בוקר אור באיחור רב..היום יום העוזרת

הדסהש1

New member
בוקר אור באיחור רב..היום יום העוזרת

אני קיבלתי אתמול את הזריקות הראשונות.זה 2 זריקות בפעם אחת.האחות לא הכירה את הזריקות האלה וחששה להזריק.אני נלחצתי מאוד כי לטענתה נותנים אותם בבתי חולים.היא התיעצה עם עוד אחות ומנהלת המרפאה..ולאחר מיכן נשארתי לנוח עוד רבע שעה לראות שאין תגובה .וזה יהיה במשל כל השבוע...מקווה שזה יפתור את אחת הבעיות של חיידק עמיד לאנטיביוטיקה...

בוקר טוב חברי'ה

יעלי, ניצה סקולניק ששמעת

בהרצאה בשבת תרבות היא חברה שלי,
היא גרושה מבעלה הראשון ונשואה בשנית.

צהריים טובים

אין לי כרגע שום דבר שאני יכולה לשתף אתכם היום, מתנצלת,
יעל'י, יש ועוד איך גם במאה הזאת אנשים כאלה ואפילו יותר, כי יש איפה
לפרסם את זה, פעם זה היה בחדרי חדרים ובשו,שו, בעניין דן בן אמוץ,
הוא היה בן זונה אמיתי.
הדסה, אני מקווה שהטיפול בזריקות יהיה שווה את המאמץ שעשית בשבילו,
אני גם שמחה שהורידים בסדר.

הדסהש1

New member
חרתי מזריקה שניה -יש לי בטן מלאה על

האורולוגית..מסתבר שקעבלתי אתמול מנה כפולה וזה אסור .צריך פעמיים ביום
אך היום אין קופת חולים אחר הצהריים וגם ביום רביעי רצו שאסע למקום שיש קופת חולים פתוחה..אמרתי להם שאין לנו רכב ואני לא אטרטר את הבת שלי בשביל זרירה
יש לה עומס בעבודה וגם עוזרת לאבי..בסוף היום כבר לא אקבל עוד זריקה .מחר אקבל פעמיים ונראה מה יהיה בהמשך השבוע..גם האחיות לא ידעו מה לעשות פקססו לרופאה התיעצו עם מנהלת המרפאה וממש היה בלגן לא מאורגן..מקווה שזה יעזור בסוף...

הדסה

בהצלחה, אני לא קולטת את העניין עם פעמיים ביום זריקה, כשלא נמצאים
בבית חולים, אלא בקהילה ושיש קופ"ח אחה"צ רק פעמיים בשבוע, הלב
שלי נקרע על מה שאת עוברת, אבל אם זה כל כך קריטי שתקבלי את
הזריקות האלה ככתוב, את כן צריכה להטריח את הבת, אני רק לא בטוחה
שיש קופ"ח פתוחה במקום אחר, צריכים לברר את זה.

yaely2

New member
מנהל
כבר אחרי חצות

ערב טוב. כמה שאני משתדלת לא יוצא לכתוב בפורום מוקדם יותר.

הדסה, זה באמת סיפור. פעם לפני שנים, רופא אורטופד כמעט הרביץ לי כי אמרתי לו "על טעויות הרופאים מכסה אדמה"

גם לי יש קצת בעיות מפה ומשם. האורטופד אמר לי שכדאי לי להזריק סחוס מלאכותי לברכיים. שמעתם על זה? זה יעיל? זה כדאי?

ניצת, נחמד היה לשמוע את ניצה סקולניק מדברת ועכשיו אני ממש קשורה לסיפור כי את חברה שלה.

ציפי, את צודקת לגבי דן בן אמוץ, אבל את כתבת על מעשיו כאדם מבוגר, אני התחברתי לנתיבה בן יהודה שדיברה על דן הילד.

חיוכון:

מטוס עמד להמריא עמוס נוסעים, כשלפתע החלו להבהב כל נוריות האזהרה. לבסוף המריא המטוס ליעדו באיחור של שעתיים.
"מה קרה", שואלים הנוסעים את אחת הדיילות, "למה חיכינו שעתיים?"
"פשוט הטייס הראשי זיהה בעיות חריגות במנוע, וסירב להטיס את המטוס", מסבירה הדיילת.
"נו", הם שואלים, "ולקח שעתיים לתקן את התקלה?"
"לא בדיוק", מחייכת הדיילת, "לקח שעתיים למצוא טייס אחר שיסכים להמריא עם המטוס"...

יעלי

למעלה