני ילד של חורף(שנת 72
,כמעט כמו בשיר). יאללה,אז כבר שלושה כאלו,בטח יש יותר.אין כמו החורף!! אצלי זה ממש קיצוני-לא סובל את הקיץ,והקיץ הישראלי בפרט,ואיך שמגיע החורף אני פורח וזורח...אז התגעגעתי אלייך-חורף יקר שלי! בוקר נפלא לכולם

מה אתה משוויץ ../images/Emo3.gif

אני ילדת 74 (קיץ, אבל מה זה משנה.. כמה עונות הבדל) אז גם אני קרובה! אני האפטר שוק של החורף ההוא
גמני לא אוהבת במיוחד קיץ, מחוברת למזגן כמו אינפוזיה. הריחות באויר מעוררים בעעעעעעעע לא כיף קיץ אין על החורף בוקר טוב ניאו

../images/Emo124.gifבוקר אור../images/Emo70.gif

אחרי לילה בלי מאוורר,
אחרי לילה של גופיה לבנה ארוכה של חורף
אחרי לילה עם שמיכת הפליז החמה והרכה
אחרי לילה שהתריס היה סגור לחלוטין התעוררתי לבוקר של אושר..
בוקר של שמים אפורים
בוקר של מין כזה ריח באויר
בוקר של טיפות הגשם על העלים
בוקר של אויר קר שממלא את כל הבית
בוקר של כמה שלוליות קטנטנות שהספיקו להיקוות על המדרכות...
מאושרת, כבר אמרתי?
יום נפלא שיהיה לכולנו וברוך הבא חורף יקר
יופי, קורנת. מאושרת.

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

שלא ייגמר לכן לעולם !
יופי, אני אוהבתות'ך מאושרת
<ואל תתחכמי
>

סקאאאאאההההההה

שתקי ת'פה שִילך!!! יש לך מזל שיש לי מצב רוח טוב אחרי סיבוב בחוץ. שיכורה מהריח, מהגשם שהרטיב אותי, מהשלוליות... שומדבר לא יפר את שמחתי (גם לא את...
) ורק תעשו טובה- תנהגו בזהירות
לך יפתי, יופי.

עם ההתמוגגות הזאת שלכם

יש מצב שאדבק וגם אתחיל לאהוב את החורף? חורף מכניס אותי לשינת חורף בגלל הקור הזה שחודר לי לעצמות ולא משנה כמה שכבות אלבש.הגשם והריח זה אחלה.אם תצליחו לשכנע אותי שגם הקור אחלה אז אצטרף בכיף לחגיגה.

../images/Emo7.gif

נעלבתי ! מי רוצה בכלל להפר לך ת'שמחה ? עם התמוגגות כזו מהחורף את אמורה להיות ה-רבה יותר נחמדה

למעלה