בוקר אור אתמול דובר על תינוק שנזרק ליד פח אשפה.

הדסהש1

New member
בוקר אור אתמול דובר על תינוק שנזרק ליד פח אשפה.

דבר שכזה מערער את כל מה שאני חושבת על האשה שעשתה את המעשה..אם הוא לא היה נמצא בזמן הוא היה מת בזבל..
אני יודעת שאי אפשר להבין דבר שכזה אך האמא לא חשבה לרגע לפני המעשה...מקווה שהילד ינתן להורים שיגדלו אותו באהבה וחום..ובבוא היום יספרו לו איך הוא הגיע אליהם..והאמא מקווה שהיא בקו הבריאות כי אם היא ללא טיפול אלוהים יודע מה יהיה איתה..העיקר שימצאו אותה ויביאו אותה למשפט על הזנחה פושעת...למרות כל מה שאולי היא עברה..אולי התינוק הוא תוצאה של אונס? אבל לזרוק תינוק זה לא הגיוני.....זה אבסורד יש הורים שמשועים לילד עוברים מדורי גיהנום כדי להביא ילד לעולם ויש תינוק שבא לעולם ומיד נזרק....

יוליקה

Member
מנהל
המעשה מזעזע

אבל אני לא הפסקתי לחשוב... מה עשתה האמא היולדת עם חבל התבור? מה עשתה עם השיליה??

מינהר

New member
יש להניח שהבחורה ילדה עם מילדת.

יתכן שמפחד מן המשפחה המעשה הוסתר. יש כל מיני תרבויות בארץ. שכחתם?
התינוק הונח במקום שחזקה עליו שימצא. זוכרים את התינוקת שנולדה בכסית לפני שנים? היה ראיון איתה לא מזמן.

מינהר

New member
שמתי על האש עכשיו מרק ירקות בלי שמן,

לכבוד האורחת שלי. עם תבלינים ועשבי תיבול וחומוס. נראה איך יצא.
אתמול הייתי בשיעור פולנית. יש מכון לפולנית בתל אביב ברוטשילד 3. היה מתקדם מידי בשבילי. יש קבוצה יותר קלה בימי שני. נראה.
אתמול ידיד שלי עבר ניתוח קטרקט בשיבא, בלייזר, בלי תוספת תשלום. לא ידעתי שזה אפשרי. אני אשלם 4000 שח דרך המושלם בבית נארא.

judithedna

New member
גם אני עשיתי בנארא את העין

הימנית ובמרץ אעבור ניתוח בעין שמאל. שילמתי הרבה מאוד משום שנעזרתי במנתח פרטי שמתמחה בתופעות נוירולוגיות. והאמת - אני מקבלת בנוסף לטיפות הרגילות גם טיפות שיימנעו תגובה קשה מבחינה נוירולוגית. נפגשתי אתו ביום שני האחרון ואפגש אתו שוב בתחילת מרץ לפני הניתוח הבא.

יוליקה

Member
מנהל
אני מתנצלת ששוב מכניסה פוליטיקה

אבל הנט מלא בתגובות שונות ומשונות לאחר נאום גנץ
והפריימריס בליכוד...
כולם מפמפמים על אחוד בין גנץ ללפיד מציגים עוד ועוד נתוני
סקרים שרק איחוד יוכל לגבור על נתניהו...
אבל גנץ לא פותח את הפה חוץ מהקראת נאום מהפרומטר...
עכשיו הוא התראיין לשלמה ארצי ולחנוך דאום בעיתון סוף השבוע
בידיעות... בואו ניראה מה יגידו הסקרים אחרי זה?? יש לו כניראה
סיבה טובה לא להתראיין בטלויזיה כי שם אי אפשר לשכתב, לסגנן
או לתקן דברים שאמר... מילה שיוצאת מהפה לא תוחזר!!
עובדה.. הסקרים נתנו לו 28 וללפיד רק 9... אחרי שהופצו או הודלפו
דברים שאמר בראיון הוא כבר ירד ל-22 ולפיד עלה ל-12...
תתארו לכם מה יהיה אחרי כל הראיון...
מכל מקום... לפיד ממשיך בדרך שלו.. בכינוסים רבי משתתפים
השבוע היה ביהוד, ואמש בנתניה... תמונה שווה אלף מילים!!!

מינהר

New member
יוליקה, בהצלחה לשניהם. גנץ דיבר על

הצרכים הבטחוניים של ישראל ועל חוסר התועלת בשליטה על עם אחר. בנט כבר התנפל עליו שהוא מתכנן יציאה חד צדדית.

נימה3

New member
מבחינתי גנץ הוא בדיוק כמו לפיד שלטון של בן אדם אחד

שפועל לפי השיקולים שלו. אמנם לפיד, מכיוון שיותר ותיק כבר בנה מנגנון וגנץ עדיין ממצמץ בנושא זה, אבל אני לא מאמינה במפלגות של אדם אחד. אני מצביעה מפלגת העבודה אני מודעת לכל הסקרים והמצב הלא טוב שהמפלגה שרויה בו, אבל דוקא בשביל זה אני לא חושבת שלברוח זו אופציה מבחינתי קשה לי להסכים עם אנשים, ואני יודעת שיש רבים, שמחליטים ברגע האחרון בעד מי להצביע כאילו מוציאים אצבע ורואים לאן נושבת הרוח. זו הצבעה מהבטן לא שקולה מבחינתי. בן אדם צריך לדעת למי הוא מצביע ומדוע.

יוליקה

Member
מנהל
נימה...זה כבר חידוש מבחינתך

שאת לא מצביעה למרצ...
לפחות הם מצהירים שלא ישבו עם ביבי...

מינהר

New member
בהצלחה גם למפלגת העבודה, ובלבד שתוריד

את הדגל של התכווצות לגבולות העלובים של לפני 1967, ויסתפקו בדגלים הסוציאליסטיים.

נימה3

New member
יוליקה מאיפה לקחת שאני מצביעה מרץ מעולם לא אם כי אני לא

פוסלת אותם בהחלט מפלגה ראויה אבל אני בוחרת עבודה.

יוליקה

Member
מנהל
אין מצב שחוזרים לגבולות 67

יהיו תיקוני גבול, כי ירושלים עמק הירדן ורמת הגולן אף פעם לא יוחזרו. את רצועת עזה וסיני כבר החזרנו... אז בשומרון יהיו תיקוני גבול אבל לא חזרה מלאה לגבולות 67...

judithedna

New member
אנשים יכולים לשנות את הבחירה

שלהם. במשך שנים הצבעתי למפא"י ולמערך ולעבודה אבל כרגע - למה לבזבז את הקול שלי על משהו אבוד? כל עוד גבאי בראש המפלגה היא עוד לא תעבור את אחוז החסימה. לעולם לא אצביע למפלגה ימנית ולכן אני מחכה לראות מה ילד יום...

מינהר

New member
אני אומרת- נתנו במתנה את סיני ואת עזה,

מה פתאום להשתמש במילה להחזיר לגבי דברים שהם שלנו.

ואחר כך מתבכיינים שכל העולם נגדנו.....

לא יוצאים מהשטח בניגוד לחוק הבינלאומי.
מסרבים לספח את הגדה בגלל הבעיה הדמוגרפית.

ממשיכים להחזיק ב-2.000.000 אנשים כבני ערובה ללא שום זכויות.

משתלטים על הגדה בשיטת הסלמי עם כל מיני חוקים בשמות שונים וכולם במטרה להשתלט על השטח שלא כדין, והכל במטרה לדחוק את רגלי הערבים בכח.

מיישבים 400.000 אנשים ובונים ערים וכפרים בשטח שאיננו שטח מדינת ישראל.

מינהר

New member
גם אם ניתן במתנה את חולון, יהיו בעולם

גורמים נגדנו. כדאי להשתחרר מן התמימות. והגדה היא שלנו, נחלת אבותינו, ורק למרבה הצער גרים שם שונאי ישראל.

נימה3

New member
מינהר למרבה הצער גרים שם בני אדם

שלא אוהבים אותנו בלשון המעטה. כי אנחנו כבשנו אותם ועושים בהם כרצוננו מבלי לתת להם זכויות אזרח אלמנטריות. אז מדוע שיאהבו אותנו? תחשבי רגע מה אנחנו היינו עושים במקומם. להזכירך בתקופת המנדט שהיתה הרבה הרבה פחות אלימה ממה שאנחנו נוהגים בשטחים קמו שלש מחתרות לגרש אותם.
כדאי גם לחשוב מה עושה המצב הזה לבחורים הצעירים שלנו שצריכים לבלות את החיים הצעירים המשמעותיים ביותר שלהם בצבא כובש שנכנס בלילה לבתים מעיר ילדים וזקנים ועוד ועוד. ואז בל נתפלא על ההתנגדות שהם. אני דוקא מתפלאה שיש זמנים של שקט.

מינהר

New member
נימה, כשהתורכים, הערבים, הרומאים,

היוונים כבשו את הארץ לא היה אכפת להם שגרים פה אנשים. להפך, הפכו אותם למס עובד. אנחנו רק שחררנו את הארץ שלנו. ומי שלא חושב שזו הארץ שלנו, מוזמן לשבת באוגנדה, או בבירוביז'אן או במושבות הברון בדרום אמריקה.

למעלה